Starity

Gary Oldman

44 oldal 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 12. 02:32 #721
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2760
Csatolások: 5176
Azonosító: 22484
Idézet (S-tella @ 2012.07.11. 05:45)

Gary most forgat valamit?

Most éppen nem, a Paranoia-t fogja hamarosan, talán már júliusban, azt hiszem Philadelphiában.
Az független Monster Butler, amit Skóciában forgatott volna (cameo... megint...) befuccsolt... sad.gif
Nem ez az első indie film, amire készült és becsődölt... nincs velük szerencséje.
Aztán ősszel jön Robo teljes gőzzel (már viral weboldaluk is van ohmy.gif )
2 felhasználónak tetszik: S-tella, ophely88
2012. július 16. 19:15 #722
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
Július 17-én (holnap) Gary vendég lesz a "LIVE with Kelly" című showban és Josh Groban lesz az egyik műsorvezető biggrin.gif wub.gif
2012. július 19. 18:05 #723
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (susurrus @ 2012.07.16. 19:15)
Július 17-én (holnap) Gary vendég lesz a "LIVE with Kelly" című showban és Josh Groban lesz az egyik műsorvezető  biggrin.gif  wub.gif

De buta show volt! ohmy.gif rohog.gif
2012. július 25. 11:07 #724
S-tella
S-tella
Hozzászólás: 530
Csatolások: 0
Azonosító: 120938
Köszönöm a filmes információkat! meghajolo.gif

Idézet (susurrus @ 2012.07.19. 18:05)
De buta show volt!  ohmy.gif  rohog.gif

Meg lehet nézni valahol?? biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: susurrus
2012. július 25. 11:45 #725
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (susurrus @ 2012.07.12. 02:32)
Most éppen nem, a Paranoia-t fogja hamarosan, talán már júliusban, azt hiszem Philadelphiában.
Az független Monster Butler, amit Skóciában forgatott volna (cameo... megint...) befuccsolt... sad.gif
Nem ez az első indie film, amire készült és becsődölt... nincs velük szerencséje.
Aztán ősszel jön Robo teljes gőzzel (már viral weboldaluk is van ohmy.gif )

Monster Butler befuccsolt? Pénzügyi okok?
2012. július 26. 02:18 #726
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (S-tella @ 2012.07.25. 11:07)
Köszönöm a filmes információkat!  meghajolo.gif 
Meg lehet nézni valahol?? biggrin.gif

Itt már harmadszor kérik tőle a (meg kell hagyni, szexi) "Prada sétát", szegény, hogy unhatja már! rohog.gif Josh Gorban egy kissé lassú felfogású (aranyos volt, mikor elég látványosan leesett neki a poén), de nem is az észjárása miatt szeretjük biggrin.gif

1 felhasználónak tetszik: S-tella
2012. július 26. 02:29 #727
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (ophely88 @ 2012.07.25. 11:45)
Monster Butler befuccsolt? Pénzügyi okok?

Gyaníthatóan igen, de mindenki mélyen hallgat...
Gary menedzsere is csak annyit közölt szűkszavúan, hogy "fell through"... unknw.gif
Csak azt nem értem, hogy fuccsolhat be egyik napról a másikra, miután mindenkit bebolondítottak (az operatőrt, a színészeket, akik twitteren közlik a jó hírt stb...), és már akkor úgy volt, hogy egy hét múlva kezdenek...
Amúgy ez a film már nagyon régóta tervben van és bukdácsol. Egy 2007-es Malcolm interjúban olvastam mostanában, hogy Gary (épp akkor is) benne volt a projektben (egy új cikkben Gary szerint egyszer az életben sort kell rá keríteni, hogy a színészidoljával együtt játsszon - ez lenne ez a cameo szerep)
2 felhasználónak tetszik: S-tella, ophely88
2012. július 29. 12:39 #728
S-tella
S-tella
Köszönöm a videót! meghajolo.gif meghajolo.gif
Gary nagyon jól nézett ki biggrin.gif blush.gif
2012. július 29. 15:10 #729
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (susurrus @ 2012.07.26. 02:29)
Gyaníthatóan igen, de mindenki mélyen hallgat...
Gary menedzsere is csak annyit közölt szűkszavúan, hogy "fell through"... unknw.gif 
Csak azt nem értem, hogy fuccsolhat be egyik napról a másikra, miután mindenkit bebolondítottak (az operatőrt, a színészeket, akik twitteren közlik a jó hírt stb...), és már akkor úgy volt, hogy egy hét múlva kezdenek...
Amúgy ez a film már nagyon régóta tervben van és bukdácsol. Egy 2007-es Malcolm interjúban olvastam mostanában, hogy Gary (épp akkor is) benne volt a projektben (egy új cikkben Gary szerint egyszer az életben sort kell rá keríteni, hogy a színészidoljával együtt játsszon - ez lenne ez a cameo szerep)

omg.gif
Soha de soha nem értettem, hogy az utolsó pillanatban miért mondanak le filmforgatást, hacsak nem valamelyik szereplő lépett vissza, lebetegedett vagy megvonták tőlük a támogatást. Remek. dry.gif Akkor várhatunk arra a nyomorult Robocop remake-re?
2 felhasználónak tetszik: susurrus, S-tella
2012. július 30. 15:39 #730
- törölt felhasználó -    
Nagyon szeretem Gary filmjeit, egy nagyon tehetséges szinészned tartom. A kedvenc karkaterem tőle nem más mint Jim Gordon felügyelő a Batman trilógiákból. Sok szerencsét neki! wub.gif
2012. augusztus 01. 02:01 #731
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (ophely88 @ 2012.07.29. 15:10)
omg.gif
Soha de soha nem értettem, hogy az utolsó pillanatban miért mondanak le filmforgatást, hacsak nem valamelyik szereplő lépett vissza, lebetegedett vagy megvonták tőlük a támogatást. Remek.  dry.gif Akkor várhatunk arra a nyomorult Robocop remake-re?

Dominic Monaghan végre kommentelt twitteren a filmmel kapcsolatban:
monster butler had finance problems n had to get shelved. It's a common thing in this business. It may happen again

Szóval igen, marad a RoboCop, ami ezzel a szereplőgárdával és rendezővel még így is lényegesen több potenciált hordoz magában, mint a most forgó Paranoia, amivel megint csak az a baj, hogy a főszereplő miatt majd számolgatni kell a perceket, mire a jóval tehetségebb mellékszereplők felbukkannak a vásznon... (meg már azt is unom, hogy szinte minden filmmel kapcsolatos hír - Liam Hemsworth révén - Miley Cyrusról szól... blink.gif )

Azt nem bírom felfogni, hogy Gary miért nem kell a nagy nevű, valóban kiemelkedő, izgalmas, tehetséges rendezőknek? Naivan azt gondolnám, hogy az addig üsd a vasat, amíg meleg elve alapján legalább az Oscar-jelölés miatt lecsapna rá néhány, akikkel még nem dolgozott, de már ez is abszurd, hiszen a neve és tehetsége elég kellene, hogy legyen, az Oscar max eladhatóság és presztízs szempontjából dobna a produkción.
Az ajánlatok olyanoktól jöttek, mint Albert Hughes, akivel a Book of Eli-n már dolgoztak (Motor City - szintén becsődölt), aztán ez a brit rendező, akinek első igazi nagy filmje lenne a Monster Butler, a Doktor Szöszi rendezője a Paranoiával, és a brazil rendező a RoboCoppal.
Egyébként vicces, de pont a RoboCop rendezője az, aki bár még nem nagyon ismert név, többszörös díjnyertes rendező két olyan filmmel (Elite Squad 1-2), ami brutális képet fest a brazil rendőri és kormányzati korrupcióról, és pont passzol ehhez a témához és ígéretes lehet a vele való munka. Szeretném azt hinni, hogy ha Gary a HP és Batman után megint blockbuster/franchise filmbe mászik bele, akkor legalább nem sz@rhoz adja a nevét... unsure.gif *fingers crossed* (az más kérdés, hogy kinek jön ez be, vagy sem)

De tényleg, hol van Scorsese, Paul Thomas Anderson, Terrence Malick stb? És bár nem vagyok egy Tarantino fan, hogyhogy még nem dolgoztak együtt? Leszámítva a Tiszta románcot, amit ő írt. A Ponyvaregényről mondta:

"To tell you the truth, if I had rewritten the script, Gary and Tim [Roth] could have played Jules and Vincent, just played two English guys."

Erre mit lehet mondani? Fákjú, Quentin! dry.gif rohog.gif
2012. augusztus 08. 19:59 #732
susurrus
susurrus
Rickrolled

wub.gif wub.gif

http://www.ilikewantneed.com/2012/08/on-meeting-gary-oldman/
2012. augusztus 09. 11:23 #733
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (susurrus @ 2012.08.01. 02:01)
Dominic Monaghan végre kommentelt twitteren a filmmel kapcsolatban:
monster butler had finance problems n had to get shelved. It's a common thing in this business. It may happen again
Szóval igen, marad a RoboCop, ami ezzel a szereplőgárdával és rendezővel még így is lényegesen több potenciált hordoz magában, mint a most forgó Paranoia, amivel megint csak az a baj, hogy a főszereplő miatt majd számolgatni kell a perceket, mire a jóval tehetségebb mellékszereplők felbukkannak a vásznon... (meg már azt is unom, hogy szinte minden filmmel kapcsolatos hír - Liam Hemsworth révén - Miley Cyrusról szól... blink.gif )
Azt nem bírom felfogni, hogy Gary miért nem kell a nagy nevű, valóban kiemelkedő, izgalmas, tehetséges rendezőknek? Naivan azt gondolnám, hogy az addig üsd a vasat, amíg meleg elve alapján legalább az Oscar-jelölés miatt lecsapna rá néhány, akikkel még nem dolgozott, de már ez is abszurd, hiszen a neve és tehetsége elég kellene, hogy legyen, az Oscar max eladhatóság és presztízs szempontjából dobna a produkción.
Az ajánlatok olyanoktól jöttek, mint Albert Hughes, akivel a Book of Eli-n már dolgoztak (Motor City - szintén becsődölt), aztán ez a brit rendező, akinek első igazi nagy filmje lenne a Monster Butler, a Doktor Szöszi rendezője a Paranoiával, és a brazil rendező a RoboCoppal.
Egyébként vicces, de pont a RoboCop rendezője az, aki bár még nem nagyon ismert név, többszörös díjnyertes rendező két olyan filmmel (Elite Squad 1-2), ami brutális képet fest a brazil rendőri és kormányzati korrupcióról, és pont passzol ehhez a témához és ígéretes lehet a vele való munka. Szeretném azt hinni, hogy ha Gary a HP és Batman után megint blockbuster/franchise filmbe mászik bele, akkor legalább nem sz@rhoz adja a nevét... unsure.gif  *fingers crossed* (az más kérdés, hogy kinek jön ez be, vagy sem)
De tényleg, hol van Scorsese, Paul Thomas Anderson, Terrence Malick stb? És bár nem vagyok egy Tarantino fan, hogyhogy még nem dolgoztak együtt? Leszámítva a Tiszta románcot, amit ő írt. A Ponyvaregényről mondta:
"To tell you the truth, if I had rewritten the script, Gary and Tim [Roth] could have played Jules and Vincent, just played two English guys."
Erre mit lehet mondani? Fákjú, Quentin!  dry.gif  rohog.gif

Nagyon jó kérdések merültek fel benned. Jómagam sem értem. Az Oscar jelölés mindenki hírnevének jót tesz de nála ez valamiért nem így van. Nem lehet hogy nem igazán érdeklődnek iránta mert nincs publicisztája? Cillian Murphy is azt nyilatkozta, hogy neki sincs és ezért csak néha találják meg az ajánlatok. Talán a rendezők/producerek/gyártók közül soknak nem kóser hogy nincs publiciszta. Más értelmes magyarázatot nem tudok találni. Bizonyította már nem egyszer, hogy franchise és nem franchise-ban is tud alkotni. Akkor tehát hol marad mindenki? wtf.gif
2012. augusztus 18. 11:31 #734
Hannuusshh
Hannuusshh
Patley

StátuszMockingjay
Hozzászólás: 1670
Csatolások: 193
Azonosító: 150324
Nagyon szeretem, a Harry Potteren kívül még az 5. Elemben láttam:) tudom, hogy sok olyan filmben szerepel amit meg tudnék nézni de nem is tudom. xdd nincs nagyon kedvem biggrin.gifD
2012. augusztus 24. 21:40 #735
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (ophely88 @ 2012.08.09. 11:23)
Talán a rendezők/producerek/gyártók közül soknak nem kóser hogy nincs publiciszta.

Lehet, hogy ez is benne van, nem tudom. Vagy egyszerűen csak nem tudnak mit kezdeni vele, mint színész. Igaz, hogy hosszabb időre beskatulyázták a rosszfiúk szerepkörébe, de ettől eltekintve annyira sokoldalú és olyan meglepő(en jó) tud lenni szinte bármilyen szerepben, hogy nem tudják, mire számíthatnak, ha egyszer magára ölti a karaktert. És inkább a biztosra mennek. Garynek a Tomas Alfredson-félékre van szüksége, akik tényleg mernek és tudják, hogy kell kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket. De hát ők vannak kevesebben és őket is szorongatják a producerek. Ha egy bizonyos színészre nem adnak pénzt, akkor mást kell castingolni a szerepre dry.gif
2012. augusztus 24. 21:42 #736
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (Hannuusshh @ 2012.08.18. 11:31)
Nagyon szeretem, a Harry Potteren kívül még az 5. Elemben láttam:) tudom, hogy sok olyan filmben szerepel amit meg tudnék nézni de nem is tudom. xdd nincs nagyon kedvem biggrin.gifD

Kár, mert így egy zseniális színész munkásságának megismeréséről mondasz le smileeee.gif
2012. augusztus 30. 14:57 #737
S-tella
S-tella
Idézet (susurrus @ 2012.08.24. 21:42)
Kár, mert így egy zseniális színész munkásságának megismeréséről mondasz le  smileeee.gif

Egyet értek. Még nekem is van pótolnivalóm,de eddig mindenben kivételes volt! Hihetetlenül sokoldalú és sokszínű,annyira különböző minden alakítása, hogy ő tényleg kaméleon! meghajolo.gif meghajolo.gif
Ti még melyik filmeket nem láttátok tőle?

Az előbb olvastam,hogy Michael Keaton csatlakozott a Robotzsaruhoz! Imádomm mindkettőt! w00t.gif thumbsup.gif
2012. szeptember 06. 03:53 #738
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (S-tella @ 2012.08.30. 14:57)
Ti még melyik filmeket nem láttátok tőle?

Az én listám elég rövidnek mondható, mert 3 megszerezhetetlen filmen/sorozaton kívül mindent láttam tőle rolleyes.gif
Ami egyrészt jó, mert megbizonyosodhattam sokoldalúságáról, és hogy tényleg mindent el tud játszani meghajolo.gif másrészt viszont csak az új filmjeit várhatom és a régieket nézhetem újra unsure.gif biggrin.gif

Amiket nem láttam:
- Remembrance (1982) - film
- Morgan's Boy (1984) - sorozat, 4 epizód
- Rat in the Skull - tévéfilm - Gary és a többiek a színdarabban is együtt játszottak (lényegében ebből készült a tévés változat)

Az imdb még jegyzi őt a "Rachel and the Roarettes"-ben és a "Knots Landing" egy epizódjában is, de mindkettőből kivágták...

Amire még kíváncsi lennék, az a "The Kenny Everett Video Show" egy epizódja 1979-ből, ami nagy valószínűség szerint az első nyilvános tévészereplése lehetett kis zsengeként blush.gif biggrin.gif
És persze jó lenne látni néhány archív színházi felvételt is... unsure.gif

Michael Keaton nagyon jó hír, kedvelem őt! Egyébként Gary már Torontóban van, azt nem tudni, hogy már forgatnak-e, vagy csak az előkészületek folynak, de már teljes gőzzel rajta vannak a RoboCop projekten thumbsup.gif

Ez meg még a Paranoia forgatásáról van Augusztusból. És már megint összetűzésben a törvénnyel rohog.gif

2012. szeptember 18. 18:53 #739
susurrus
susurrus
Rickrolled

blush.gif blush.gif wub.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6g1m6dHyc1rzoonso1_250.gifhttp://25.media.tumblr.com/tumblr_m6g1m6dHyc1rzoonso2_250.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6g1m6dHyc1rzoonso3_250.gifhttp://25.media.tumblr.com/tumblr_m6g1m6dHyc1rzoonso4_250.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6g1m6dHyc1rzoonso5_250.gifhttp://25.media.tumblr.com/tumblr_m6g1m6dHyc1rzoonso6_250.gif
2012. október 14. 23:33 #740
S-tella
S-tella
Susurrus! Jó sok mindent tudsz róla és láttál tőle! thumbsup.gif
Próbálom behozni a sok-sok lemaradásomat vele kapcsolatban.
(köszönöm,amiket privátban küldtél! wink.gif
44 oldal 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok