Starity

Gary Oldman

44 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. január 16. 16:13 #161
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

StátuszA Mardekárban több a rosszindulat, mint egy orosz bárban, amikor elfogy a vodka.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5216
Csatolások: 18506
Azonosító: 16930
Milyen aranyos ez az animáció!

Én is hányszor kerestem régi filmeket és egy sincs fent neten... : (
1 felhasználónak tetszik: susurrus
2011. január 16. 20:57 #162
- törölt felhasználó -    
Nagyon édes az animáció wub.gif
2011. január 18. 00:48 #163
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
Hozzászólás: 2760
Csatolások: 5176
Azonosító: 22484
thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif Így teljesüljön minden kívánságom! thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif

A teljes, közel egy órás dokumentumfilm, a The South Bank Show (amiről tegnap beszéltem), felkerült a Youtube-ra wub2.gif wub2.gif wub2.gif

Közben meg holnap korán kelek, és most nem tudom megnézni, csak elmenteni... de azért végigpörgettem... Oh.My.Gary. heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
4 felhasználónak tetszik: kateblock, s.t.a.r., RoseAnn, S-tella
2011. január 18. 11:21 #164
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.01.18. 00:48)
thumbsup.gif  thumbsup.gif  thumbsup.gif Így teljesüljön minden kívánságom! thumbsup.gif  thumbsup.gif  thumbsup.gif 
A teljes, közel egy órás dokumentumfilm, a The South Bank Show (amiről tegnap beszéltem), felkerült a Youtube-ra wub2.gif  wub2.gif  wub2.gif

Közben meg holnap korán kelek, és most nem tudom megnézni, csak elmenteni... de azért végigpörgettem... Oh.My.Gary. heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif

meghajolo.gif meghajolo.gif
2011. január 18. 15:12 #165
- törölt felhasználó -    
Biztosan le van írva valahova,de nem keresgélem most sehol.Meg nem is a témához kapcsolódik,de hogy lehet youtube videót beilleszteni a profilba? Mert nekem nem jelenik meg,csak a link rolleyes.gif
2011. január 18. 15:13 #166
- törölt felhasználó -    
Köszi a videót,majd meglesz nézve wub.gif beer.gif
2011. január 18. 21:52 #167
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
Szívesen! Hihetetlen jó, már vagy 3-szor végignéztem! thumbsup.gif thumbsup.gif wub.gif wub.gif (ma alig volt munkám, elütöttem az időt rohog.gif )

Jó volt látni, hogy a londoni szülői háztól milyen messzire jutott wub.gif Hiába, született tehetség cool.gif
Egyébként döbbenet, hogy egyes kritikusok nem hitték el, hogy Ő zongorázott a Halhatatlan kedvesben... ennyire nem nézték ki belőle? 110.gif
Az anyukája nagyon aranyos biggrin.gif És a végefelé nem csak Gary, de én is könnyeztem, mikor az apukájáról beszélt sad.gif
Hogy lehet valaki ennyire izgalmas személyiség! wub.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: s.t.a.r.
2011. január 18. 21:53 #168
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (s.t.a.r. @ 2011.01.18. 15:12)
Biztosan le van írva valahova,de nem keresgélem most sehol.Meg nem is a témához kapcsolódik,de hogy lehet youtube videót beilleszteni a profilba? Mert nekem nem jelenik meg,csak a link  rolleyes.gif

A profil szerkesztésénél van olyan gomb, hogy Youtube video, ott be kell másolni az "embed" kódot ("beágyazás", ami a YT-on a videók alatt megtalálható)
1 felhasználónak tetszik: s.t.a.r.
2011. január 18. 22:22 #169
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.01.18. 21:53)
A profil szerkesztésénél van olyan gomb, hogy Youtube video, ott be kell másolni az "embed" kódot ("beágyazás", ami a YT-on a videók alatt megtalálható)

Ezer köszönet susurrus! meghajolo.gif
2011. január 18. 22:51 #170
susurrus
susurrus
Rickrolled

Válogatás: az elsőn a ház, ahol Gary született, a másodikon régi fotókat nézegetnek biggrin.gif

http://i55.tinypic.com/hre8o7.jpg
2 felhasználónak tetszik: RoseAnn, s.t.a.r.
2011. január 18. 22:54 #171
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

StátuszA Mardekárban több a rosszindulat, mint egy orosz bárban, amikor elfogy a vodka.
Nagyon jó képek és a baba milyen aranyos!
2011. január 19. 14:33 #172
- törölt felhasználó -    
Tiszta apja a gyerek wub.gif
2 felhasználónak tetszik: RoseAnn, susurrus
2011. január 19. 22:23 #173
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (s.t.a.r. @ 2011.01.19. 14:33)
Tiszta apja a gyerek wub.gif

Mini Gary biggrin.gif wub.gif

Ebben a topikban a képen még jobban látszik:
http://starity.hu/forum/topik/96003-gary-oldman-l-optimum-1997-november/

Az anyukája egyébként azt mondja a filmen, hogy hisz benne, hogy egyszer Oscart fog kapni. De jó lenne, ha még megérné... wub.gif (91 éves...)
Remélem, a Tinker, Tailor, Soldier, Spy-ért végre elismerik, ami "Oscar-barát" szerep (és nyilván az alakítása is felér majd hozzá). Ha Oscarral nem is, legalább BAFTA-val értékelhetnék, ami jóval többet ér (minőségileg) lássuk be..
1 felhasználónak tetszik: RoseAnn
2011. január 19. 22:26 #174
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.01.19. 22:23)
Mini Gary  biggrin.gif  wub.gif 
Az anyukája egyébként azt mondja a filmen, hogy hisz benne, hogy egyszer Oscart fog kapni. De jó lenne, ha még megérné... wub.gif (91 éves...)
Remélem, a Tinker, Tailor, Soldier, Spy-ért végre elismerik, ami "Oscar-barát" szerep (és nyilván az alakítása is felér majd hozzá). Ha Oscarral nem is, legalább BAFTA-val értékelhetnék, ami jóval többet ér (minőségileg) lássuk be..

Manapság már a BAFTA-ban sem lehet bízni. Telenyomják őket a brit fiatalokkal és elfeldkeznek azokról, akik kétszer annyi idősek, mint ők és többet tettek le az asztalra rolleyes.gif

Gary egyébként mit gondol arról, hogy sehol nem hajlandóak díjazni a tehetségét?
2 felhasználónak tetszik: susurrus, RoseAnn
2011. január 19. 22:27 #175
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

Idézet (susurrus @ 2011.01.19. 22:23)
Mini Gary  biggrin.gif  wub.gif 

Én is szeretném ha kapna vmilyen díjat... Az elismerés mindig jó és ösztönzőleg, biztatólag hat... Ráadásul nagyon meg is érdemli!
2011. január 19. 23:45 #176
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (kateblock @ 2011.01.19. 22:26)
Manapság már a BAFTA-ban sem lehet bízni. Telenyomják őket a brit fiatalokkal és elfeldkeznek azokról, akik kétszer annyi idősek, mint ők és többet tettek le az asztalra  rolleyes.gif 
Gary egyébként mit gondol arról, hogy sehol nem hajlandóak díjazni a tehetségét?

Igaz, már a BAFTA sem a régi, de a hollywoodi pózolástól, amiről az Oscar (vagy a GG) szól, rosszul vagyok tongue.gif

Ma már nem igazán érdeklik a díjak, de igazából sosem hajtott rá. Mondjuk egy régebbi interjúban (itt is be lett linkelve) kissé csalódottnak tűnt, hogy még egy-két jól sikerült szerepe kapcsán se értékelték kellőképpen. Nem igazán találtam még olyan listát, amin ne lett volna rajta a neve mint az egyik "legalulértékeltebb" tehetség.
Ha igazán érdekelnék a díjak, akkor valószínűleg tipikus Oscar szerepekre vadászna és folyton partikra járna, hogy kiépítse a köreit cool.gif
2011. január 19. 23:53 #177
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.01.19. 23:45)
Igaz, már a BAFTA sem a régi, de a hollywoodi pózolástól, amiről az Oscar (vagy a GG) szól, rosszul vagyok  tongue.gif
Ma már nem igazán érdeklik a díjak, de igazából sosem hajtott rá. Mondjuk egy régebbi interjúban (itt is be lett linkelve) kissé csalódottnak tűnt, hogy még egy-két jól sikerült szerepe kapcsán se értékelték kellőképpen. Nem igazán találtam még olyan listát, amin ne lett volna rajta a neve mint az egyik "legalulértékeltebb" tehetség.
Ha igazán érdekelnék a díjak, akkor valószínűleg tipikus Oscar szerepekre vadászna és folyton partikra járna, hogy kiépítse a köreit  cool.gif

Oh én nem ois arra gondoltam, hogy Oscarra hajt. unsure.gif
Gondolom ő is látja, hogy mi van manapság a díjkisztókon. Bevallom kissé sajnálom azokat a színeszeket, akik tényleg tehetségek, netán jelölik őket díjra, elmennek és nem nyernek semmit. De ha valakivel ez már sokadjára fordul elő .. unsure.gif
2011. január 20. 00:02 #178
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (kateblock @ 2011.01.19. 23:53)
Oh én nem ois arra gondoltam, hogy Oscarra hajt.  unsure.gif 
Gondolom ő is látja, hogy mi van manapság a díjkisztókon. Bevallom kissé sajnálom azokat a színeszeket, akik tényleg tehetségek, netán jelölik őket díjra, elmennek és nem nyernek semmit. De ha valakivel ez már sokadjára fordul elő ..  unsure.gif

Szerintem már egy (vagy több) jelölés rangosabb díjakra is igen szép elismerés smileeee.gif
Pláne, ha valakinek abból is csak 10 évben egyszer jut... Garyt BAFTA-ra először és eddig utoljára 1988-ban jelölték mint színész... és ez eddigi legrangosabb elismerése...
Aztán persze 1998-ban duplán megkapta legjobb film + forgatókönyv kategóriában, szóval nem reménytelen a helyzet, de azért Ő mégis csak színész elsősorban smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: RoseAnn, kateblock
2011. január 20. 00:22 #179
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.01.20. 00:02)
Szerintem már egy (vagy több) jelölés rangosabb díjakra is igen szép elismerés  smileeee.gif 
Pláne, ha valakinek abból is csak 10 évben egyszer jut... Garyt BAFTA-ra először és eddig utoljára 1988-ban jelölték mint színész... és ez eddigi legrangosabb elismerése...
Aztán persze 1998-ban duplán megkapta legjobb film + forgatókönyv kategóriában, szóval nem reménytelen a helyzet, de azért Ő mégis csak színész elsősorban  smileeee.gif

Ott a pont, kedves beer.gif Tudod, alapból mindenféle elismerés (legyen az díj vagy jelölés) jónak számít és én ezt megértem, mind egyet értünk. De nem mindegy, hogy mit nyer az ember. Az, hogy nem nyeri meg Oscart, engem nem zavar mert nincs szükségem díjkiosztóra ahhoz, hogy tudjam ki érdemli meg és ki nem, másodsorban pedig Gary nem a díjért csinálja a filmeket, hanem azért mert erre született és gondolom nem pityereg ha nem nyer, nem jelölték. Garyt jelölték már az Oscarnál 'kisebb' tekintélyű díjra és nyert is már azon.
Akárki akármit mond, annak is örülni kell, sőt, egyetértek Helena Bonham Carterrel, aki a Golden Globe előtt azt mondta (mikor megtudta hogy jelölték), hogy magasról tesz a Goldenre és inkább a Screen Actors Guild Awards-ra menne inkább. Ha megnézed az idei jelöltek listáját, szinte minden kategóriában minden megegyzik, csak ahogyan HBC is mondta, nem mindegy hol és mikor ismerik el az embert. Szerinte a Screen Actors Guild Awardsban hozzáértő zsűri dönti el ki nyer, ellentétben az (idézek) flancos díjkiosztókkal. (ez is amerikai díjátadó)

Én még soha nem csüggedtem emiatt és más se tegye, mert nem ér annyit az egész smileeee.gif Tudom, hogy nem szereted Johnny Deppet, de őt sem ismerik el, pedig többet letett már az asztalra mint a fiatal színészek, akik 1-2 éve tűntek fel a képernyőn és egyből díjat nekik mad.gif
2011. január 20. 00:59 #180
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (kateblock @ 2011.01.20. 00:22)
Ott a pont, kedves  beer.gif Tudod, alapból mindenféle elismerés (legyen az díj vagy jelölés) jónak számít és én ezt megértem, mind egyet értünk. De nem mindegy, hogy mit nyer az ember. Az, hogy nem nyeri meg Oscart, engem nem zavar mert nincs szükségem díjkiosztóra ahhoz, hogy tudjam ki érdemli meg és ki nem, másodsorban pedig Gary nem a díjért csinálja a filmeket, hanem azért mert erre született és gondolom nem pityereg ha nem nyer, nem jelölték. Garyt jelölték már az Oscarnál 'kisebb' tekintélyű díjra és nyert is már azon.
Akárki akármit mond, annak is örülni kell, sőt, egyetértek Helena Bonham Carterrel, aki a Golden Globe előtt azt mondta (mikor megtudta hogy jelölték), hogy magasról tesz a Goldenre és inkább a Screen Actors Guild Awards-ra menne inkább. Ha megnézed az idei jelöltek listáját, szinte minden kategóriában minden megegyzik, csak ahogyan HBC is mondta, nem mindegy hol és mikor ismerik el az embert. Szerinte a Screen Actors Guild Awardsban hozzáértő zsűri dönti el ki nyer, ellentétben az (idézek) flancos díjkiosztókkal. (ez is amerikai díjátadó)
Én még soha nem csüggedtem emiatt és más se tegye, mert nem ér annyit az egész  smileeee.gif Tudom, hogy nem szereted Johnny Deppet, de őt sem ismerik el, pedig többet letett már az asztalra mint a fiatal színészek, akik 1-2 éve tűntek fel a képernyőn és egyből díjat nekik  mad.gif

Szerintem is a SAG az, ami még igazán komoly elismerésnek minősül, ez nem a pózolásról és a magamutogatásról szól. Amúgy szerintem Gary sokszor jobban szurkol egy-egy kollégának, mint hogy saját maga díjaira hajtson (2000-ben, mikor jelölni akarták A manipulátorért, két hét után megszabadult a publicistájától, mert elege lett a saját reklámozásából rohog.gif - azért remélem, legközelebb végigcsinálja LOL)
Pl. Heath Ledgerért is masszívan kampányolt (Ő vette át a SAG-díját is), és nagyon örült Sean Penn Milkjének és Mickey Rourke visszatérésének stb...

Scream Awardnak is láthatóan nagyon örült, amit Jim Gordonért kapott wub.gif , meg persze bármiért, de azért tényleg számít, hogy melyik az a díj, amit megkapnak egy bizonyos szerepért.

Lábjegyzet: Garyt és Helenát egy filmbe! (a HP forgatáson olyan jól elvoltak, meg aztán jól kibeszélhetnék a flancos Hollywoodot biggrin.gif )
44 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok