Green Day
2014. január 04. 18:25
sziasztok!
én nem értem azt hogy miért olyan kevés a nézettség a 3 új album számainál ,a youtubeon ilyen 50.000-es megtekintéseket látok mindenhol...
én nem értem azt hogy miért olyan kevés a nézettség a 3 új album számainál ,a youtubeon ilyen 50.000-es megtekintéseket látok mindenhol...
2014. január 04. 18:28
szerintem jó lett mindhárom album a nézettség mégis kevés
2014. január 04. 20:17
Idézet (Winner2014 @ 2014.01.04. 18:28)
szerintem jó lett mindhárom album a nézettség mégis kevés
A youtube nézettség nem sokat számít , mindenesetre annyi biztos , hogy nem az dönti el , hogy egy szám/album mennyire jó. Láttam , hogy a Green Day-nél (is) egy tucat kétmilliós nézettség körüli klipet letöröltek elvileg szerzői okok miatt. Egyrészt ezért van az a kevés megtekintés , másrészt meg azért mert egy klip sokszor 4-5 példányban is fel van töltve , így megoszlik a nézettség.
2014. január 08. 16:20
|
|
kisvitkooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.01. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 196984 offline
|
Áh én imádom a Green Day-t.
D
Az egyik kedvenc zenekarom, és nagyon sok számot ismerek tőlük.
Kedvencem talán nincs, de imádom a kill the dj-t, a 21 guns-t, a wake me up september ends-et, a waiting-et stb.
Az egyik kedvenc zenekarom, és nagyon sok számot ismerek tőlük.
1 felhasználónak tetszik:
Jody
2014. január 10. 14:42
|
|
Krumplipüréúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.07. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 218773 offline
|
Én nagyon nagyon szeretem a Green Day számait mondhatjuk hogy az egyik kedvenc bandám de igazából nem mert nem tudok dokat róluk mint banda de az a baj hogy a másik kedvenc bandám is ilyen amin szeretnék változtatni
2 opyan banda van amiről nagyon sokat tudok: a 5sos, és s saját bandám...
Igen kb. Ennyi. Még baromi új vagyok az oldalon..
Igen kb. Ennyi. Még baromi új vagyok az oldalon..
2014. január 13. 14:47
Jó zenekar, nagy kedvenceim, mondhati ralytuk nőtem fel. xD
Az énekes a Billie nagyon jól nyomja. A hülye kizs bievert elküldte rendesen. :DDD
Az énekes a Billie nagyon jól nyomja. A hülye kizs bievert elküldte rendesen. :DDD
2014. március 20. 17:20
|
|
ProfesszorPúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 30 Azonosító: 222509 offline
|
Húha, marhára imádom őket, nagyon kár, hogy mostanság nem jönnek ide, Magyarországra! Kedvenc számaim tőlük: Holiday (ALAP
) Boulevard of Broken Dreams (szintúgy!), 21 Guns, Give me Novacaine valamint a Walking Contradiction, de az csak a klip miatt!
#Green Day
#Billie Joe
# Tré Cool
# Mike Dirnt
#Green Day
#Billie Joe
# Tré Cool
# Mike Dirnt
Jody
2014. március 27. 08:36
2014. április 17. 14:04
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Imádom Green Day-t,a 2. kedvenc bandám
Jody
2014. június 28. 21:52
Juj de imádom őket ! <33 Kedvenc számom tőlük a Little girl, olyan jó szám <333 Ja és köszi a topicot.^^
2014. július 24. 00:06
Bár a Demolicious albumon csak egy új szám van , nekem nagyon tetszik
A "régi időket" idézi.
2014. július 24. 11:52
Idézet (Kerplunk @ 2014.07.24. 00:06)
Bár a Demolicious albumon csak egy új szám van , nekem nagyon tetszik
A "régi időket" idézi.
A régi idők idézéséről jut eszembe az évszázad poénja, nem tudom, hogy ezen most sírjak vagy nevessek.
"A punk az évtizedek során érdekes változáson ment keresztül: a '70-es években őszinte volt, kőkemény, és kissé primitív (Sex Pistols, Ramones), a '80-as években már vad és manipulatív (Dead Kennedys), a '90-es és a 2000-es években pedig már igencsak vérszegény és üzleties (Green Day)."
/Váry Zoltán/
A Demolicious-szal kapcsolatban én is elégedett vagyok, nagyon tetszik és az az egy dal ad motivációt a folytatásra, ugye Billie?
2014. július 26. 18:38
Idézet (Supremacy @ 2014.07.24. 11:52)
A régi idők idézéséről jut eszembe az évszázad poénja, nem tudom, hogy ezen most sírjak vagy nevessek.
"A punk az évtizedek során érdekes változáson ment keresztül: a '70-es években őszinte volt, kőkemény, és kissé primitív (Sex Pistols, Ramones), a '80-as években már vad és manipulatív (Dead Kennedys), a '90-es és a 2000-es években pedig már igencsak vérszegény és üzleties (Green Day)."
/Váry Zoltán/
A Demolicious-szal kapcsolatban én is elégedett vagyok, nagyon tetszik és az az egy dal ad motivációt a folytatásra, ugye Billie?
/Váry Zoltán/
Nem azért mondom, én is bírom a Green Dayt, de amit bemásoltál, az igaz.
2014. július 27. 12:58
/Váry Zoltán/
/Váry Zoltán/
Szerintem észrevehető hogy egyik zenei stílus se olyan már mint 30-40 évvel ezelőtt , miért lenne ez alól a punk kivétel ? Ami pedig az idézetet illeti , ez úgy tudom , hogy a Dressed to KISS című könyvből való amit Szántai Zsolt írt, Váry meg csak közreműködött , többek közt ezzel az idézettel is ,de a könyv 90%-át Szántai írta. Egyébként nem értem , ha már a könyv a KISS-ről szól , hogy jön képbe a punk ,mikor eleve semmi közük ehhez a műfajhoz. Másfelől , a GD mindig olyan zenét játszik amilyen nekik tetszik , és a lényeg itt van. A manipulatív dolgok pedig a GD számára sem idegenek , példának okáért Billie 1995-ben biszexuálisnak vallotta magát , ami egyébként nem volt igaz , azért csinálta , hogy a divatrajongók elpártoljanak tőle, ahogyan az várható is volt később meg is történt. Ez amolyan polgárpukkasztás.
Erre én is kíváncsi volnék , örülnék ha kiadnának mg valami ütős albumot
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Március 15-én került megrendezésre az esemény.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Kate Cassidy újra kapcsolatban lehet.