Katy Perry mellei már megint nagy port kavartak,hiszen az énekesnő melleit le kellett kisebbíteni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katy Perry melleit le kellett kisebbíteni
2010. november 19. 23:49
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
2010. november 20. 00:02
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Jaj, hagyjuk már a hülyeséget. Tuti, hogy csak az anyukák háborodtak fel, mert féltik az apukákat...
Egy kisgyerek azt sem tudja mi az, hogy mell. Csak egy kitüremkedést látnak, de nem tudják hová rakni.
2010. november 20. 00:29
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Egyetértek dave, ez most pont olyan mint a Beyoncé reklám.. Betiltják meg hasonlók, de minek? Amúgy meg kétlem, hogy a saját csapata kérne ilyet, mert hogy túl nagy a melle. Katy inkább büszke erre, nem? Ha meg az anyukák ennyire féltékenyek, akkor ennyi erővel köttessék ki a kábeltévét, meg az internetet. Ja és persze ne mozduljanak ki otthonról, nehogy aztán valaki szembejövőnek nagyobb legyen a melle... észlények.
2010. november 20. 06:12
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Amúgy a Szezám Utcás béli szereplése és a mostani koncertplakát között csak a nagy melle miatti botrány az összefüggés. (Katy meg tökre örül, hogy mindenki a melleiről beszél... >.<)
Hát... Azért érthető. Nem is a többiekét kellett volna nagyobbítani.
Mondjuk ez van, ők tudják.
Hát... Azért érthető. Nem is a többiekét kellett volna nagyobbítani.
2010. november 20. 08:01
|
|
Klaucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 348 Csatolások: 44 Azonosító: 133161 offline
|
amúgy én egy valamint nem értek, de lehet, hogy én vagyok a hülye.. szóval Katy-nek pl. a Hot'n'Cold klipben nem voltak ekkorák a mellei, mint a California Gurls-ben.. és azt állítja mellei eredetiek. Lehet, hogy ruha függő de szerintem hozzá lett nyúlva, nem mintha zavarna csak mondom
De attól még imádom Katy-t akár mű, akár nem mű cickó
2010. november 20. 08:16
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
nemtudom, most mi ez az izé a mellekkel. ha nagyobbítják (nem azér mer Katyről ezt feltételezném) akk valszeg túl nagy, ha nem nagyobbítják akk meg nagyobbítani kéne. akkor most jobb lenne ha nem is lenne?
2010. november 20. 08:44
|
|
marga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.15. Hozzászólás: 508 Csatolások: 0 Azonosító: 136445 offline
|
elég izé lehet katynek amiért nem tettszik nekik a melle... ráadásul még fel is háborodnak!! de egyébként szerintem van olyan nő akinek katyénél nagyobb, egy plakáton (bár még nem láttam olyat) és ennyi erővel őt is betilthatnák!!!
2010. november 20. 09:43
|
|
iamblankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 129771 offline
|
Nem tudom, szerintem nem túl jó dolog összekeverni a Szezám utcát (amit 8 év alatt senki sem néz) és az olyan előadókat, akik az I kissed a girl-lel váltak híressé
Szervezhették volna be Selenát, mondjuk őt még talán ismerték is volna a kicsik.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: