Damu Roland megverte barátnőjét
2010. november 19. 20:32
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.11.19. 18:57)
"A Blikk értesülései szerint a roma származású színész alkoholproblémával is küzd, mely hozzájárulhatott erőszakos viselkedéséhez."
Így már nem csodálkozom... a romáknál szokás, hogy verik a feleségüket/barátnőjüket...
Így már nem csodálkozom... a romáknál szokás, hogy verik a feleségüket/barátnőjüket...
Még jó hogy ennyire tisztában vagy minden egyes roma család életével, valószínűleg az összeset ismered, összesnél jártál már...
Egyébként meg nem, legjobb barátnőm roma, és náluk egyáltalán nem szokás ez, úgyhogy mielőtt belefogsz az áltálonsításba gondolkodjál egy kicsit, mert nem mindegyik ugyanolyan
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. november 19. 20:34
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Idióta egy ember Képes volt megverni ezta szép nőt?????
2010. november 19. 20:45
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Hát... én amúgy szeretem a Rolandot... a hangjáért, meg különösen oda vagyok
deee nem értem miért van erre szükség... !
Mondjuk azt is érdemes meggondolni, hogy a Blikk 'szavára' mennyire lehet adni! Sajnálom a csajszit...
Viszont ez a roma általánosítás felháborító! Javaslom akik ezzel kapcsolatban írtak, gondolkozzanak el azon, hogy mit is beszélnek, mert roma és roma közt is van különbség!
Mondjuk azt is érdemes meggondolni, hogy a Blikk 'szavára' mennyire lehet adni! Sajnálom a csajszit...
Viszont ez a roma általánosítás felháborító! Javaslom akik ezzel kapcsolatban írtak, gondolkozzanak el azon, hogy mit is beszélnek, mert roma és roma közt is van különbség!
2010. november 19. 20:48
ez nagyon durvaaa :|||
eddig sem bírtam ezt az embert, de mostmár nemcsak nem bírom, hanem egyenesen utálom!!
eddig sem bírtam ezt az embert, de mostmár nemcsak nem bírom, hanem egyenesen utálom!!
2010. november 19. 21:12
|
|
Zsanett.ZsüliettBritney Spears addict* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 5274 Csatolások: 263 Azonosító: 130471 offline
|
Én is egyetértek El Mexicano-val!
2010. november 19. 21:23
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Bocs,de az erőszakossághoz nem kell roma származásúnak lenni!Az alkohol bármelyik pasiból kitudja hozni a rosszat független attól,hogy roma vagy nem!
2010. november 19. 21:37
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
én tudtam, hogy valami nem stimmel ezzel az emberrel már a hal a tortánba sem volt nagyon szimpi meg ott is jól berugot és elég csúnyán beszélt a barátnőjével...
2010. november 19. 21:58
Roma származású?Ezt eddig nem is tudtam...
Amúgy azt tudtam,hogy már nem ez az első eset,akkoriban elég nagy botrány volt belőle... Ez undorító,szerintem meg is erőszakolta ez a marha,a Jóban-Rosszban című sorozatban sem bírom Elődöt,halfeje van,de ez még hagyján,a műsorban is elég pofátlan,viszont az életben,úgy látszik-még rosszabb
2010. november 19. 23:12
|
|
gorellannaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 139085 offline
|
uff... ez nem semmi... de hülye... akkor mostkiszáll a JR-ből?
2010. november 20. 00:49
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Akkor most nem térek ki arra a részre, hogy mi a véleményem az ilyen férfiakról, de most komolyan, hogy lehet megütni egy nőt?
Egyébként súlyos testi sértés kísérletével nyomoznak, ezért sajnos nem fog 10 év járni. A nemi erőszakot írta még valaki, hogy az nem játszik, mert együtt vannak/voltak. Ez irreleváns ennél a bűncselekménynél, magyarul nem számít, hogy két héttel ezelőtt jártak, csak az, hogy megtörtént-e az erőszak vagy nem. Hál isten, nálunk nagyon könnyen befejezetté válik, mert olyan a szabályozás, de nem részletezem, mert vannak itt kisebbek is, 11-12-13 éves lányok, akiknek vidámabb téma járna.
Egyébként súlyos testi sértés kísérletével nyomoznak, ezért sajnos nem fog 10 év járni. A nemi erőszakot írta még valaki, hogy az nem játszik, mert együtt vannak/voltak. Ez irreleváns ennél a bűncselekménynél, magyarul nem számít, hogy két héttel ezelőtt jártak, csak az, hogy megtörtént-e az erőszak vagy nem. Hál isten, nálunk nagyon könnyen befejezetté válik, mert olyan a szabályozás, de nem részletezem, mert vannak itt kisebbek is, 11-12-13 éves lányok, akiknek vidámabb téma járna.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. november 20. 09:26
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
hoppá..
2010. november 20. 09:45
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
hoppácska
2010. november 20. 09:46
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
olyan a filmben mint az életben
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.