Gary Oldman
2013. április 12. 15:26
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Most éppen Vancouverben forgatnak, de a szóbeszéd szerint Garynek ott nem lesz jelenete, akkor viszont csak New Orleans-ban fog forgatni... ott májusban kezdenek...
1 felhasználónak tetszik:
S-tella
2013. április 17. 18:09
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Én is remélem!
Valamelyik nap voltam a könyvtárban, mert már hetek óta láttam az internetes katalógusban, hogy van 1 db példányuk A 44. gyermekből. Erre, mikor kérném a könyvet, kiderült, hogy előttem pár órával valaki kivette
Most várhatok, míg elolvassa - ez az én formám
Valamelyik nap voltam a könyvtárban, mert már hetek óta láttam az internetes katalógusban, hogy van 1 db példányuk A 44. gyermekből. Erre, mikor kérném a könyvet, kiderült, hogy előttem pár órával valaki kivette
2013. április 24. 17:17
|
|
susurrusRickrolled |
|
Gary szerepelni fog az új David Bowie videóban!!
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2314042/Hes-Space-Oddity-David-Bowie-goes-religious-films...ary-Oldman.html
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2314042/Hes-Space-Oddity-David-Bowie-goes-religious-films...ary-Oldman.html
2013. április 26. 18:29
|
|
HelenaTimJohnnyAlanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 187607 offline
|
Olyan jó érzés, hogy ilyen sok ember azt gondolja ,amit én : Gary Oldman rohadt jó színész
2013. április 26. 23:33
|
|
susurrusRickrolled |
|
Idézet (HelenaTimJohnnyAlan @ 2013.04.26. 18:29)
Olyan jó érzés, hogy ilyen sok ember azt gondolja ,amit én : Gary Oldman rohadt jó színész 
Bizony!
Azért jó lenne, ha többen is írnának a topikba
2013. május 03. 05:47
|
|
S-tella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.22. Hozzászólás: 530 Csatolások: 0 Azonosító: 120938 offline
|
Idézet (susurrus @ 2013.04.24. 17:17)
Gary szerepelni fog az új David Bowie videóban!!
A két kedvenc kaméleonom újra együtt???
Ez óriási hír!!
Mikor jön a videó??
susurrus
2013. május 06. 17:35
|
|
susurrusRickrolled |
|
Itt ugyan nem történik sok érdekes dolog, de múlt héten újra forgatott jeleneteket a Robotzsaruhoz.. kíváncsi vagyok, mikor kezd végre A majmok bolygóján, ami már egy hónapja forog...
S-tella
2013. május 08. 15:12
|
|
susurrusRickrolled |
|
YAY!!! Itt az új David Bowie video Garyvel és Marion Cotillarddal
http://langologitarok.blog.hu/2013/05/08/gary_oldman_is_szerepel_david_bowie_uj_klipjeben
Azért ezt a linket adom, mert úgy tűnik, hogy a youtube még Bowie hivatalos csatornáján is letiltotta (???)
(egyébként meg csak ezen az oldalon érhető el a régiónkban...)
Véletlenül nincs kedve valakinek cikket írni ehhez? Így is alig van valami Garyről a főoldalon
http://langologitarok.blog.hu/2013/05/08/gary_oldman_is_szerepel_david_bowie_uj_klipjeben
Azért ezt a linket adom, mert úgy tűnik, hogy a youtube még Bowie hivatalos csatornáján is letiltotta (???)
(egyébként meg csak ezen az oldalon érhető el a régiónkban...)
Véletlenül nincs kedve valakinek cikket írni ehhez? Így is alig van valami Garyről a főoldalon
S-tella
2013. május 10. 16:15
|
|
susurrusRickrolled |
|
Winona Ryder egy új interjúban Garyről beszél
"It's interesting running into people I'm really close with now, but when I worked with them when I was younger ... Like Gary Oldman, who I love and who is truly one of my favorite actors. I've always thought that about him, but when we worked together [on Bram Stoker's Dracula, 1992], he was going through kind of a hard time. He was going through a divorce but he's been sober for a long time now, and he's raised three kids, and he's a dream. He's a good friend of mine now."
http://nymag.com/thecut/2013/05/winona-ryder-on-90s-nostalgia-and-getting-older.html
"It's interesting running into people I'm really close with now, but when I worked with them when I was younger ... Like Gary Oldman, who I love and who is truly one of my favorite actors. I've always thought that about him, but when we worked together [on Bram Stoker's Dracula, 1992], he was going through kind of a hard time. He was going through a divorce but he's been sober for a long time now, and he's raised three kids, and he's a dream. He's a good friend of mine now."
http://nymag.com/thecut/2013/05/winona-ryder-on-90s-nostalgia-and-getting-older.html
S-tella
2013. május 13. 17:03
|
|
S-tella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.22. Hozzászólás: 530 Csatolások: 0 Azonosító: 120938 offline
|
HÚ,nagyon jó lett a videó!!
Azt hiszem sokszor fogom újranézni!!
Kár,hogy ennyire rövid
De jó ilyet olvasni róla!
Azt hiszem sokszor fogom újranézni!!
Kár,hogy ennyire rövid
Idézet (susurrus @ 2013.05.10. 16:15)
De jó ilyet olvasni róla!
susurrus
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.