Idézet (Nimrod @ 2013.12.04. 20:28)
Ígértem egy beszámolót a koncertről. Nos , ebben az évben az a koncert besorolható a legjobb élményeim közé , ma is emlékszek május 29-re. Kijutni volt kicsit nehéz , mert 190 km-re lakok Bécstől , de egyik haverommal eltudtam menni. Viszonylag későn szereztük be a jegyeket (hamar elfogyott mind , már február körül megkellet volna rendelni...) így a hátsó sorba kellett mennünk. A koncert vége felé , már úgy véltük hogy az őrök nem figyelnek , így előrementünk , bár nem volt egyszerű , mert hatalmas tömeg volt. 5-kor (kicsit korállottam) kezdődött a koncert , két órás volt. A "99 revolutions"-el indítottak és a "brutal love"-al zárult , de nem csak az új albumukról játszottak számokat hanem viszonylag vegyesen , főleg a Dookie és az American Idiot lemezekről játszottak számokat: longview , basket case , pulling teeth , chump , having a blast , f.o.d. , coming clean. Az American Idiotról meg: Jesus of Suburbia (ez volt az utolsó előtti) , American Idiot , St Jimmy, B.O.B.D. , Holiday , de volt még a know your enemy is.. ezekre emlékszek. Sokan , köztük én is pogóztunk és együtt énekeltünk Billie-vel. Elég sok embert leöntöttek sörrel xD Értékelve az egészet , szerintem elég jól sikerült ez a koncert , nekem úgy tűnt hogy mindenki jól érezte magát. Ha van kérdésetek válaszolok , de sajnos azt az érzést amit közvetítettek azt nem tudom átadni , ahhoz ott kell lenni.
Ohh *-* most nagyon irigy vagyok rád... remélem egyszer én is eltudok jutni egy GD koncira.Lassan 3 éve másra sem vágyok.
Milyen hosszú volt?