Ellopták az olimpiai aranyémes mellúszó aktképeit. Mint később kiderült, a felvételek csupán egy új kampány exkluzív darabjai.
A teljes cikkhez kattints ide!
Előkerültek Kovács Ági pucér képei
2010. november 20. 01:12
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2010. november 20. 09:13
Jajj ezt láttam. Én nem szeretem ezt a csajt és a lábai is ezeken a képeken Nagyon izmos nem kellett volna megmutatni. De milyen felháboító már hogy a napilap megírta és betette a képeket!?
2010. november 20. 10:00
|
|
Celeron |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.23. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 147 Azonosító: 108403 offline
|
Ennyi esze van,hogy adathordozón tárolja.Bocs,de ha vannak olyan képek rajta,amik magáncélra készülnek akkor miért kell egy Pendrive-on tárolnia,ennyire nem lehet valaki butus.
2010. november 20. 11:34
Elképesztő hogy milyen formás szép kerek popsija van.
mint férfi én nem bánom mert nagyon szép, és jól esik ránézni.De természetesen megérti az ember, a lopás az lopás.És ha nagyon közszemlére szerette volna tenni magát Ági akkor valószínű, hogy azt a normális, hivatalos úton teszi,lásd P**y,amiért még meg is fizetik.Ezért sajnálom szegényt, de egyben örülök is mert végre úgy is láthattam ahogy eddig soha a kedvenc úszónőmet.Puszi Ági nagyon csinos vagy.
mint férfi én nem bánom mert nagyon szép, és jól esik ránézni.De természetesen megérti az ember, a lopás az lopás.És ha nagyon közszemlére szerette volna tenni magát Ági akkor valószínű, hogy azt a normális, hivatalos úton teszi,lásd P**y,amiért még meg is fizetik.Ezért sajnálom szegényt, de egyben örülök is mert végre úgy is láthattam ahogy eddig soha a kedvenc úszónőmet.Puszi Ági nagyon csinos vagy.
2010. november 20. 11:44
Szerintem tök jó képek lettek. Egyáltalán nem ciki,hogy előkerültek. Az a fehér minta nagyon jó!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: