Idézet (ophely88 @ 2012.06.08. 18:00)
Akkor keressenek mást, aki jó nekik.
Szexjelenetek hiánya? Most hogy mondod, tényleg régen láttunk olyat. Nem is értem. Persze Clooneynak jár ilyen jelenet és karakter ...
Szerintem az MC-vel az volt a baj, hogy Gary áprilisi kezdésre írt alá. Aztán ment a huzavona a főszereplő castinggal, mire Gerard Butler megjelent. De akkor már eltolták Szeptemberre. Gary meg akkortól Robocopozik. Mondjuk én azon se csodálkoznék, ha megint eltolnák... szerintem a rendező főleg Garyt akarta, mivel a Book of Eli-n már együtt dolgoztak, meg már a 90-es években is szerettek volna. Gary menedzsere exe-producerként is álírt. Majd kiderül...
Nekem az volt a filmtervvel a bajom, hogy az eredeti "nincs benne dialógus" koncepciót valószínűleg elvetették, mert az írótól kértek egy dialógusos változatot is... és ez lett volna a film egyik erőssége, "érdekessége", anélkül csak egy a tucat bosszúfilmek közül...
Hát igen... Clooney... állítólag annyira összehaverkodtak Garyvel, hogy épp ír számára egy szerepet... de szerintem ez csak egyfajta hintés volt részéről az Oscar-kampány hevében

2 felhasználónak tetszik: