Szerintem a helyében minden nő így vselkedne
Vanessa Paradis kiborult
2011. március 14. 12:00
Szerintem teljesen igaza van vanessának
xDD
2011. május 11. 17:08
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Én Angelinával értek egyet.
2011. június 16. 20:14
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Valószínűleg én sem nézném,vagy nézetném a gyerekeinkkel szívesen,hogy a férjem,egy másik nővel szexel,úgyhogy Vanessát is meg tudom érteni.De ugyanakkor állítom,hogy-bár a film így is szuper volt-én szívesen megnéztem volna azt a jelenetet. :wum:
De amúgy ez valóban elég magán dolog,ezt az emberek lerendezik egymás között,azt csővan...
De amúgy ez valóban elég magán dolog,ezt az emberek lerendezik egymás között,azt csővan...
2011. június 16. 20:15
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
- :wum: ...
2011. június 16. 20:18
|
|
Potyidanon |
|
@zoomify:Házasok. http://starity.hu/magazin/13198-johnny-depp-vegre-megnosult/
De ez nem is számít,hiszen szeretik egymást,13 éve élnek együtt,és van két gyerekük,tehát Vanessának a féltékenységre is meg van az oka.
De ez nem is számít,hiszen szeretik egymást,13 éve élnek együtt,és van két gyerekük,tehát Vanessának a féltékenységre is meg van az oka.
2011. június 16. 20:23
|
|
Potyidanon |
|
és dora012-vel is szinte teljesen egyet értek,de megjegyeznék valamit.itt az áll:Az asszony már a kezdettől féltette a férjét nehogy az történjen, mint Brad Pittel. A hollywoodi színész úgy döntött, hogy inkább megkéri a rendezőt, vágják ki a jelenetet a filmből, mert nem akar otthon zűrt. Azaz nem Vanessa vetette ki a jelenetet,ő csak parázott,és nyilván mondogatta otthon Johnnynak,hogy mennyire fél,hogy elveszíti,Johnny meg nem akarta,hpgy aggódjon.Ennyi.
2011. június 16. 20:24
|
|
Potyidanon |
|
Szerintem cukcsi volt Johnnytól... <3
2011. szeptember 25. 13:16
Igaza van Johnny feleségének,és aranyos volt Depp től hogy a felesége pártjára állt,de tényleg gondoljunk bele mi történt Pittel??!!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: