Starity

Green Day

14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 27. 13:11 #241
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kerplunk @ 2014.07.27. 12:58)
Szerintem észrevehető hogy egyik zenei stílus se olyan már mint 30-40 évvel ezelőtt , miért lenne ez alól a punk kivétel ? Ami pedig az idézetet illeti , ez úgy tudom , hogy a Dressed to KISS című könyvből való amit Szántai Zsolt írt, Váry meg  csak közreműködött , többek közt ezzel az idézettel is ,de a könyv 90%-át  Szántai írta. Egyébként nem értem , ha már a könyv a KISS-ről szól , hogy  jön képbe a punk ,mikor  eleve semmi közük ehhez a műfajhoz.  Másfelől , a GD mindig olyan zenét játszik amilyen nekik tetszik , és a lényeg itt van. A manipulatív dolgok pedig a GD számára sem idegenek , példának okáért Billie 1995-ben biszexuálisnak vallotta magát , ami egyébként nem volt igaz , azért csinálta , hogy a divatrajongók elpártoljanak tőle, ahogyan az várható is volt később meg is történt. Ez amolyan polgárpukkasztás. 
Erre én is kíváncsi volnék , örülnék ha kiadnának mg valami ütős albumot  biggrin.gif

Pontosan így van, és nem is azért másoltam be ezt, mert szerintem nem így van, hanem azért, mert nem válogatta meg a szavait Váry. Tekintettel arra, hogy az üzleties, vérszegény szavakhoz kapcsolta a Green Day-t, akkor legalább lábjegyzetben fejtette volna ki, hogy mit ért ez alatt, vagy említett volna példát a GD-n belül erre a két szóra. Ha ezek nem hiányoznának belőle, akkor a hozzászólásom sem jött volna létre, de mivel szemetszúrt, hogy a Blink182-t is említi a Függelékben, mégis előbbre tartja, mint a GD-t. Eredetileg is csak a glam- illetve a hard rockról kellett szólnia, de valamilyen okból kifolyólag a punkot is belekeverte. unsure.gif
Én reménykedem benne, hogy lesz valami mert ez egy jó löket lenne egy új albumhoz.
2014. július 27. 13:35 #242
- törölt felhasználó -    
Idézet (Supremacy @ 2014.07.27. 13:11)
Pontosan így van, és nem is azért másoltam be ezt, mert szerintem nem így van, hanem azért, mert nem válogatta meg a szavait Váry. Tekintettel arra, hogy az üzleties, vérszegény szavakhoz kapcsolta a Green Day-t, akkor legalább lábjegyzetben fejtette volna ki, hogy mit ért ez alatt, vagy említett volna példát a GD-n belül erre a két szóra. Ha ezek nem hiányoznának belőle, akkor a hozzászólásom sem jött volna létre, de mivel szemetszúrt, hogy a Blink182-t is említi a Függelékben, mégis előbbre tartja, mint a GD-t. Eredetileg is csak a glam- illetve a hard rockról kellett szólnia, de valamilyen okból kifolyólag a punkot is belekeverte. unsure.gif 
Én reménykedem benne, hogy lesz valami mert ez egy jó löket lenne egy új albumhoz.

Az meg akkor vicces, mert a Blink a GD-re alapult.biggrin.gif
Amúgy nem is gondoltam, hogy szerinted az idézet nem igaz, csak az nem tetszett neked, ahogyan a GD-ről írt, hát most így fogalmazott, de attól még érted mit akart kifejezni. biggrin.gif
2014. július 27. 13:47 #243
thestupidboy96
thestupidboy96
visszatérő vendég

Státuszthey could sedate u, but what good would drugs be?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 412
Csatolások: 0
Azonosító: 177188
Idézet (Supremacy @ 2014.07.24. 11:52)
A régi idők idézéséről jut eszembe az évszázad poénja, nem tudom, hogy ezen most sírjak vagy nevessek. rohog.gif 
"A punk az évtizedek során érdekes változáson ment keresztül: a '70-es években őszinte volt, kőkemény, és kissé primitív (Sex Pistols, Ramones), a '80-as években már vad és manipulatív (Dead Kennedys), a '90-es és a 2000-es években pedig már igencsak vérszegény és üzleties (Green Day)." 
/Váry Zoltán/

Szerintem Várynak igaza van. Most itt arra gondolok, hogy a Green Day nem punk. Szerintem. Lehet most osztani, meg szapulni, de szerintem a Green Day egy trágár szövegeket zene alá helyező rock(?) zenekar. És még mielőtt valaki azzal jönne, hogy nem tudom mi az a punk, punk zenekarban játszom. És a Green Day nem az. De ettől függetlenül szeretem őket nagyon smileeee.gif
2014. július 27. 14:34 #244
xDemonswithRyux
xDemonswithRyux
visszatérő vendég

StátuszWhat are you doing? Going oldschool!
Hozzászólás: 365
Csatolások: 11
Azonosító: 189327
Idézet (thestupidboy96 @ 2014.07.27. 13:47)
Most itt arra gondolok, hogy a Green Day nem punk.

Írnál nekem pár punk zenekart ha megkérhetlek?
2014. július 27. 14:49 #245
thestupidboy96
thestupidboy96
visszatérő vendég

Idézet (xDemonswithRyux @ 2014.07.27. 14:34)
Írnál nekem pár punk zenekart ha megkérhetlek?

Sex Pistols, Dead Kennedys, Exploited, CPg, Auróra, HétköznaPI CSAlódások, Prosectura, Pink Panthers, Acidez, Toy Dolls, Ramones, Clash, GBH, The Adicts.
De amint mondtam játszom pank zenekarban smileeee.gif
2014. július 27. 14:53 #246
xDemonswithRyux
xDemonswithRyux
visszatérő vendég

Na ez szép és jó a GD viszont szimplán punk rock. A blink 182 meg a pop punk alapjait fektette le anno. Nem szabad egy kalap alá venni őket.
2014. július 27. 14:55 #247
jázmuszi2
jázmuszi2
visszatérő vendég

StátuszSavin' me!!
Hozzászólás: 245
Csatolások: 6
Azonosító: 226702
én személy szerint imádom a green day-t! smileeee.gif Az idei erzsébet táborban Zánkán voltam és ott szinte állandóan GD ment! smileeee.gif Nagyon jó volt! smileeee.gif A kedvenc számom a Time Of Your Life smileeee.gif De a Holiday is jóó az a csengőhangom hogy Pesten meghalljam a buszon biggrin.gif Sokan megbámultak amikor elkezdett csörögni a telóm de nem érdekelt és szeretem a GD-t és kész biggrin.gif
2014. július 27. 15:05 #248
thestupidboy96
thestupidboy96
visszatérő vendég

Idézet (xDemonswithRyux @ 2014.07.27. 14:53)
Na ez szép és jó a GD viszont szimplán punk rock. A blink 182 meg a pop punk alapjait fektette le anno. Nem szabad egy kalap alá venni őket.

Azok alapján amit ide irtam előbb, GD messze van a punk rocktól is... Szerintem, mert azok alapján, amilyenek a punk rock, vgy a punk zenekarok, a GD egyikbe e tartozik smileeee.gif
2014. július 27. 16:13 #249
xDemonswithRyux
xDemonswithRyux
visszatérő vendég

Gondolom azt is tudod hogy a punknak 20210201201 ágazása van, ennyi erővel ha leírom hogy Black Flag ami hardcore punk akkor azt mondom hogy a Hétköznapi meg egyáltalán nem punk semmilyen téren.
2014. július 28. 00:36 #250
thestupidboy96
thestupidboy96
visszatérő vendég

Idézet (xDemonswithRyux @ 2014.07.27. 16:13)
Gondolom azt is tudod hogy a punknak 20210201201 ágazása van, ennyi erővel ha leírom hogy Black Flag ami hardcore punk akkor azt mondom hogy a Hétköznapi meg egyáltalán nem punk semmilyen téren.

Ha a p.csa nem pank, akkor te nagyon el vagy tévedve, nem ismered a punkot, nem érted a szövegeiket, a hallásod is rossz.
De nem offolok, a Green Day nem punk.
2014. július 28. 11:38 #251
xDemonswithRyux
xDemonswithRyux
visszatérő vendég

Idézet (thestupidboy96 @ 2014.07.28. 00:36)
Ha a p.csa nem pank, akkor te nagyon el vagy tévedve, nem ismered a punkot, nem érted a szövegeiket, a hallásod is rossz. 
De nem offolok, a Green Day nem punk.

Igen nyelvvizsgával a hátam mögött "nem értem" a szövegeket, sőőőt még a hallásom is "rossz". Lehet hogy inkább neked kellene megtanulni szöveget értelmezni te nagy PANK rohog.gif

Ettől függetlenül a Green Day még mindig punk rock, hiába írnak mostanság rock operákat, és adnak ki b oldalas lemezeket.
2014. július 28. 13:12 #252
- törölt felhasználó -    
A Dookie volt még punkos, de mostanában amit művelnek, annak nem sok köze van hozzá, ilyen "Oh Love"-okkal. Rock operát meg 10 éve írtak.smileeee.gif A p!csa szövegeinek értelmezéséhez pedig nem kell nyelvvizsga.
De én amúgy szeretem őket, meg hosszan lehet vitatkozni a stílusuk besorolásáról..
2014. július 28. 18:47 #253
xDemonswithRyux
xDemonswithRyux
visszatérő vendég

Látom félreértelmezte 1-2 ember a hozzászólásomat. Én csak azt mondtam hogy TEGYÜK FEL ha példának egy Black Flag-et hozunk fel akkor HOZZÁ KÉPEST a p#csa egyáltalán nem punk, mivel a két zenekarnak nagyon nincs köze egymáshoz. Remélem így már érthető.

Green Day-től PUNK ROCK volt még bőven az Insomniac is! Jah és a 21 Century Breakdown IS rockopera! wink.gif
2014. július 28. 19:08 #254
thestupidboy96
thestupidboy96
visszatérő vendég

Idézet (xDemonswithRyux @ 2014.07.28. 11:38)
Igen nyelvvizsgával a hátam mögött "nem értem" a szövegeket, sőőőt még a hallásom is "rossz". Lehet hogy inkább neked kellene megtanulni szöveget értelmezni te nagy PANK  rohog.gif 
Ettől függetlenül a Green Day még mindig punk rock, hiába írnak mostanság rock operákat, és adnak ki b oldalas lemezeket.

Őszintén kit érdekel hogy nyelvvizsgád van? Nekem meg két verseskötetem, na látod ez pont ugyanannyit ér. Én tudom értelmezni a szövegeket, te nagy SZAKÉRTŐ rohog.gif

De hogy visszakanyarodjunk a témához, lassan már abba se tudom belesorolni a GD-t, a popba inkább, de ettől függetlenül még mindig szeretem őket, ha nem tűnt volna fel. smileeee.gif
2014. július 28. 19:37 #255
- törölt felhasználó -    
Idézet (xDemonswithRyux @ 2014.07.28. 18:47)
Látom félreértelmezte 1-2 ember a hozzászólásomat. Én csak azt mondtam hogy TEGYÜK FEL ha példának egy Black Flag-et hozunk fel akkor HOZZÁ KÉPEST a p#csa egyáltalán nem punk, mivel a két zenekarnak nagyon nincs köze egymáshoz. Remélem így már érthető. 
Green Day-től PUNK ROCK volt még bőven az Insomniac is! Jah és a 21 Century Breakdown IS rockopera!  wink.gif

Én nem akarok vitatkozni, főleg, hogy átment személyeskedésbe, mint egyeseknél.. de ha máshogy nem tudom megértetni magam, én is ezt a stílust használom.
Akkor Dookie, és a korai albumok, hogy mindenki örüljön. Ja, és 21ST Century Breakdown, ha már kötözködőset játszunk. wink.gif
A szövegértelmezéssel kapcsolatban meg te értettél félre valamit, mert ott a p!csa szövegeire volt értve, nem arra, hogy mennyire tudsz angolul, meg milyen nyelvvizsgád van.
A GD-ről és a punkról meg annyit, hogy punkzenét nem játszanak rádiókban, és nem megy az MTV-n. smileeee.gif Én emiatt számítom poppunknak, dehát ki mit gondol... Ja és én ezzel nem kritizálom a bandát, mert bírom őket, csak én így gondolom.
1 felhasználónak tetszik: thestupidboy96
2014. július 28. 22:05 #256
xDemonswithRyux
xDemonswithRyux
visszatérő vendég

A szövegértést a 249-ik hozzászólásra értettem azt nem sikerült értelmezni egyeseknek!

Pont most hazudtoltad meg saját magadat MsDeadpool! wink.gif

Azt írtad a Dookie még az volt, Basket Case, When I Come Around? Legsikeresebb videók közé tartoztak az MTV-n a 90-es években, tehát akkor volt punk a tv-be biggrin.gif Sőt Nirvana is volt pedig az elején ők is annak indultak aztán lettek a grunge zászló vivői nem?
2014. július 29. 00:09 #257
- törölt felhasználó -    
Idézet (xDemonswithRyux @ 2014.07.28. 22:05)
A szövegértést a 249-ik hozzászólásra értettem azt nem sikerült értelmezni egyeseknek! 
Pont most hazudtoltad meg saját magadat MsDeadpool!  wink.gif 
Azt írtad a Dookie még az volt, Basket Case, When I Come Around? Legsikeresebb videók közé tartoztak az MTV-n a 90-es években, tehát akkor volt punk a tv-be biggrin.gif Sőt Nirvana is volt pedig az elején ők is annak indultak aztán lettek a grunge zászló vivői nem?

Azt írtam punkos, nem punk, bocs:) Kurt meg nagyon nem volt vele kibékülve, hogy ilyen sikeresek, és utálta a grunge-ot.
De nincs kedvem ilyen butaságokon veszekedni ovismódra.
2014. július 29. 00:24 #258
xDemonswithRyux
xDemonswithRyux
visszatérő vendég

Mi különbség van punkos és punk között? rohog.gif Akármeddig cifrázhatjuk a Green Day bizony punk volt egykoron! Elég csak megnézni a 25 évvel ezelőtti koncertjeiket, az attitűd az előadás minden. Kurt lehet nem volt vele kibékülve és a grunge-ot is utálta, de a tény az tény hogy ők is csörömpöltek anno kis punkként majd a grunge-ot a magasba emelték, de jah nekem sincs kedvem veszekedni egy 18 évessel wink.gif
2014. július 29. 00:39 #259
- törölt felhasználó -    
Idézet (xDemonswithRyux @ 2014.07.29. 00:24)
Mi különbség van punkos és punk között?  rohog.gif  Akármeddig cifrázhatjuk a Green Day bizony punk volt egykoron! Elég csak megnézni a 25 évvel ezelőtti koncertjeiket, az attitűd az előadás minden. Kurt lehet nem volt vele kibékülve és a grunge-ot is utálta, de a tény az tény hogy ők is csörömpöltek anno kis punkként majd a grunge-ot a magasba emelték, de jah nekem sincs kedvem veszekedni egy 18 évessel  wink.gif

Nekem épp elég különbség van közte:D De most te is azt mondod, hogy egykoron:)
Jó, de az életkort lenézni gyerekes dolog egy 24 évesnek. Én csak leírtam, hogy egyetértek a Váryval, azt egyből ilyen személyeskedős köpködést csináltál belőle.
2014. július 29. 00:45 #260
xDemonswithRyux
xDemonswithRyux
visszatérő vendég

A probléma onnan indult hogy a kedves "szakértő" kijelentette hogy a green day nem punk, majd jött hogy punk rock se majd pop lett...biggrin.gif Lehet hogy azt írtam hogy egykoron, na de stadionokban lépnek fel már ezer éve (a szó szoros értelmében szép hogy nem azok MÁR, főleg hogy a lemezeik is nagyon lightosak mostanság), mondjuk ha megnézzük már a 90-es években is nagy helyeken játszottak és még akkoriban is próbálták tartani a lázadó énjüket, verekedés, szétverem a dobszerkót majd felgyújtom stb. thestupidboy96-nak próbáltam elmagyarázni hogy bizony az nem úgy van ahogy ő szeretné csak sajnos nem jutott el odáig unsure.gif
14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok