Gary Oldman
2012. május 23. 21:17
|
|
S-tella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.22. Hozzászólás: 530 Csatolások: 0 Azonosító: 120938 offline
|
Idézet (susurrus @ 2012.05.16. 18:20)
Kéna valami jó szerep Garynek, amitől újra népszerű lesz, mert már topik nyitója se néz ide be... 
Az tényleg jó lenne,mert fantasztikus színész!
Kár, hogy ennyire keveset szerepel az új filmben, talán majd a Batmanben!
Most nem forgat semmit?
(susurrus- küldtem egy üzenetet)
1 felhasználónak tetszik:
susurrus
2012. május 24. 18:42
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Tényleg kár a Lawless miatt, állítólag csak 2 jelenetben szerepel (bár a trailerben 3 van, ami így se sokkal több...). Mondjuk ennek ellenére dicsérik a jelenlétét a filmben, és néhány kritika azt írta, mennyire jó lenne vele egy film hasonló gengszter szereppel
(régi vágyam, de úgy látszik, csak ízelítőt kapunk belőle...)
Batman? Hát nem tudom... az első teaser kivételével olyan, mintha teljesen megfeledkeztek volna róla... félek, hogy a kórházas jelenet még kevesebb szereplési lehetőséget sejtet, mint ami az előző kettőben jutott neki...
Egyelőre még nem forgat, de keringenek filmhírek, egyik se biztató... ha minden igaz, nyáron forgatja a Paranoia-t, amiben Harrison Ford is szerepel (meg pár ismeretlen nyikhaj felkapott szépfiú...)
(vettem
)
Batman? Hát nem tudom... az első teaser kivételével olyan, mintha teljesen megfeledkeztek volna róla... félek, hogy a kórházas jelenet még kevesebb szereplési lehetőséget sejtet, mint ami az előző kettőben jutott neki...
Egyelőre még nem forgat, de keringenek filmhírek, egyik se biztató... ha minden igaz, nyáron forgatja a Paranoia-t, amiben Harrison Ford is szerepel (meg pár ismeretlen nyikhaj felkapott szépfiú...)
(vettem
S-tella
2012. május 29. 03:53
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Gary aláírt a Robotzsaru újrájára... ami egyelőre úgy néz ki a projekt leírása és a szerepe alapján, hogy vagy baromi jó lehet és igazi nagy durranás, vagy egy a sok remake próbálkozás/bukta közül...
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=90586
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=90586
S-tella
2012. május 31. 02:48
|
|
susurrusRickrolled |
|
Idézet (S-tella @ 2012.05.30. 15:45)
Szeretem a Robocop első részét,bátyámnak régen még posztere is volt a falon
Remélem Gary sokat szerepel majd benne.
Legalább valaki felhőtlenül örül a projektnek
Őszintén szólva, én is kezdek megbarátkozni a gondolattal, és már tetszik is az ötlet. Ha jól van megírva Gary szerepe és kellően összetett a karakter, akkor abból csak jól jöhet ki (meg mi is). Persze a filmnek is ütnie kell, nem elég jól játszani...
Nagyon-nagyon régen láttam a Robotzsarut, de azt hiszem, sort kerítek rá hamarosan
Én meg közben lehidaltam, Gary nem fog unatkozni a nyáron... jövő héten kezd forgatni Skóciában... elég bizarr, igaz történet...
http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/gary-oldman-dominic-monaghan-monster-butler-330952
S-tella
2012. május 31. 22:48
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (susurrus @ 2012.05.31. 02:48)
Legalább valaki felhőtlenül örül a projektnek
Őszintén szólva, én is kezdek megbarátkozni a gondolattal, és már tetszik is az ötlet. Ha jól van megírva Gary szerepe és kellően összetett a karakter, akkor abból csak jól jöhet ki (meg mi is). Persze a filmnek is ütnie kell, nem elég jól játszani...
Nagyon-nagyon régen láttam a Robotzsarut, de azt hiszem, sort kerítek rá hamarosan
Én meg közben lehidaltam, Gary nem fog unatkozni a nyáron... jövő héten kezd forgatni Skóciában... elég bizarr, igaz történet...
http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/gary-oldman-dominic-monaghan-monster-butler-330952
Bizarr? Ez a neki való szerep. Már a könyökömön jön ki az a 'választékos' szerepkínálat, amit Hollyweird ajánl neki. Az indie filmeket szeressem és ezerszer szívesebben nézek egy olyat mint egy olyan popcorn filmet, amihez hozzácsapták a nevét és szerepel benne kb fél órát.
Gary egyébként az egyik olyan színész, akit sajnálok amiért nem hozzá méltó szerepeket adnak neki. Pár perc a Lawlessben? Hát köszönjük szépen, bezzeg a neve jól jön a promócióban és van kit kiküldeni az UK premierre és promóra de ennél semmi több.
Gary ír forgatókönyveket vagy sztorikat? Követhetné Simon Pegg példáját. Ő is azt mondja, hogy manapság vagy rosszul írnak meg egy szerepet vagy alapból rossz a film, ezért néha maga is ír meg rendez egy egyet-egyet ami olyan, hogy megfelel magának, a tudásának (és nekem is).
S-tella
2012. június 01. 19:50
|
|
susurrusRickrolled |
|
Idézet (ophely88 @ 2012.05.31. 22:48)
Bizarr? Ez a neki való szerep. Már a könyökömön jön ki az a 'választékos' szerepkínálat, amit Hollyweird ajánl neki. Az indie filmeket szeressem és ezerszer szívesebben nézek egy olyat mint egy olyan popcorn filmet, amihez hozzácsapták a nevét és szerepel benne kb fél órát.
Gary indie-jeivel az a baj, hogy szinte mindig mellétrafál velük. Kb. az "öö... oké" és a "hát ez meg mi a fene volt???" közötti intervallumban mozog a végeredmény
Ettől függetlenül reménykedem, hogy most, talán először, végre jól sül el a dolog, mert McDowellnek már nagyon régóta szívügye ez a sztori.
Sajnos Garyvel tényleg az a helyzet, hogy nem kap jó ajánlatokat. Nem promótálja magát, nem kilincsel, nem hajt szerepekre (utoljára Mason Verger szerepét akarta a Hannibalban, amit meg is kapott), mindig őt keresik meg. Lehetsz marha tehetséges, ha annyira nem vagy "nagy név", hogy kapkodjanak utánad. Legutóbb Javert felügyelő szerepét szerette volna a most készülő zenés "Les Mis"-ben (egy igazi énekes-táncos szerepre vágyik leginkább), de a készítők még csak érdeklődést sem mutattak iránta - mint tudjuk, Russel Crowe kapta a szerepet, aki még mindig nagyobb név, mint Gary
Meg aztán 50 évesen újra beindítani egy karriert (kihagyások, HP és Batman mellékszerepek, rossz indie-k után a 2000-es években) nem egyszerű. Ha nem vagy egy Daniel Day-Lewis vagy George Clooney, akkor szinte esélytelen. A legjobb szerepeket a 30-as, 40-es színészek kapják, és azok közül is csak az a néhány felkapottabb. (Mint rajongók megtudtuk, pl. Cronenberg ki nem állhatja őt - Gary mondta. Hát ha neki Patiszon a nyerő, és szerinte Keira a legjobb színésznő, akivel valaha dolgozott, akkor arra nem lehet mit mondani... egyébként nem tudom, mi van mostanában a nagy nevű rendezőkkel, hogy pl. Scorsese is ennyire bele van esve DiCaprióba <--- hű, most ezért mit kapok...! John Hillcoat megint Shia Leböffel akar együtt dolgozni... ésatöbbi...).
Ami egyébként a Lawlesst illeti, már kezdetkor lehetett tudni, hogy naggyon kicsi szerepe lesz, lévén a könyvben csak egy hasonló karakter van, az is csak említés szintjén. Tom Hardy adta neki a forgatókönyvet, hogy van-e kedve 1-2 napot forgatni gengszterként. Gary meg benne van minden jó buliban. Én azért reménykedtem, hogy lesz annyi jelenete, mint a Tiszta románcban...
Gary szerintem nagyon beletalált, mikor azt mondta "I don't think Hollywood knows what to do with me." Karakterszínésznek túl nagy "sztár", sztárszínésznek meg túl karakterszínész. Pl. stúdiófilmben biztos, hogy sosem fog főszerepet játszani. Kicsit abban reménykedem, hogy Gary és Tomas Alfredson útjai nem válnak el. Díjaznék egy ilyen új színész-rendező kombinációt
Idézet (ophely88 @ 2012.05.31. 22:48)
Gary ír forgatókönyveket vagy sztorikat? Követhetné Simon Pegg példáját. Ő is azt mondja, hogy manapság vagy rosszul írnak meg egy szerepet vagy alapból rossz a film, ezért néha maga is ír meg rendez egy egyet-egyet ami olyan, hogy megfelel magának, a tudásának (és nekem is). 
Ha nem forgat, szinte állandóan ír. Csak a Nil By Mouth óta túl sok minden összejött neki (válás, anyuka-apuka szerep egyben - ahogy mondani szokta), ami miatt nem tudott volna 100%-os elkötelezettséggel rendezni. Valamikor a 2000-es évek elején elkezdett forgatni egy filmet (1997-es forgatókönyvéből) egy szexfüggő, fiatalabb nővel viszonyt folytató nős férfiről, el is kezdte forgatni (a saját házában), de annyira nem talált rá támogatót - pedig egy ponton még abba is beleegyezett, hogy ő játssza a főszerepet - hogy fel kellett adnia (valahol a neten megtalálható főcím első pár perce). Azt mondta, lehet, hogy még előveszi a témát, az utóbbi 1-2 évben kipofozta az irományt. Aztán kb. 3 évig dolgozott egy könyvadaptáción, abból se lett semmi, most viszont - ígérete szerint - tényleg készül valamire. Talán jövőre el is kezdi. A projektről nem sokat tudni, csak hogy a 19. században játszódik, valós eseményeken alapul, és egy angol fickóról szól Amerikában (és ő nem játszik benne - sajnos). Egy ilyen témához szerintem elég nagy büdzsé kell, nem tudom, hogy fogja összekaparni, de talán jobban talál rá támogatót, mint egy, a Nil By Mouth-hoz hasonlóan nyers és őszinte szextémához...
Bocs, egy kicsit hosszú lettem...
2012. június 02. 20:15
|
|
susurrusRickrolled |
|
Joel Kinnaman beszél a RoboCop-ról és Garyről. Szerinte Garynek kellett volna kapnia az Oscart
http://collider.com/joel-kinnaman-robocop-interview/170568/
Egy svéd interjúban még azt is mondta, hogy a jeleneteinek több, mint fele Garyvel lesz. Szerintem ez sok szerepet sejtet!
(és hál' Istennek tehetséges a srác, így nem lesz kínlódás őket együtt látni
)
Amúgy Gary holnap ott lesz a ratyi MTV Movie Awards-on Nolan, Bale, és JGL társaságában. Batman promó teljes gőzzel
http://collider.com/joel-kinnaman-robocop-interview/170568/
Egy svéd interjúban még azt is mondta, hogy a jeleneteinek több, mint fele Garyvel lesz. Szerintem ez sok szerepet sejtet!
Amúgy Gary holnap ott lesz a ratyi MTV Movie Awards-on Nolan, Bale, és JGL társaságában. Batman promó teljes gőzzel
S-tella
2012. június 02. 21:05
Idézet (susurrus @ 2012.06.01. 19:50)
Legutóbb Javert felügyelő szerepét szerette volna a most készülő zenés "Les Mis"-ben (egy igazi énekes-táncos szerepre vágyik leginkább), de a készítők még csak érdeklődést sem mutattak iránta - mint tudjuk, Russel Crowe kapta a szerepet, aki még mindig nagyobb név, mint Gary
Azért ne fájjon a szíved, amondó vagyok. Volt szerencsém a trailerhez, eléggé műanyag-szagúra sikeredett (lehet, hogy a musical-es jelleg miatt), impozáns színészgárda ide vagy oda. Hülyén hangzik, de nem Garynek való
ophely88
2012. június 03. 00:42
|
|
susurrusRickrolled |
|
Idézet (Running Fool @ 2012.06.02. 21:05)
Azért ne fájjon a szíved, amondó vagyok. Volt szerencsém a trailerhez, eléggé műanyag-szagúra sikeredett (lehet, hogy a musical-es jelleg miatt), impozáns színészgárda ide vagy oda. Hülyén hangzik, de nem Garynek való 
Hidd el, Gary nagyon szépen bele tud simulni bármilyen ratyi filmbe
Azért sajnálom, hogy nem élhettem akkor Angliában, mikor még zenés-táncos előadásokban is fellépett
Running Fool
2012. június 03. 03:39
Idézet (susurrus @ 2012.06.03. 00:42)
Hidd el, Gary nagyon szépen bele tud simulni bármilyen ratyi filmbe
Azért sajnálom, hogy nem élhettem akkor Angliában, mikor még zenés-táncos előadásokban is fellépett
Hidd el, efelől nem volt kétségem
Én is inkább őt nézegetném Crowe helyett (félreértés ne essék, nincs bajom Maximusszal, sőt...), viszont fennállt volna a veszélye annak, hogy Garyre megint ráhúzzák a rosszfiú-skatulyát. Persze, lehet arról vitatkozni, hogy Javert menyire nevezhető negatívnak, de az emberek nagy részénének ő a Nyomorultak főgonosza
2012. június 03. 14:14
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Gary indie-jeivel az a baj, hogy szinte mindig mellétrafál velük. Kb. az "öö... oké" és a "hát ez meg mi a fene volt???" közötti intervallumban mozog a végeredmény
Az ötlet sokszor jó, de valahogy mindig "buta" a rendezés (nem tudom jobban kifejezni, és nem csak az amcsi film "buta", hanem az angol, német, spanyol is, amikben játszott). A főszereplő Malcolm McDowell meg 40 éve volt utoljára a csúcson, népszerű sorozatok epizódjain kívül szinte csak zs-kategóriás filmekben látni
Mellétrafál? Az fáj, tudom milyen érzés ez de a karrierjének jót tesz. Persze támadják is érte de egy ilyen nagyszerű tehetségnek, mint Gary, nem szabad csak kommersz filmekben szerepelni.
Legutóbb Javert felügyelő szerepét szerette volna a most készülő zenés "Les Mis"-ben (egy igazi énekes-táncos szerepre vágyik leginkább), de a készítők még csak érdeklődést sem mutattak iránta - mint tudjuk, Russel Crowe kapta a szerepet, aki még mindig nagyobb név, mint Gary
Azt ne bánd. Láttam a trailert. BORZASZTÓ. Gary túl jó ehhez a filmhez. Nagyon mű, nagyon megrendezett, nagyon erőltetett és meg sem nézném, ha Eddie Redmayne nem lenne benne ..
Meg aztán 50 évesen újra beindítani egy karriert (kihagyások, HP és Batman mellékszerepek, rossz indie-k után a 2000-es években) nem egyszerű. Ha nem vagy egy Daniel Day-Lewis vagy George Clooney, akkor szinte esélytelen. A legjobb szerepeket a 30-as, 40-es színészek kapják, és azok közül is csak az a néhány felkapottabb. (Mint rajongók megtudtuk, pl. Cronenberg ki nem állhatja őt - Gary mondta. Hát ha neki Patiszon a nyerő, és szerinte Keira a legjobb színésznő, akivel valaha dolgozott, akkor arra nem lehet mit mondani... egyébként nem tudom, mi van mostanában a nagy nevű rendezőkkel, hogy pl. Scorsese is ennyire bele van esve DiCaprióba <--- hű, most ezért mit kapok...! John Hillcoat megint Shia Leböffel akar együtt dolgozni... ésatöbbi...).
A rendező-színész barátsággal nincs probléma. DiCaprio tehetséges színész csak nem volt és már nem is lesz alkalma kibontakozni. Keira csak indie és független filmben tud alkotni, bár én nem vagyok nagy csodálója. A Vágy és Vezeklésben nagyon jól alakított de attól függetlenül nem esem hasra tőle. Pattinson részéről nem tudok mit mondani. Csak a HP-ben és a Twilightban láttam, tehát nem tudom mennyire tehetséges de részemről megadom neki a lehetőséget a bizonyításra. Nincs azzal gond, hogy a rendezők ugyanazokat foglalkoztatják, akiket ezelőtt, legalább jó köztük a 'chemistry'. Egy filmnek több főszereplője is van, ettől függetlenül valaki valamelyik jó filmbe betehetné főszereplőnek.
Gary szerintem nagyon beletalált, mikor azt mondta "I don't think Hollywood knows what to do with me." Karakterszínésznek túl nagy "sztár", sztárszínésznek meg túl karakterszínész. Pl. stúdiófilmben biztos, hogy sosem fog főszerepet játszani. Kicsit abban reménykedem, hogy Gary és Tomas Alfredson útjai nem válnak el. Díjaznék egy ilyen új színész-rendező kombinációt
Ez a nagy probléma. Beleesett a csapdába. Szerinted ha elhagyná azt a nyomorult Hollyweirdet, nem kapna lehetőséget bizonyítani a hazájában? Dougray Scott is hasonló cipőben járt és megunta ezt az ide-oda tologatós 'túl nagy név de még sem' játékot és visszatért a hazájába sorozatokban szerepelni.
Én még mindig azt mondom, hogy írjon és ha kell, gondolkozzon kisebben, mert szerintem lenne igény rá, csak a szponzorokat nem Amerikában kellene keresni. Az Egyesült Királyságba mindig visszatérhet, ott még Hugh Laurie-nak is van esélye a kitörésre és kibontakozásra.
Ha nem forgat, szinte állandóan ír. Csak a Nil By Mouth óta túl sok minden összejött neki (válás, anyuka-apuka szerep egyben - ahogy mondani szokta), ami miatt nem tudott volna 100%-os elkötelezettséggel rendezni. Valamikor a 2000-es évek elején elkezdett forgatni egy filmet (1997-es forgatókönyvéből) egy szexfüggő, fiatalabb nővel viszonyt folytató nős férfiről, el is kezdte forgatni (a saját házában), de annyira nem talált rá támogatót - pedig egy ponton még abba is beleegyezett, hogy ő játssza a főszerepet - hogy fel kellett adnia (valahol a neten megtalálható főcím első pár perce). Azt mondta, lehet, hogy még előveszi a témát, az utóbbi 1-2 évben kipofozta az irományt. Aztán kb. 3 évig dolgozott egy könyvadaptáción, abból se lett semmi, most viszont - ígérete szerint - tényleg készül valamire. Talán jövőre el is kezdi. A projektről nem sokat tudni, csak hogy a 19. században játszódik, valós eseményeken alapul, és egy angol fickóról szól Amerikában (és ő nem játszik benne - sajnos). Egy ilyen témához szerintem elég nagy büdzsé kell, nem tudom, hogy fogja összekaparni, de talán jobban talál rá támogatót, mint egy, a Nil By Mouth-hoz hasonlóan nyers és őszinte szextémához...
Kösz az infót. Nagyon jól hangzik, nem kommersz filmként képzelem el.
2012. június 06. 02:31
|
|
susurrusRickrolled |
|
Idézet (Running Fool @ 2012.06.03. 03:39)
fennállt volna a veszélye annak, hogy Garyre megint ráhúzzák a rosszfiú-skatulyát
Úgy érted, hogy az ÉNEKLŐ rosszfiú skatulyát?
Egyébként pár hónapja egy interjúban elárulta, hogy már kiszemelt magának egy szerepet, amiben énekel, de ez még egy későbbi dolog és nem beszélhet róla...
Idézet (ophely88 @ 2012.06.03. 14:14)
Mellétrafál? Az fáj, tudom milyen érzés ez de a karrierjének jót tesz. Persze támadják is érte de egy ilyen nagyszerű tehetségnek, mint Gary, nem szabad csak kommersz filmekben szerepelni.
Nem vagyok benne biztos, hogy az jót tesz egy ismert, népszerű, ikonikus színész karrierjének, ha nagyon gyenge vagy kínosan rossz indie filmekben játszik. Persze, egyetértek, ne csak kommersz filmekben szerepeljen, hanem független filmekben is minél többször, de JÓ filmekben. Senkinek sem nagy élvezet egy (több) rossz filmet végignézni, amiket örülünk, ha egyáltalán DVD-n kiadnak. Sajnos ezek is általában tehetségén aluliak (neki legfeljebb edzésnek jók), amikben elpazarolják, és nem fog elismerést nyerni velük, sem a szakmától (és most egyáltalán nem a díjakra gondolok), sem a rajongóktól. Még akkor se, ha amúgy ő remekül alakít - a szűkös lehetőségeihez mérten. A jelenlegi népszerűségét jóformán a Potter- és Batman-filmek tartják életben, a renoméját meg a TTSS és a 80-as, 90-es évek filmjei. Nem az olyan kisebb filmek, amiket jobb szeretnénk elfelejteni. És nem is ezek miatt fog több/jobb ajánlatokat kapni
A rendező-színész barátsággal nincs probléma. DiCaprio tehetséges színész csak nem volt és már nem is lesz alkalma kibontakozni. Keira csak indie és független filmben tud alkotni, bár én nem vagyok nagy csodálója. A Vágy és Vezeklésben nagyon jól alakított de attól függetlenül nem esem hasra tőle. Pattinson részéről nem tudok mit mondani. Csak a HP-ben és a Twilightban láttam, tehát nem tudom mennyire tehetséges de részemről megadom neki a lehetőséget a bizonyításra.
Félreértés ne essék, szép dolog a színész-rendező barátság. DiCaprio tényleg tehetséges, csak Scorsese majdnem mindenbe belerakja, még akkor is, ha esetleg más típusú színész jobban illene a szerepre (rengeteg teória kering a neten arról, hogy az Oscar-mellőzésének mi az oka, köztük van a "félrecastingolás" is, erőlködés olyan szerepekkel, amik bár igazi Oscar szerepek, nem az ő karakterére valók - de ez most teljesen más téma, és sokan abszolút nem értenek egyet ezzel). Szerintem még bőven van esélye kibontakozni, csak meg kell találnia a hozzá jobban passzoló szerepeket (lsd. Kapj el, ha tudsz!). Pattinson most megkapta a lehetőséget, jó neki, éljen vele. Cronenberg tehetségesnek látta és esélyt akart adni neki? Lehet, de én azért az önzetlen jótékonykodásban annyira nem hiszek, ha filmbizniszről van szó. Igazából csak oda akarok kilyukadni a "nem tudom, mi van a mai nagy rendezőkkel" kommentem kapcsán, hogy végül is sajnos tudom, hogy mi. Kell a népszerű név a filmbe, a sok parlagon heverő, kiaknázatlan, nem túl ismert fiatal tehetséggel szemben (lsd. Ben Foster). Aztán fene tudja, lehet, hogy a rendezők tényleg Pattinson és Shia tehetségéért ölik egymást, nem csak azért, mert eladható nevek. Nem látok a fejükbe.
Ezek marha nagy kompromisszumok lehetnek némelyik rendező számára, és ezt csak azért említem, mert Gary járt már hasonló cipőben. Ugyanis nem akar sztárneveket a filmjeibe. A 2000-es évek elején baromira felkapott volt Russell Crowe az Oscar miatt, és a "támogatók" azt akarták, hogy Gary őt rakja be főszereplőnek a szexfüggős filmjébe, akkor megkapja a pénzt. Gary, bár remek színésznek tartja blablabla, egy egészen más karakterű színész járt a fejében. Végül beleegyezett, hogy akkor legyen Crowe, de ekkor már ez sem volt elég. Mellé egy híres csajt is akartak. Itt sokallt be, és szerintem akkor kezdte maga forgatni a filmet. Mikor az Éhkoppont rendezte, akkoriban senkinek nem kellett Ray Winstone. Marha nagy mázlija volt, hogy Gary tojt mindenki fejére, és őt akarta a főszerepre (saját pénzt is jócskán tett a filmjébe...). Kíváncsi leszek, hogy Gary mai fejjel, ha végre újra rendez, mennyit lesz kénytelen engedni...
Ez a nagy probléma. Beleesett a csapdába. Szerinted ha elhagyná azt a nyomorult Hollyweirdet, nem kapna lehetőséget bizonyítani a hazájában? Dougray Scott is hasonló cipőben járt és megunta ezt az ide-oda tologatós 'túl nagy név de még sem' játékot és visszatért a hazájába sorozatokban szerepelni.
Szerintem az ajánlatok jó brit filmekre akkor is megtalálnák, ha LA-ben él (lsd TTSS). Itt az a baj, hogy Gary már túl nagy név ahhoz, hogy újra brit tévéfilmekbe vagy sorozatokba castingolják (Dougray Scott azért ilyen szempontból kicsit más kategória - szerintem). Gary egyszer mondott olyat, hogy őt már nem fogja Mike Leigh szerepeltetni. Nem azért, mert drága, hanem mert túl nagy név a filmjeihez. Amúgy is, filmekben akar játszani (és folyton flörtöl a színpad gondolatával - pl. Broadway). Mondjuk egy jó minisorozatot lehet, hogy elvállalna, de állandó, sok évadra kinéző sorozatot biztos nem (ezt ő mondta, mert túlságosan lekötné). Egyébként ő és Alex tervezik, hogy megosztják az idejüket LA és Anglia között, de ez most még jelenleg macerás, és ennek leginkább magánéleti oka van, pl. az, hogy a gyerekek LA-ben járnak magánsuliba, az anyjuk is LA-ben él (nem tudom, milyen láthatási jogai vannak), és Gary 92 éves anyukája is (egyébként a srácai szeretik Angliát, a középső fia majd oda akar menni egyetemre). Egyelőre ez a helyzet
S-tella
2012. június 08. 16:45
|
|
susurrusRickrolled |
|
Közös jelenetük nem hiszem, hogy lesz, de azért LOL
http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/harry-potter-evanna-lynch-monster-butler-334263
Ők meg Tiszta Románc újraegyesítés
http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/samuel-l-jackson-robocop-remake-334294
http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/harry-potter-evanna-lynch-monster-butler-334263
Ők meg Tiszta Románc újraegyesítés
http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/samuel-l-jackson-robocop-remake-334294
S-tella
2012. június 08. 16:57
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (susurrus @ 2012.06.08. 16:45)
Közös jelenetük nem hiszem, hogy lesz, de azért LOL
Érdekes szerep lesz a kis csajnak (is).
2012. június 08. 17:57
|
|
susurrusRickrolled |
|
Idézet (ophely88 @ 2012.06.08. 16:57)
Érdekes szerep lesz a kis csajnak (is). 
Igen, valóban érdekesen hangzik
A héten kezdenek forgatni Skóciában (talán már dolgoznak is), nem tudom, hogy Gary mikor megy, egy tweet szerint a hétre várható ő is, de még LA-ben látták flangálni. Lehet, hogy a hétvégén átruccannak a családdal
És úgy tűnik, hogy kiszállt a "Motor City"-ből (bevallom, ezt leginkább a szexjelenetei miatt sajnálok -ebből híján vagyunk egy ideje
http://www.variety.com/article/VR1118055187
S-tella
2012. június 08. 18:00
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (susurrus @ 2012.06.08. 17:57)
És úgy tűnik, hogy kiszállt a "Motor City"-ből (bevallom, ezt leginkább a szexjelenetei miatt sajnálok -ebből híján vagyunk egy ideje
http://www.variety.com/article/VR1118055187
Akkor keressenek mást, aki jó nekik.
Szexjelenetek hiánya? Most hogy mondod, tényleg régen láttunk olyat. Nem is értem. Persze Clooneynak jár ilyen jelenet és karakter ...
S-tella
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.