(pont után szóköz jár.)
én sosem kedveltem a személyiségét, amit a tévén keresztül közvetített. de a tegnap este után úgy gondolom, most maradhaott volna még egy alkalomra. A Zolival előadott dal nagyon jól sikerült szerintem. felvirágozta a lányt. és talán a Zolival való elfogultságom miatt, de most nekem is tetszett.
Lakatos Yvette búcsúzott a Megasztártól
2010. november 20. 12:01
igazából nekem egyik sem a kedvencem. De ez kész vicc, hogy Giorgio jutott tovább.... Szíj Melinda mi a tökömet keres még ott? Már ő is haza akar menni, folyton csak nyávog.
2010. november 20. 12:02
|
|
Selly 13bellathorne.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 698 Azonosító: 133827 offline
|
Ugyan az.
Nagyon jó volt,de kiesett Yvett.Így nem nézem tovább!Mindik a jók esnek ki nem pedig a rosszak.És az az András is, nemcsak helyes fiúkból áll a világ.
Nagyon jó volt,de kiesett Yvett.Így nem nézem tovább!Mindik a jók esnek ki nem pedig a rosszak.És az az András is, nemcsak helyes fiúkból áll a világ.
2010. november 20. 12:03
Nekem nem tetszett a hangja, de azért sajnálom, nem lehet jóérzés kiesni. =/
2010. november 20. 12:04
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Ismét egy tehetség búcsúzott.Egyébként arra jöttem rá hogy mostmár csak tehetségek esnek ki a megából,és szerintem akik idáig eljutottak azoknak mind csodálatos hangjuk van! Tehát már nincs köztük rossz.Mondjuk nem nagyon értek egyet a zsűrivel,Giorgo-val semmi bajom nincs nagyon karakteres figura,de szerintem Yvette mehetett még volna tovább.Egyébként ez volt az eddigi legjobb adás!
Mindenki a legtöbbet hozta kimagából és mindegyik dal csodás volt
Yvette előtt meg még nagy jövő áll
Yvette előtt meg még nagy jövő áll
2010. november 20. 12:04
Szerintem jövőhéten reni megy utána giorgio utána kállay andrás és kökény attila és szíj melinda között éles küzdelemben melinda fogja megnyeri ezt az egész versenyt.mondjuk meg is érdemli,mert olyan szép hangja van,tiszta,selymes és imádni maló.tudom,hogy sokan utálják,de a szavazatok alapján mindig ő van az első helyen és nem véletlenül.már kicsit benne van a korban,de ez nem számít ott van madonna vagy cher is.na meg melinda szegény és úgy sajnálom. az elején a családja még kritizálta is ami nehéz lehetett neki. ha meg nem ő nyeri akkor mindenki elfelejti majd és elvész egy csodálatos hang.ezt nem szabad engedni. reni,andrás,kökény ezek mind híresek lesznek úgy is albumuk lesz meg ilyenek és egyértelmű hogy szíj melinda nyerje meg!
2010. november 20. 12:07
|
|
alexavagyokyou know you love me ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 1181 Csatolások: 457 Azonosító: 107598 offline
|
Sajnálom, nem neki kellett volna kiesnie, inkább Giorgionak.. Nagyon szép hangja van, biztos vagyok benne, hogy sokra viszi még
2010. november 20. 12:13
|
|
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 853 Csatolások: 10809 Azonosító: 28189 offline
|
Tegnap Giorgio és Yvette volt a két legjobb előadó. A vendégénekesekkel és az egymással előadott duett során is. Ellenben Tolvai Renáta nagyon gyenge volt a Crazy in Love c. számmal. A seggrázáson kivül nem sokat nyújtott a dalban. Ez a dal nem énekversenyre való. Az Endless Loveban némileg javított a produkcióján. A másik gyenge láncszem Kállay Saunders András volt. Ő mindkét duettben alulteljesített. Szóval nekik kellett volna kinnt állni. Lehet , hogy ők jobban néznek ki , mint Yvette és Giorgio , viszont Giorgioék sokkal jobb énekesek. Kökény meg túlvállalta meg. Pláne az utolsó hangoknál hallatszott , hogy hamis.
Amúgy a műsor leggyengébb láncszemei a divatkreátorok. Tényleg ők a jövő divattervezői? Most is - mint majdnem minden alkalommal - hatalmas melléfogások jellemzik szerencsétlen versenyzők ruháit. Yvette hosszú szoknyája nem illett a duett dalhoz. Reni pávatollas szörnyűsége a lírai Endless Love nagy tévedése volt. Csak azt nem tudom , hogy mit csinál ilyenkor a főstylist , aki elvileg kordában tartja az elmebeteg divatkreátorok extrém ötleteit???
Amúgy a műsor leggyengébb láncszemei a divatkreátorok. Tényleg ők a jövő divattervezői? Most is - mint majdnem minden alkalommal - hatalmas melléfogások jellemzik szerencsétlen versenyzők ruháit. Yvette hosszú szoknyája nem illett a duett dalhoz. Reni pávatollas szörnyűsége a lírai Endless Love nagy tévedése volt. Csak azt nem tudom , hogy mit csinál ilyenkor a főstylist , aki elvileg kordában tartja az elmebeteg divatkreátorok extrém ötleteit???
2010. november 20. 12:14
|
|
cseh.reni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.11. Hozzászólás: 1083 Csatolások: 84 Azonosító: 134658 offline
|
Én nem őt küldtem volna haza,hanem Giorgiot.De a zsűrit is megértem, már mindenkinek olyan jó a hangja,hogy egyszerűen nem tudják eldönteni ki a jobb.De még Yvett nagyon fiatal és van még nagyon sok ideje,hogy egy másik megasztárban ő legyen az első.
2010. november 20. 12:17
még annyi, vegyük alapul Hient.. ő is pont idáig jutott. És mégis sokkal sikeresebb lett, mint az akkora nyertes. És Yvettet valaki biztos felkarolja, ilyen hangot nem szabad veszni hagyni.
2010. november 20. 12:20
elismerem jó hangja van, de örülök, h ő esett ki, nem pedig a Giorgio. a zsűri hülye lett volna, ha megintcsak az Yvettenek kegyelmez meg..
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: