Idézet (Kerplunk @ 2014.07.27. 12:58)
Szerintem észrevehető hogy egyik zenei stílus se olyan már mint 30-40 évvel ezelőtt , miért lenne ez alól a punk kivétel ? Ami pedig az idézetet illeti , ez úgy tudom , hogy a Dressed to KISS című könyvből való amit Szántai Zsolt írt, Váry meg csak közreműködött , többek közt ezzel az idézettel is ,de a könyv 90%-át Szántai írta. Egyébként nem értem , ha már a könyv a KISS-ről szól , hogy jön képbe a punk ,mikor eleve semmi közük ehhez a műfajhoz. Másfelől , a GD mindig olyan zenét játszik amilyen nekik tetszik , és a lényeg itt van. A manipulatív dolgok pedig a GD számára sem idegenek , példának okáért Billie 1995-ben biszexuálisnak vallotta magát , ami egyébként nem volt igaz , azért csinálta , hogy a divatrajongók elpártoljanak tőle, ahogyan az várható is volt később meg is történt. Ez amolyan polgárpukkasztás.
Erre én is kíváncsi volnék , örülnék ha kiadnának mg valami ütős albumot
Erre én is kíváncsi volnék , örülnék ha kiadnának mg valami ütős albumot
Pontosan így van, és nem is azért másoltam be ezt, mert szerintem nem így van, hanem azért, mert nem válogatta meg a szavait Váry. Tekintettel arra, hogy az üzleties, vérszegény szavakhoz kapcsolta a Green Day-t, akkor legalább lábjegyzetben fejtette volna ki, hogy mit ért ez alatt, vagy említett volna példát a GD-n belül erre a két szóra. Ha ezek nem hiányoznának belőle, akkor a hozzászólásom sem jött volna létre, de mivel szemetszúrt, hogy a Blink182-t is említi a Függelékben, mégis előbbre tartja, mint a GD-t. Eredetileg is csak a glam- illetve a hard rockról kellett szólnia, de valamilyen okból kifolyólag a punkot is belekeverte.
Én reménykedem benne, hogy lesz valami mert ez egy jó löket lenne egy új albumhoz.

0 felhasználónak tetszik: