Egyébként amikor rádöbbentem, hogy a Hannibal-ban Gary játsza Mason-t(nem tudom, legelső alkalommal miért nem tűnt fel), hatalmas elégtételt éreztem.
Gary Oldman
2011. május 31. 14:10
Köszönöm, hogy mindezt leírtad, én tényleg nem néztem alaposabban utána a filmnek, és Gary szerepvállalásának körülményeiről sem tudtam semmit...
Egyébként amikor rádöbbentem, hogy a Hannibal-ban Gary játsza Mason-t(nem tudom, legelső alkalommal miért nem tűnt fel), hatalmas elégtételt éreztem.
Arra gondoltam, milyen jó, hogy Gary végre-valahára "elfoglalhatta az őt megillető helyet" Sir Anthony Hopkins mellett...
Én ugyanis istenítem Hopkins-t.
2011. június 01. 00:09
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Idézet (Mary Westmacott @ 2011.05.31. 14:10)
Köszönöm, hogy mindezt leírtad, én tényleg nem néztem alaposabban utána a filmnek, és Gary szerepvállalásának körülményeiről sem tudtam semmit...
Arra gondoltam, milyen jó, hogy Gary végre-valahára "elfoglalhatta az őt megillető helyet" Sir Anthony Hopkins mellett...
Én ugyanis istenítem Hopkins-t. 
Ezt csak azért tudtam, mert nagyjából mindent elolvasok, ahol felbukkan Gary neve
Egyébként meg, ha már Gary és Anthony Hopkins, a Drakula talán smafu?
2011. június 03. 00:28
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
A "Tinker, Tailor, Soldier, Spy" a díjszezon kellős közepén kerül bemutatásra az USA-ban
http://www.hollywoodreporter.com/news/focus-features-tinker-tailor-soldier-193931
http://www.hollywoodreporter.com/news/focus-features-tinker-tailor-soldier-193931
2011. június 07. 07:30
|
|
S-tella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.22. Hozzászólás: 530 Csatolások: 0 Azonosító: 120938 offline
|
Idézet (susurrus @ 2011.06.03. 00:28)
A "Tinker, Tailor, Soldier, Spy" a díjszezon kellős közepén kerül bemutatásra az USA-ban
Remélem kap valami elismerést, hiszen fantasztikus színész és már nagyon megérdemelné
1 felhasználónak tetszik:
susurrus
2011. június 07. 16:49
|
|
susurrusRickrolled |
|
Idézet (S-tella @ 2011.06.07. 07:30)
Remélem kap valami elismerést, hiszen fantasztikus színész és már nagyon megérdemelné

Én is nagyon remélem... de most eléggé kezdek aggódni, mert bár már régen bejelentették az UK premiert (szeptember 16.) és most az US-t is (november 18.), 2 hete újra vesznek jeleneteket, vagy extra felvételeket készítenek, nem tudom pontosan, lényeg, hogy újra forgatnak ezt-azt a filmhez... ez nem valami jó jel, igaz?
És már a trailernek is meg kellett volna jelennie...
2011. június 09. 22:30
|
|
susurrusRickrolled |
|
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.06.09. 20:22)
‘Old Fart, But I’m Still Alive’ Hát ez nagyon nagy.
Persze,hogy nem hiányolja annyira a HP-t,hiszen szegény alig kapott benne szerepet.
De legalább a Kung Fu Pandát élvezte.
Persze,hogy nem hiányolja annyira a HP-t,hiszen szegény alig kapott benne szerepet.
De legalább a Kung Fu Pandát élvezte.
Egyébként vicces, mert ezt a díjat már Ewan McGregor is megkapta, pedig ő még csak 37 volt akkor
Külföldi HP ragongók most azon rugóznak, miért nem szomorú, hogy a HP befejeződik... Istenem, hogy miért is nem sírja tele a párnáját?!
Amúgy tényleg nem sok dolga volt a filmekben... meg aztán a gyerekei inkább rajongók, ő csak szerette Siriust játszani, élvezte a forgatást meg a jó társaságot
2011. június 10. 18:41
Idézet (susurrus @ 2011.06.09. 22:30)
Egyébként vicces, mert ezt a díjat már Ewan McGregor is megkapta, pedig ő még csak 37 volt akkor
Külföldi HP ragongók most azon rugóznak, miért nem szomorú, hogy a HP befejeződik... Istenem, hogy miért is nem sírja tele a párnáját?!
Amúgy tényleg nem sok dolga volt a filmekben... meg aztán a gyerekei inkább rajongók, ő csak szerette Siriust játszani, élvezte a forgatást meg a jó társaságot
A társaságot én is élveztem volna,telis tele angol színészekkel-színésznőkkel.
2011. június 11. 23:44
|
|
susurrusRickrolled |
|
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.06.10. 18:41)
A társaságot én is élveztem volna,telis tele angol színészekkel-színésznőkkel. 
Kár, hogy a legtöbbjüknek nagyon kevés szerep jutott
Most látom, hogy jövő héten lesz az azkabani fogoly
2011. június 13. 17:11
|
|
susurrusRickrolled |
|
Hál' Istennek Gary nincs benne a Hayden-es filmben, és soha nem is volt
A menedzsere szerint egyszerűen már feladták, hogy email-ek tömegét küldjék az imdb-hez, hogy kijavíttassák a hibás információkat...
A menedzsere szerint egyszerűen már feladták, hogy email-ek tömegét küldjék az imdb-hez, hogy kijavíttassák a hibás információkat...
2011. június 15. 13:26
|
|
susurrusRickrolled |
|
Tinker, Tailor, Soldier, Spy vetítés volt hétfőn:
After yesterday's shoot, straight to soho to watch a work in progress screening of Tinker Tailor Soldier Spy directed by Tomas Alfredson. Fabulous film. Out in September. Amazing cast headed by Gary Oldman.
I saw an amazing film last night, but it was an early cut & i'm not allowed to to talk about it. But, it cld be Oscar time for Gary Oldman
After yesterday's shoot, straight to soho to watch a work in progress screening of Tinker Tailor Soldier Spy directed by Tomas Alfredson. Fabulous film. Out in September. Amazing cast headed by Gary Oldman.
I saw an amazing film last night, but it was an early cut & i'm not allowed to to talk about it. But, it cld be Oscar time for Gary Oldman
1 felhasználónak tetszik:
s.t.a.r.
2011. június 16. 18:21
|
|
S-tella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.22. Hozzászólás: 530 Csatolások: 0 Azonosító: 120938 offline
|
Idézet (susurrus @ 2011.06.15. 13:26)
Tinker, Tailor, Soldier, Spy vetítés volt hétfőn:

Már várom a filmet!
2011. június 17. 23:51
|
|
susurrusRickrolled |
|
IGEN!
És még azzal az egy rövid mondattal is lenyűgöző
Eddig semmi infót nem találtam az előzetesről, de már itt lenne az ideje
Idézet (S-tella @ 2011.06.16. 18:21)
Már várom a filmet!
Tralier mikor lesz?
Eddig semmi infót nem találtam az előzetesről, de már itt lenne az ideje
2011. június 18. 01:51
Idézet (susurrus @ 2011.06.18. 01:43)
Még ha csak 1 perces menet is lesz az egész... 
Majd gyönyörködöm Voldemortban.
Ki lettem ábrándítva,de van benne igazság.Mindegy úgy hiszem Azkabani fogoly nézés lesz vasárnap.
2011. június 18. 02:10
|
|
susurrusRickrolled |
|
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.06.18. 01:51)
Majd gyönyörködöm Voldemortban.
Ki lettem ábrándítva,de van benne igazság.Mindegy úgy hiszem Azkabani fogoly nézés lesz vasárnap.
Benne lehet is gyönyörködni
Mindig úgy vagyok, hogy áh, megint megy a HP a tévében, majd megnézem dvd-n, de aztán mégis mindig ott ragadok a képernyő előtt
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.