Idézet (susurrus @ 2011.08.03. 22:02)
Nekem eddig úgy tűnik, hogy Európában és főleg a briteknél fogják jobban nyomni a filmet, mintha nem nagyon bíznának amerikai sikerekben. Még akkor lehet a filmnek esélye némi tengerentúli elismerésekre (azon kívül, ha a kritika is jól fogadja persze...), ha a New York fesztiválon bemutatják, ami azt hiszem októberben van. Szerintem arra várnak, hogyan teljesít a film Európában, és utána döntenek, hogy megéri-e nekik a fáradtságot...
Ebből is látszik, hogy mennyire más Weinsteinék szemlélete, nekem úgy rémlik, A király beszédével fáradhatatlanul kampányoltak hónapokon keresztül, függetlenül kontinenstől. Egyébként ők is pályáztak a TTSS-re, végül mégis a Focus szerezte meg a jogot, ami a produkciós cég egyik állandó US forgalmazója.
Hát, majd meglátjuk, egyelőre fogadják jól a filmet, utána lehet körmöt rágni, hogyan tovább
Ebből is látszik, hogy mennyire más Weinsteinék szemlélete, nekem úgy rémlik, A király beszédével fáradhatatlanul kampányoltak hónapokon keresztül, függetlenül kontinenstől. Egyébként ők is pályáztak a TTSS-re, végül mégis a Focus szerezte meg a jogot, ami a produkciós cég egyik állandó US forgalmazója.
Hát, majd meglátjuk, egyelőre fogadják jól a filmet, utána lehet körmöt rágni, hogyan tovább
A Király beszéde másabb volt, igen erőteljesen nyomták és ezt a film meg is bánta. Megkapta azt a nyomorult Oscart de óriási vita tárgya lett a film. Még a muzulmánok is elindultak Németországba, hogy megöljék az embereket, amiért régebben a németek .. kegyetlenül bántak elődjeikkel a viláháborúkban, vagy valami ehhez hasonlót olvastam. Abba a filmbe fektettek bizalmat, mert Amerika tudta, hogy ez egy olyan film, amiről majd mindenki beszélni fog, Gary filmje más. Kíváncsi vagyok milyen lesz a fogadtatás. Hogy őszinte legyek, én attól félek, hogy Benedict miatt érdeklődnek majd a film iránt és nem igazán fogja őket a történet lekötni, hogy esetleg DVD forgalmazás legyen belőle. Amerika már párszor bebizonyította, hogy nem szereti az értékeket képviselő, tartalmas filmeket, nem igazán díjazzák, már pedig szerintem US segítség nélkül nem lesz DVD

0 felhasználónak tetszik: