Lakatos Yvette búcsúzott a Megasztártól
2010. november 21. 12:01
ez már nevetséges... egymás után esnek ki a kedvenceim... először Anna, aztán Bence, aztán Dávid, és most, hogy Yvette is kiesett... Remélem Reni nem fog kiesni. Remélem, hogy még hallunk még róla
2010. november 21. 12:46
jelentem aki akar beszélni Yvettel megteheti kedden 15:00-tól válaszol a levelekre amit a megachat@tv2.hu -ra már most meg lehet írni
2010. november 21. 12:57
|
|
Schönherrkingaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 138198 offline
|
Én nagyon sajnáltam mert szerintem az nap az volt a legjobb produkciója talán ...
2010. november 21. 18:37
|
|
Neeshúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 133564 offline
|
én sajnáltam nagyon,és rossz
hogy ő esett ki,mert
nagyon erős,és jó hangja
van! Kitett magáért!
Egy nagyon jó produkciót hallhattunk
tőle és Bereczki Zolitól!
Dirty Dancing (L)
hogy ő esett ki,mert
nagyon erős,és jó hangja
van! Kitett magáért!
Egy nagyon jó produkciót hallhattunk
tőle és Bereczki Zolitól!
Dirty Dancing (L)
2010. november 22. 11:59
|
|
vivoka12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.19. Hozzászólás: 183 Csatolások: 1 Azonosító: 127581 offline
|
Idézet (cintia11 @ 2010.11.20. 11:45)
szerintem nem volt jó hangja és jó volt hogy öt külték haza mert nekem egyrészt nem volt szimpi meg a hangja is rosz vol!!!na enyi szasztok!!
NA IDE FIGYELJ NE MERD AZT MONDANI HOGY YVETTE-NEK ROSSZ HANGJA VOLT MERT HA TE 100× MEGSZÜLETEL AKKOR SE LESZ OLYAN HANGOD MINT NEKI !!! ÉS ANNAK A KÖCSÖG GIORGIONAK KELLETT VOLNA MENNIE VAGY ANNAK A VÉN SZATYOR MELINDÁNAK!!!NA CSAK ENNYIT ERRŐL !HAJRÁ YVETTE!!!♥♥♥
2010. november 22. 12:05
Ki lesz a következő ??
Első Bence,Második Dávid,Harmadik Yvette ki lesz még ??Áh hihetetlen folyton a kedvenceim mennek
Első Bence,Második Dávid,Harmadik Yvette ki lesz még ??Áh hihetetlen folyton a kedvenceim mennek
2010. november 22. 14:02
Linaa Linaa
Ki lesz a következő ??
Ezzel sajnos 9en is így vagyok
Ki lesz a következő ??
Ezzel sajnos 9en is így vagyok
2010. november 24. 17:33
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (vivoka12 @ 2010.11.22. 11:59)
NA IDE FIGYELJ NE MERD AZT MONDANI HOGY YVETTE-NEK ROSSZ HANGJA VOLT MERT HA TE 100× MEGSZÜLETEL AKKOR SE LESZ OLYAN HANGOD MINT NEKI !!! ÉS ANNAK A KÖCSÖG GIORGIONAK KELLETT VOLNA MENNIE VAGY ANNAK A VÉN SZATYOR MELINDÁNAK!!!NA CSAK ENNYIT ERRŐL !HAJRÁ YVETTE!!!♥♥♥
nononono!!
ez azért ez durva...
vegyél vissza. úgyértem légyszíves.
2010. november 29. 18:09
Sajnáltam mert nagyon jól énekelt!
De még sokra fogja vinni ebben biztos vagyok!
De még sokra fogja vinni ebben biztos vagyok!
2010. december 01. 18:19
|
|
renik072új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.25. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 139504 offline
|
Mikor megszerettem épp akkor esett ki egyébként ténmyleg jó hangjavan:D
De aki megnyeri az nemis lesz hírem mármint pár hétig felkapott és aztán ennyi de aki a döntőkbe esnek ki azok sokkal híresebbek lesznek pl:Dér Heni nem nyerte meg de sokkal felkapottabb mint pl:király viktor!
De aki megnyeri az nemis lesz hírem mármint pár hétig felkapott és aztán ennyi de aki a döntőkbe esnek ki azok sokkal híresebbek lesznek pl:Dér Heni nem nyerte meg de sokkal felkapottabb mint pl:király viktor!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: