Lakatos Yvette búcsúzott a Megasztártól
2010. november 20. 12:22
szegény!!! de azt a ***** kökény attilát elküldeném a büdös******
2010. november 20. 12:28
most néztem meg ismétlésbe a kiesést. És amikor Giorgio felment a többiekhez Reni és Kökény arcára kiült a csalódottság...
2010. november 20. 12:31
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
TommyScans-el egyet kell h értsek..
D Yvette volt az egyik legjobb, és a Tolvai Renáta meg nemis való a megasztárba.Egyszerűen nincs jó hangja.. ezvan.. -.- azt kéne kiraknimár..
2010. november 20. 12:31
|
|
Babettúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 131988 offline
|
ez nemigaz!!!!!! :@ ő volt a legjobb!!!!!! ááááá!!!
na nembaj. de nálam ő az év hangja!!
de ha tolvaj reni is kiesik :@ esküszöm hogy soha többet mégcsak hal,lani sem akarok a megasztárról... vagy inkábbb MEGASZAR!!!! mert --- tavaly is az a nyálas lámafejű királyviktor nyerte meg, és ő is csak linda miatt :@ utálom az ilyen faszfej embereet!!! -.-
na nembaj. de nálam ő az év hangja!!
de ha tolvaj reni is kiesik :@ esküszöm hogy soha többet mégcsak hal,lani sem akarok a megasztárról... vagy inkábbb MEGASZAR!!!! mert --- tavaly is az a nyálas lámafejű királyviktor nyerte meg, és ő is csak linda miatt :@ utálom az ilyen faszfej embereet!!! -.-
2010. november 20. 12:34
Én személy szerint Kökény Attilát tettem volna ki,vagy Renit,hiszen ő inkább jelentkezzen a saját országa műsorába.Ne értsetek félre,nincs bajom a külföldiekkel,de Renátát nem bírom...
1 felhasználónak tetszik:
dreamscometrue
2010. november 20. 12:35
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
Szegény,pedig jobb volt mint Giorgio!!
2010. november 20. 12:39
Sokkal jobb volt mint Giorgio.. A zsűrik sem normálisak, hogy kiejtették. Még Renátánál is jobb volt!
2010. november 20. 12:39
Kár,és igaza volt Presser Gábornak,itt már tényleg nagyon nehéz volt a döntés,mert már csak a legjobbak voltak bent,és nagyon nehéz volt kirakni az embereket. De jóvolt Yvette.
2010. november 20. 12:42
Mar bocsanat de ezek suketek es hujek vagy csak teszik magukat.......Meg hogy giorgio jobb BLAH...
2010. november 20. 12:47
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
TommyScans-sel maximálisan egyet tudok érteni. Kállay a műsor elején jó volt, de mostanra nagyon ellaposodott. Tolvai Renáta is eléggé leszerepelt az este, ellenben Giorgioval és Ivettel, akik nagyon jól teljesítettek. Hiába, az emberek úgyse a teljesítmények alapján szavaznak..
2010. november 20. 12:48
Ezennel vége a Megasztár nézésemnek - egyel kevesebb nézőt tudhatnak. Én csak is miatta néztem, mivel tényleg egy tehetség volt. Nem mondom,hogy a többiek nem tehetségesek, de ő volt a legjobb. Ha én lettem volna a zsűri,biztos nem "Giorgio" megy tovább hanem Ő. Remélem, ezek után is folytatja az éneklést.
2010. november 20. 12:50
|
|
kakaospalacsintaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 133492 offline
|
sajnáltam Yvettet szerintem nem neki kellett volna én Kökény Attilát ejtettem volna ki mert a zsűri nagyon isteníti de annyira nincs jó hangja mint a többieknek. De az a jó,hogy Yvette is mint Dávid fiatalok így valaki biztos felfogja karolni. Szép karrier áll előtte remélem
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.