Gary Oldman
2012. február 25. 20:01
|
|
eva tarkoєxpєc†o pα†ronum™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 2133 Csatolások: 7196 Azonosító: 114770 offline
|
Tényleg egy hihetetlenül jó színész..az ilyen színészek, mint ő említésre méltóak és nem olyanok, mint Zac Efron vagy hasonlok de mindegy, mert nekem így is nagy kedvencem főleg a Harry Potter filmek miatti Sirius Black miatt.Nagyon szeretem a karakterét és sajnáltam, hogy csak két részben kapott szerepet.
2012. február 27. 18:22
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.02.27. 05:37)
Igen és vesztett a francia csóka, Jean ellen 
Kissé igazságtalan, mikor valaki folyamatosan, keményen dolgozik Hollywoodban (mondjuk legyen az akár Pitt is), és erre jön egy "külföldi", akiről még sosem hallottunk, egy OLYAN szereppel és filmmel, amit zabálnak, és besöpör vele minden amerikai (és angol) díjat. Majd kijelenti, hogy nem tervez hollywoodi karriert...
Az meg, hogy semmi erőfeszítést nem tett annak érdekében, hogy 10 mondatot megtanuljon angolul, egyenesen tiszteletlenségnek tartom. Bocsi a Dujardin rajongóktól, de vannak alapvető dolgok, amire adni kell - szerintem.
Amúgy minden papírforma szerint ment, ennél kiszámíthatóbb nem is lehetett volna. Emellett lapos és unalmas is volt a gála (mindig ilyen? nem nagyon szoktam nézni)
Natalie Portman viszont nagyon szép beszédet mondott Garyről
2012. február 27. 18:28
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (susurrus @ 2012.02.27. 18:22)
Kissé igazságtalan, mikor valaki folyamatosan, keményen dolgozik Hollywoodban (mondjuk legyen az akár Pitt is), és erre jön egy "külföldi", akiről még sosem hallottunk, egy OLYAN szereppel és filmmel, amit zabálnak, és besöpör vele minden amerikai (és angol) díjat. Majd kijelenti, hogy nem tervez hollywoodi karriert...
Az meg, hogy semmi erőfeszítést nem tett annak érdekében, hogy 10 mondatot megtanuljon angolul, egyenesen tiszteletlenségnek tartom. Bocsi a Dujardin rajongóktól, de vannak alapvető dolgok, amire adni kell - szerintem.
Amúgy minden papírforma szerint ment, ennél kiszámíthatóbb nem is lehetett volna. Emellett lapos és unalmas is volt a gála (mindig ilyen? nem nagyon szoktam nézni)
Nagyon mérges vagyok a kialakult helyzet miatt. Jean pedig részt vett már annyi díjátadón, hogy esetleg jobban megtanulhatott volna angolul, ha már az Akadémiáról beszélünk. Tudtam, hogy minden papírforma szerint megy de lelkem mélyén reméltem, hogy nem így lesz.
A tavalyi Oscar szerintem unalmasabb volt, Billy Crystal poénjai jók voltak de a műsor tényleg unalmas volt, ahogyan a kritikusok is lehúzták a műsorvezetőt és a műsort is ..
2012. február 28. 00:09
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.02.27. 18:28)
Nagyon mérges vagyok a kialakult helyzet miatt. Jean pedig részt vett már annyi díjátadón, hogy esetleg jobban megtanulhatott volna angolul, ha már az Akadémiáról beszélünk. Tudtam, hogy minden papírforma szerint megy de lelkem mélyén reméltem, hogy nem így lesz.
A tavalyi Oscar szerintem unalmasabb volt, Billy Crystal poénjai jók voltak de a műsor tényleg unalmas volt, ahogyan a kritikusok is lehúzták a műsorvezetőt és a műsort is ..
A BAFTA után, ami két hete volt, nagyjából mindenki tudta, hogy ő fog nyerni. Lett volna ideje megtanulni azt a pár mondatot... mikor elkezdte előhúzni a papirost.. *facepalm*
Sokan reménykedtek, ahogy minden évben, aztán mégis majdnem mindig bejön a papírforma.
Egy kis érdekesség
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150592290028063.388910.90824638062&type=1
2012. március 16. 01:01
|
|
susurrusRickrolled |
|
Idézet (S-tella @ 2012.03.15. 08:43)
De aranyosak Gary és Glenn Close!
Air Force One újra
Azt szerettem volna, ha ők ketten nyernek, de egyikük sem volt valószínű, Glenn Close filmje (és alakítása) amúgy is kapott hideget, meleget... (én még nem láttam, elég bizarrnak tűnik
1 felhasználónak tetszik:
S-tella
2012. március 20. 17:44
|
|
susurrusRickrolled |
|
Holnap lesz Gary szülinapja. Ha van twitteretek és kedvetek, írjatok üzenentet, használjátok a #GObday jelzést az üzenetben.
Mi elmentjük őket a "fave"-ben (lsd. fan twitter az aláírásomban), és mint minden évben szoktuk a GO.info oldalon, a linket elküldjük Gary menedzserének/barátjának emailben.
Lehet szöveges üzenet, vagy egy kis szülinapi kártya twitpic-re vagy akármire feltöltve.
Ez az első alkalom, hogy kipróbáljuk twitteren, meglátjuk, mi lesz belőle
Mi elmentjük őket a "fave"-ben (lsd. fan twitter az aláírásomban), és mint minden évben szoktuk a GO.info oldalon, a linket elküldjük Gary menedzserének/barátjának emailben.
Lehet szöveges üzenet, vagy egy kis szülinapi kártya twitpic-re vagy akármire feltöltve.
Ez az első alkalom, hogy kipróbáljuk twitteren, meglátjuk, mi lesz belőle
2012. március 30. 14:20
|
|
susurrusRickrolled |
|
Gary még sosem kapott Golden Globe jelölést egy zseniális alakításáért sem a 25 éves filmes pályafutása során, de azt hiszem, a kommentje után már nem is fog, legalább tudjuk, hogy ez lesz az oka
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.