Ellopták az olimpiai aranyémes mellúszó aktképeit. Mint később kiderült, a felvételek csupán egy új kampány exkluzív darabjai.
A teljes cikkhez kattints ide!
Előkerültek Kovács Ági pucér képei
2010. november 20. 01:12
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2010. november 20. 09:13
Jajj ezt láttam. Én nem szeretem ezt a csajt és a lábai is ezeken a képeken Nagyon izmos nem kellett volna megmutatni. De milyen felháboító már hogy a napilap megírta és betette a képeket!?
2010. november 20. 10:00
|
|
Celeron |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.23. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 147 Azonosító: 108403 offline
|
Ennyi esze van,hogy adathordozón tárolja.Bocs,de ha vannak olyan képek rajta,amik magáncélra készülnek akkor miért kell egy Pendrive-on tárolnia,ennyire nem lehet valaki butus.
2010. november 20. 11:34
Elképesztő hogy milyen formás szép kerek popsija van.
mint férfi én nem bánom mert nagyon szép, és jól esik ránézni.De természetesen megérti az ember, a lopás az lopás.És ha nagyon közszemlére szerette volna tenni magát Ági akkor valószínű, hogy azt a normális, hivatalos úton teszi,lásd P**y,amiért még meg is fizetik.Ezért sajnálom szegényt, de egyben örülök is mert végre úgy is láthattam ahogy eddig soha a kedvenc úszónőmet.Puszi Ági nagyon csinos vagy.
mint férfi én nem bánom mert nagyon szép, és jól esik ránézni.De természetesen megérti az ember, a lopás az lopás.És ha nagyon közszemlére szerette volna tenni magát Ági akkor valószínű, hogy azt a normális, hivatalos úton teszi,lásd P**y,amiért még meg is fizetik.Ezért sajnálom szegényt, de egyben örülök is mert végre úgy is láthattam ahogy eddig soha a kedvenc úszónőmet.Puszi Ági nagyon csinos vagy.
2010. november 20. 11:44
Szerintem tök jó képek lettek. Egyáltalán nem ciki,hogy előkerültek. Az a fehér minta nagyon jó!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: