Starity

Green Day

14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 17. 21:38 #181
- törölt felhasználó -    
Idézet (Supremacy @ 2013.11.17. 21:33)
Na ő a tipikusan jöttment kategóriába tartozik és annyira zavaró hogy az első hozzászóló egy ilyen gyökér, töröltetném de nem sértette meg az oldal szabályait. rolleyes.gif

Tényleg tök logikus , nem ismeri mégis leírja ide rolleyes.gif Mindenesetre szerintem elég gáz , hogy soha nem hallott még róluk...
1 felhasználónak tetszik: Jody
2013. november 30. 16:00 #182
Metálgirl
Metálgirl
visszatérő vendég

StátuszOh Love ,Oh love ,Won't you rain on me tonight?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 299
Csatolások: 0
Azonosító: 201844
Hello mindenkinek!
Gondoltam írok ide már pár szót mert nagyon szeretem és tisztelem a Green Day-t és úgy éreztem h, eljött az ideje h, én is írjak ide.Rég óta figyelem itt a történteket, fejleményeket de nem akartam belepofátlankodni a beszélgetésekbe meg amúgy se az én asztalom a vélemény nyilvánítás.Viszont most megpróbálom összeszedni a gondolataimat és egy normális véleményt alkotni.Szóval...
Leírhatatlan módon szeretem és tisztelem a GD-t. Kedvenc számom tőlük mindig más. Mindig az amit legtöbbet hallgatok és ami épp az aktuális hangulatomhoz illik.Kedvenc albumaim jelenleg a 21st Century Breakdown a Warning és a Nimrod ,de ez is mindig változik.Lassan 30 éve töretlen a sikerük amit meg is érdemelnek hiszen megdolgoztak érte.Ők nem csak a pénzért csinálják hanem mert ez az életük és ők a valóságba is jó barátok nemcsak egy álca h, többen kedveljék őket.Mindezek mellett mind a 4 tag nagyon jó szülők akik nagyon szeretik a családjukat ,tisztelik a rajongójaikat. Összefoglalva remélem még legalább ennyi ideig maradnak a pályán és jobbnál jobb dalokkal/albumokkal örvendeztetik meg az IDIOT-jaikat.
Bocsánat a zavarásért, ennyi voltam smileeee.gif .
2013. november 30. 18:14 #183
Metálgirl
Metálgirl
visszatérő vendég

Megint hello mindenkinek..most kaptam egy hírt az ismerősömtől h, a GD szünetelni fog egy idöre.elvileg BJ mondta egy Norah-os interjúban...Valaki nem tudna egy pontosabb információval szolgálni?nekem ez fontos lenne...előre is köszönöm ha valaki tudna segíteni..
2013. december 01. 13:50 #184
- törölt felhasználó -    
Idézet (Metálgirl @ 2013.11.30. 16:00)
Hello mindenkinek!
Gondoltam írok ide már pár szót mert nagyon szeretem és tisztelem a Green Day-t és úgy éreztem h, eljött az ideje h, én is írjak ide.Rég óta figyelem itt a történteket, fejleményeket de nem akartam belepofátlankodni a beszélgetésekbe meg amúgy se az én asztalom a vélemény nyilvánítás.Viszont most megpróbálom összeszedni a gondolataimat és egy normális véleményt alkotni.Szóval...
Leírhatatlan módon szeretem és tisztelem a GD-t. Kedvenc számom tőlük mindig más. Mindig az amit legtöbbet hallgatok és ami épp az aktuális hangulatomhoz illik.Kedvenc albumaim jelenleg a 21st Century Breakdown a Warning és a Nimrod ,de ez is mindig változik.Lassan 30 éve töretlen a sikerük amit meg is érdemelnek hiszen megdolgoztak érte.Ők nem csak a pénzért csinálják hanem mert ez az életük és ők a valóságba is jó barátok nemcsak egy álca h, többen kedveljék őket.Mindezek mellett mind a 4 tag nagyon jó szülők akik nagyon szeretik a családjukat ,tisztelik a rajongójaikat. Összefoglalva remélem még legalább ennyi ideig maradnak a pályán és jobbnál jobb dalokkal/albumokkal örvendeztetik meg az IDIOT-jaikat.
Bocsánat a zavarásért, ennyi voltam smileeee.gif .

Most amúgy is elég kihalt lett a topik , mivel Supremacy jelenleg nincs itt és én se vagyok a legaktívabb , mivel sok teendőm akadt, szóval nem baj hogyha írsz.
Idézet (Metálgirl @ 2013.11.30. 18:14)
Megint hello mindenkinek..most kaptam egy hírt az ismerősömtől h, a GD szünetelni fog egy idöre.elvileg BJ mondta egy Norah-os interjúban...Valaki nem tudna egy pontosabb információval szolgálni?nekem ez fontos lenne...előre is köszönöm ha valaki tudna segíteni..

Én erről egyáltalán nem hallottam , azt viszont a hivatalos oldalon (is)láttam , hogy vannak koncertek kiírva decemberre és 2014-re is. Kisebb szünetek meg már régebben is voltak a karrierjükben , szóval... Valamennyit amúgy láttam a Norah - Billie interjúból , de ilyesmiről én nem tudok. Esetleg a forrást amit az ismerősöd mutatott tudnád linkelni ?
2013. december 01. 21:20 #185
Eperfa
Eperfa

StátuszPink is the new black <3
Hozzászólás: 571
Csatolások: 4
Azonosító: 158518
Idézet (Metálgirl @ 2013.11.30. 18:14)

http://neon.hu/bulvar_rovat/bucsuzik-a-green-day-284310

de sokak szt valami meglepire készülnek smileeee.gif
2013. december 01. 21:32 #186
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Idézet (Eperfa @ 2013.12.01. 21:20)

kár, pedig már vártam, hogy jövőre lejönnek hozzánk biggrin.gif
2013. december 01. 22:42 #187
- törölt felhasználó -    
Idézet (Eperfa @ 2013.12.01. 21:20)

Igazából valamennyire megtudom őket érteni , családjuk van , velük is kell foglalkozniuk és szükségük van pihenésre biggrin.gif És örülnék is , ha valami király albummal visszatérnének.
2013. december 01. 22:59 #188
Metálgirl
Metálgirl
visszatérő vendég

Idézet (Nimrod @ 2013.12.01. 13:50)
Most amúgy is elég kihalt lett a topik , mivel Supremacy jelenleg nincs itt és én se vagyok a legaktívabb , mivel sok teendőm akadt, szóval nem baj hogyha írsz.
Én erről egyáltalán nem hallottam , azt viszont a hivatalos oldalon (is)láttam , hogy vannak koncertek kiírva decemberre és 2014-re is. Kisebb szünetek meg már régebben is voltak a karrierjükben , szóval... Valamennyit amúgy láttam a Norah - Billie interjúból , de ilyesmiről én nem tudok. Esetleg a forrást amit az ismerősöd mutatott tudnád linkelni ?

Elvileg itt mondja: http://livinglouder.net/post/68572877420/green-day-taking-a-break
mondjuk én nem néztem meg mivel soha nem tanultam angolt és egy szót se tudok a nyelven szóval fölöslegesnek tartottam mert nem értenék belőle semmit...de elvileg azt mondja h, elfáradtak és egy időre visszavonulnak és hosszú ideig nem hallatnak magukról de még lenyomják a februári Ausztrál turnét..ennyit tudok...
2013. december 01. 23:25 #189
- törölt felhasználó -    
Idézet (Metálgirl @ 2013.12.01. 22:59)
Elvileg itt mondja: http://livinglouder.net/post/68572877420/green-day-taking-a-break
mondjuk én nem néztem meg mivel soha nem tanultam angolt és egy szót se tudok a nyelven szóval fölöslegesnek tartottam mert nem értenék belőle semmit...de elvileg azt mondja h, elfáradtak és egy időre visszavonulnak és hosszú ideig nem hallatnak magukról de még lenyomják a februári Ausztrál turnét..ennyit tudok...

igen , ugyanez derült ki a "neonos" cikkből is. Kíváncsi lennék , hogy azon a "hosszú időn" mit kellene érteni..
2013. december 02. 06:13 #190
Metálgirl
Metálgirl
visszatérő vendég

Idézet (Nimrod @ 2013.12.01. 23:25)
igen , ugyanez derült ki a "neonos" cikkből is. Kíváncsi lennék , hogy azon a "hosszú időn" mit kellene érteni..

Lehet ,csak én nem igazán bízok a neonos cikkekben mert a fele kamu.
Azért remélem nem évekig fog tartani az a pihenő, mert mondjuk azért ők se mai fiatalok meg családjuk is van de reménykedek benne hogy, legkésőbb pár hónap múlva újult erővel folytatják a munkát és meglepnének minket egy új albummal vagy esetleg egy európai turnéval (ami hazánkat is tartalmazza).
2013. december 02. 13:48 #191
- törölt felhasználó -    
Idézet (Metálgirl @ 2013.12.02. 06:13)
Lehet ,csak én  nem igazán bízok a neonos cikkekben mert a fele kamu.
Azért remélem nem évekig fog tartani az a pihenő, mert mondjuk azért ők se mai fiatalok meg családjuk is van de reménykedek benne hogy, legkésőbb pár hónap múlva újult erővel folytatják a munkát és meglepnének minket egy új albummal vagy esetleg egy európai turnéval (ami hazánkat is tartalmazza).

Már annyi hazug és szándékosan félrevezető cikket láttam a starityn is , hogy ne tovább. Neon-ra asszem 2012-ben regisztráltam , de nagyon ritkán használom szóval nem vagyok benne az ottani témákban. Arról az egy hírről értesültem ott még tavaly nyáron , hogy a GD kiad 3 albumot. Hogy mennyire sok ott a kamuzás azt nem tudom , de szerintem az olyan cikkek amiket elvakult hülyék és tinik szerkesztenek már eleve nem megbízhatóak.. Visszatérve a GD-re szerintem kizárt , hogy pár hónap legyen az a szünet , szerintem legalább 1-2 év...
2013. december 02. 15:59 #192
Metálgirl
Metálgirl
visszatérő vendég

Idézet (Nimrod @ 2013.12.02. 13:48)
Már annyi hazug és szándékosan félrevezető cikket láttam a starityn is , hogy ne tovább. Neon-ra asszem 2012-ben regisztráltam , de nagyon  ritkán használom szóval nem vagyok benne az ottani témákban. Arról az egy hírről értesültem ott még tavaly nyáron , hogy a GD kiad 3 albumot. Hogy mennyire sok ott a kamuzás azt nem tudom , de szerintem az olyan cikkek amiket elvakult hülyék és tinik szerkesztenek már eleve nem megbízhatóak.. Visszatérve a GD-re szerintem kizárt , hogy pár hónap legyen az a szünet , szerintem legalább 1-2 év...

igen, itt is sok a kamu cikk de ide nemis a cikkek miatt járok fel hanem mert sok kedves és jófej embert ismertem meg...de ez most lényegtelen.
Sajnos szerintem is benne lesz pár évbe de azért reménykedek h, minél előbb hallatnak magukról.smileeee.gif
2013. december 02. 16:36 #193
- törölt felhasználó -    
Idézet (Metálgirl @ 2013.12.02. 15:59)
igen, itt is sok a kamu cikk de ide nemis a cikkek miatt járok fel hanem mert sok kedves és jófej embert ismertem meg...de ez most lényegtelen.
Sajnos szerintem is benne lesz pár évbe de azért reménykedek h, minél előbb hallatnak magukról.smileeee.gif

Örülnék egy új albumnak én is , de nem várhatom el tőlük , hogy ezután a trilógia után egy évvel később még egyet kiadjanak.
Vannak itt jó fejek , egy embert már személyesen is megismertem innen , vele voltam koncerten májusban:)
2013. december 02. 16:43 #194
Metálgirl
Metálgirl
visszatérő vendég

Idézet (Nimrod @ 2013.12.02. 16:36)
Örülnék egy új albumnak én is , de nem várhatom el tőlük , hogy ezután a trilógia után egy évvel később még egyet kiadjanak. 
Vannak itt jó fejek , egy embert már személyesen is megismertem innen , vele voltam koncerten májusban:)

A GREEN DAY-EN??
2013. december 02. 18:02 #195
- törölt felhasználó -    
Idézet (Metálgirl @ 2013.12.02. 16:43)
A GREEN DAY-EN??

Igen:) Ha szeretnéd írhatok róla beszámolót.
1 felhasználónak tetszik: Metálgirl
2013. december 02. 18:43 #196
Metálgirl
Metálgirl
visszatérő vendég

Idézet (Nimrod @ 2013.12.02. 18:02)

*--* annak nagyon örülnék smileeee.gif
2013. december 02. 18:44 #197
Eperfa
Eperfa

StátuszPink is the new black <3
Hozzászólás: 571
Csatolások: 4
Azonosító: 158518

légyszives smileeee.gif)
én is el akartam menni de 2 nappal azelőtt valaki keresztbe tett ennek -.-
2013. december 02. 18:45 #198
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342

Te jó ég voltál Green Day koncerten? *.* *.* *.* *.* drool.gif
2013. december 04. 20:28 #199
- törölt felhasználó -    
Ígértem egy beszámolót a koncertről. Nos , ebben az évben az a koncert besorolható a legjobb élményeim közé , ma is emlékszek május 29-re. Kijutni volt kicsit nehéz , mert 190 km-re lakok Bécstől , de egyik haverommal eltudtam menni. Viszonylag későn szereztük be a jegyeket (hamar elfogyott mind , már február körül megkellet volna rendelni...) így a hátsó sorba kellett mennünk. A koncert vége felé , már úgy véltük hogy az őrök nem figyelnek , így előrementünk , bár nem volt egyszerű , mert hatalmas tömeg volt. 5-kor (kicsit korállottam) kezdődött a koncert , két órás volt. A "99 revolutions"-el indítottak és a "brutal love"-al zárult , de nem csak az új albumukról játszottak számokat hanem viszonylag vegyesen , főleg a Dookie és az American Idiot lemezekről játszottak számokat: longview , basket case , pulling teeth , chump , having a blast , f.o.d. , coming clean. Az American Idiotról meg: Jesus of Suburbia (ez volt az utolsó előtti) , American Idiot , St Jimmy, B.O.B.D. , Holiday , de volt még a know your enemy is.. ezekre emlékszek. Sokan , köztük én is pogóztunk és együtt énekeltünk Billie-vel. Elég sok embert leöntöttek sörrel xD Értékelve az egészet , szerintem elég jól sikerült ez a koncert , nekem úgy tűnt hogy mindenki jól érezte magát. Ha van kérdésetek válaszolok , de sajnos azt az érzést amit közvetítettek azt nem tudom átadni , ahhoz ott kell lenni.
3 felhasználónak tetszik: menthol, Fannycska999, Jody
2013. december 05. 19:43 #200
Metálgirl
Metálgirl
visszatérő vendég

Idézet (Nimrod @ 2013.12.04. 20:28)
Ígértem egy beszámolót a koncertről. Nos , ebben az évben az a koncert besorolható a legjobb élményeim közé , ma is emlékszek május 29-re. Kijutni volt kicsit nehéz , mert 190 km-re lakok Bécstől , de egyik haverommal eltudtam menni. Viszonylag későn szereztük be a jegyeket (hamar elfogyott mind , már február körül megkellet volna rendelni...) így a hátsó sorba kellett mennünk. A koncert vége felé , már úgy véltük hogy az őrök nem figyelnek , így előrementünk , bár nem volt egyszerű  , mert hatalmas tömeg volt. 5-kor (kicsit korállottam) kezdődött a koncert , két órás volt. A "99 revolutions"-el  indítottak és a "brutal love"-al zárult , de nem csak az új albumukról játszottak számokat hanem viszonylag vegyesen , főleg a Dookie és az American Idiot lemezekről játszottak számokat: longview , basket case , pulling teeth , chump , having a blast , f.o.d. , coming clean. Az American Idiotról meg: Jesus of Suburbia (ez volt az utolsó előtti) , American Idiot , St Jimmy, B.O.B.D. , Holiday , de volt még a know your enemy is.. ezekre emlékszek. Sokan , köztük én is pogóztunk és együtt énekeltünk Billie-vel. Elég sok embert leöntöttek sörrel xD Értékelve az egészet , szerintem elég jól sikerült ez a koncert , nekem úgy tűnt hogy mindenki jól érezte magát. Ha van kérdésetek válaszolok , de sajnos azt az érzést amit közvetítettek azt nem tudom átadni , ahhoz ott kell lenni.

Ohh *-* most nagyon irigy vagyok rád... remélem egyszer én is eltudok jutni egy GD koncira.Lassan 3 éve másra sem vágyok.
Milyen hosszú volt?
14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok