Milyen aranyos ez az animáció!
Én is hányszor kerestem régi filmeket és egy sincs fent neten... : (
Gary Oldman
2011. január 18. 00:48
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
A teljes, közel egy órás dokumentumfilm, a The South Bank Show (amiről tegnap beszéltem), felkerült a Youtube-ra
Közben meg holnap korán kelek, és most nem tudom megnézni, csak elmenteni... de azért végigpörgettem... Oh.My.Gary.
2011. január 18. 11:21
Idézet (susurrus @ 2011.01.18. 00:48)
A teljes, közel egy órás dokumentumfilm, a The South Bank Show (amiről tegnap beszéltem), felkerült a Youtube-ra
Közben meg holnap korán kelek, és most nem tudom megnézni, csak elmenteni... de azért végigpörgettem... Oh.My.Gary.
2011. január 18. 15:12
Biztosan le van írva valahova,de nem keresgélem most sehol.Meg nem is a témához kapcsolódik,de hogy lehet youtube videót beilleszteni a profilba? Mert nekem nem jelenik meg,csak a link
2011. január 18. 21:52
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Szívesen! Hihetetlen jó, már vagy 3-szor végignéztem!
(ma alig volt munkám, elütöttem az időt
)
Jó volt látni, hogy a londoni szülői háztól milyen messzire jutott
Hiába, született tehetség
Egyébként döbbenet, hogy egyes kritikusok nem hitték el, hogy Ő zongorázott a Halhatatlan kedvesben... ennyire nem nézték ki belőle?
Az anyukája nagyon aranyos
És a végefelé nem csak Gary, de én is könnyeztem, mikor az apukájáról beszélt
Hogy lehet valaki ennyire izgalmas személyiség!
Jó volt látni, hogy a londoni szülői háztól milyen messzire jutott
Egyébként döbbenet, hogy egyes kritikusok nem hitték el, hogy Ő zongorázott a Halhatatlan kedvesben... ennyire nem nézték ki belőle?
Az anyukája nagyon aranyos
Hogy lehet valaki ennyire izgalmas személyiség!
1 felhasználónak tetszik:
s.t.a.r.
2011. január 18. 21:53
|
|
susurrusRickrolled |
|
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.01.18. 15:12)
Biztosan le van írva valahova,de nem keresgélem most sehol.Meg nem is a témához kapcsolódik,de hogy lehet youtube videót beilleszteni a profilba? Mert nekem nem jelenik meg,csak a link 
A profil szerkesztésénél van olyan gomb, hogy Youtube video, ott be kell másolni az "embed" kódot ("beágyazás", ami a YT-on a videók alatt megtalálható)
s.t.a.r.
2011. január 19. 22:23
|
|
susurrusRickrolled |
|
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.01.19. 14:33)
Tiszta apja a gyerek 
Mini Gary
Ebben a topikban a képen még jobban látszik:
http://starity.hu/forum/topik/96003-gary-oldman-l-optimum-1997-november/
Az anyukája egyébként azt mondja a filmen, hogy hisz benne, hogy egyszer Oscart fog kapni. De jó lenne, ha még megérné...
Remélem, a Tinker, Tailor, Soldier, Spy-ért végre elismerik, ami "Oscar-barát" szerep (és nyilván az alakítása is felér majd hozzá). Ha Oscarral nem is, legalább BAFTA-val értékelhetnék, ami jóval többet ér (minőségileg) lássuk be..
RoseAnn
2011. január 19. 22:26
Idézet (susurrus @ 2011.01.19. 22:23)
Mini Gary
Az anyukája egyébként azt mondja a filmen, hogy hisz benne, hogy egyszer Oscart fog kapni. De jó lenne, ha még megérné...
(91 éves...)
Remélem, a Tinker, Tailor, Soldier, Spy-ért végre elismerik, ami "Oscar-barát" szerep (és nyilván az alakítása is felér majd hozzá). Ha Oscarral nem is, legalább BAFTA-val értékelhetnék, ami jóval többet ér (minőségileg) lássuk be..
Manapság már a BAFTA-ban sem lehet bízni. Telenyomják őket a brit fiatalokkal és elfeldkeznek azokról, akik kétszer annyi idősek, mint ők és többet tettek le az asztalra
Gary egyébként mit gondol arról, hogy sehol nem hajlandóak díjazni a tehetségét?
2011. január 19. 22:27
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet (susurrus @ 2011.01.19. 22:23)
Mini Gary
(91 éves...)
Én is szeretném ha kapna vmilyen díjat... Az elismerés mindig jó és ösztönzőleg, biztatólag hat... Ráadásul nagyon meg is érdemli!
susurrus
2011. január 19. 23:45
|
|
susurrusRickrolled |
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.19. 22:26)
Manapság már a BAFTA-ban sem lehet bízni. Telenyomják őket a brit fiatalokkal és elfeldkeznek azokról, akik kétszer annyi idősek, mint ők és többet tettek le az asztalra
Gary egyébként mit gondol arról, hogy sehol nem hajlandóak díjazni a tehetségét?
Igaz, már a BAFTA sem a régi, de a hollywoodi pózolástól, amiről az Oscar (vagy a GG) szól, rosszul vagyok
Ma már nem igazán érdeklik a díjak, de igazából sosem hajtott rá. Mondjuk egy régebbi interjúban (itt is be lett linkelve) kissé csalódottnak tűnt, hogy még egy-két jól sikerült szerepe kapcsán se értékelték kellőképpen. Nem igazán találtam még olyan listát, amin ne lett volna rajta a neve mint az egyik "legalulértékeltebb" tehetség.
Ha igazán érdekelnék a díjak, akkor valószínűleg tipikus Oscar szerepekre vadászna és folyton partikra járna, hogy kiépítse a köreit
RoseAnn
2011. január 19. 23:53
Idézet (susurrus @ 2011.01.19. 23:45)
Igaz, már a BAFTA sem a régi, de a hollywoodi pózolástól, amiről az Oscar (vagy a GG) szól, rosszul vagyok
Ma már nem igazán érdeklik a díjak, de igazából sosem hajtott rá. Mondjuk egy régebbi interjúban (itt is be lett linkelve) kissé csalódottnak tűnt, hogy még egy-két jól sikerült szerepe kapcsán se értékelték kellőképpen. Nem igazán találtam még olyan listát, amin ne lett volna rajta a neve mint az egyik "legalulértékeltebb" tehetség.
Ha igazán érdekelnék a díjak, akkor valószínűleg tipikus Oscar szerepekre vadászna és folyton partikra járna, hogy kiépítse a köreit
Oh én nem ois arra gondoltam, hogy Oscarra hajt.
Gondolom ő is látja, hogy mi van manapság a díjkisztókon. Bevallom kissé sajnálom azokat a színeszeket, akik tényleg tehetségek, netán jelölik őket díjra, elmennek és nem nyernek semmit. De ha valakivel ez már sokadjára fordul elő ..
2011. január 20. 00:02
|
|
susurrusRickrolled |
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.19. 23:53)
Oh én nem ois arra gondoltam, hogy Oscarra hajt.
Gondolom ő is látja, hogy mi van manapság a díjkisztókon. Bevallom kissé sajnálom azokat a színeszeket, akik tényleg tehetségek, netán jelölik őket díjra, elmennek és nem nyernek semmit. De ha valakivel ez már sokadjára fordul elő ..
Szerintem már egy (vagy több) jelölés rangosabb díjakra is igen szép elismerés
Pláne, ha valakinek abból is csak 10 évben egyszer jut... Garyt BAFTA-ra először és eddig utoljára 1988-ban jelölték mint színész... és ez eddigi legrangosabb elismerése...
Aztán persze 1998-ban duplán megkapta legjobb film + forgatókönyv kategóriában, szóval nem reménytelen a helyzet, de azért Ő mégis csak színész elsősorban
2011. január 20. 00:22
Idézet (susurrus @ 2011.01.20. 00:02)
Szerintem már egy (vagy több) jelölés rangosabb díjakra is igen szép elismerés
Pláne, ha valakinek abból is csak 10 évben egyszer jut... Garyt BAFTA-ra először és eddig utoljára 1988-ban jelölték mint színész... és ez eddigi legrangosabb elismerése...
Aztán persze 1998-ban duplán megkapta legjobb film + forgatókönyv kategóriában, szóval nem reménytelen a helyzet, de azért Ő mégis csak színész elsősorban
Ott a pont, kedves
Akárki akármit mond, annak is örülni kell, sőt, egyetértek Helena Bonham Carterrel, aki a Golden Globe előtt azt mondta (mikor megtudta hogy jelölték), hogy magasról tesz a Goldenre és inkább a Screen Actors Guild Awards-ra menne inkább. Ha megnézed az idei jelöltek listáját, szinte minden kategóriában minden megegyzik, csak ahogyan HBC is mondta, nem mindegy hol és mikor ismerik el az embert. Szerinte a Screen Actors Guild Awardsban hozzáértő zsűri dönti el ki nyer, ellentétben az (idézek) flancos díjkiosztókkal. (ez is amerikai díjátadó)
Én még soha nem csüggedtem emiatt és más se tegye, mert nem ér annyit az egész
2011. január 20. 00:59
|
|
susurrusRickrolled |
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.20. 00:22)
Ott a pont, kedves
Tudod, alapból mindenféle elismerés (legyen az díj vagy jelölés) jónak számít és én ezt megértem, mind egyet értünk. De nem mindegy, hogy mit nyer az ember. Az, hogy nem nyeri meg Oscart, engem nem zavar mert nincs szükségem díjkiosztóra ahhoz, hogy tudjam ki érdemli meg és ki nem, másodsorban pedig Gary nem a díjért csinálja a filmeket, hanem azért mert erre született és gondolom nem pityereg ha nem nyer, nem jelölték. Garyt jelölték már az Oscarnál 'kisebb' tekintélyű díjra és nyert is már azon.
Akárki akármit mond, annak is örülni kell, sőt, egyetértek Helena Bonham Carterrel, aki a Golden Globe előtt azt mondta (mikor megtudta hogy jelölték), hogy magasról tesz a Goldenre és inkább a Screen Actors Guild Awards-ra menne inkább. Ha megnézed az idei jelöltek listáját, szinte minden kategóriában minden megegyzik, csak ahogyan HBC is mondta, nem mindegy hol és mikor ismerik el az embert. Szerinte a Screen Actors Guild Awardsban hozzáértő zsűri dönti el ki nyer, ellentétben az (idézek) flancos díjkiosztókkal. (ez is amerikai díjátadó)
Tudom, hogy nem szereted Johnny Deppet, de őt sem ismerik el, pedig többet letett már az asztalra mint a fiatal színészek, akik 1-2 éve tűntek fel a képernyőn és egyből díjat nekik 
Szerintem is a SAG az, ami még igazán komoly elismerésnek minősül, ez nem a pózolásról és a magamutogatásról szól. Amúgy szerintem Gary sokszor jobban szurkol egy-egy kollégának, mint hogy saját maga díjaira hajtson (2000-ben, mikor jelölni akarták A manipulátorért, két hét után megszabadult a publicistájától, mert elege lett a saját reklámozásából
Pl. Heath Ledgerért is masszívan kampányolt (Ő vette át a SAG-díját is), és nagyon örült Sean Penn Milkjének és Mickey Rourke visszatérésének stb...
Scream Awardnak is láthatóan nagyon örült, amit Jim Gordonért kapott
Lábjegyzet: Garyt és Helenát egy filmbe! (a HP forgatáson olyan jól elvoltak, meg aztán jól kibeszélhetnék a flancos Hollywoodot
RoseAnn
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.