Starity

Gary Oldman

44 oldal 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 22. 20:34 #401
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2760
Csatolások: 5176
Azonosító: 22484
Többek között az ilyenek miatt (is) imádom wub.gif wub.gif

Saw Gary at heathrow airport today so shouted hello from my window, he came over leant into the car and had a little chat with us :-)

He was in the car park waiting to get into his car, we stopped and Anita says "Hi Gary" out the window, so he came over for a chat, leaned in the window even! Seems he was even on the same flight as Jen and was amazed how quickly we'd gotten through the airport! Faster than him! And he's famous!

Egész héten Londonban forgattak, de egy kép sincs a színészekről, annyira bújtatják őket sad.gif
1 felhasználónak tetszik: S-tella
2011. május 23. 16:20 #402
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.05.22. 20:34)
Többek között az ilyenek miatt (is) imádom  wub.gif  wub.gif 
Saw Gary at heathrow airport today so shouted hello from my window, he came over leant into the car and had a little chat with us :-)
He was in the car park waiting to get into his car, we stopped and Anita says "Hi Gary" out the window, so he came over for a chat, leaned in the window even! Seems he was even on the same flight as Jen and was amazed how quickly we'd gotten through the airport! Faster than him! And he's famous!

Egész héten Londonban forgattak, de egy kép sincs a színészekről, annyira bújtatják őket  sad.gif

Szia Gary!! biggrin.gif Nem sokáig tudják őket elbújtatni,előbb utóbb valaki úgy is lencsevégre kapja őket. good.gif
1 felhasználónak tetszik: susurrus
2011. május 23. 16:23 #403
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.05.22. 20:34)
Többek között az ilyenek miatt (is) imádom  wub.gif  wub.gif 

Egész héten Londonban forgattak, de egy kép sincs a színészekről, annyira bújtatják őket  sad.gif

Jaj, de édes sztori biggrin.gif
2011. május 23. 22:12 #404
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
Ma is találkoztak vele wub.gif (kép változatlanul nincs)

Ok, so just met Gary Oldman, shat myself but did ask him if he's seen Anne hatheway as catwoman, he said were in for a surprise. For any one who wants to know, he was lovely and really polite! x

De legalább van új poszter! biggrin.gif cool.gif

http://i52.tinypic.com/dc4qo6.jpg
2 felhasználónak tetszik: s.t.a.r., S-tella
2011. május 24. 15:43 #405
- törölt felhasználó -    
Ó tetszik ez a kép.Nagyon jó good.gif
Christian Slater játszott a Tiszta Románcban is.Hirtelen nemtudtam hova tenni a pasit.De aztán rájöttem. biggrin.gif
2011. május 24. 22:10 #406
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (s.t.a.r. @ 2011.05.24. 15:43)
Ó tetszik ez a kép.Nagyon jó good.gif
Christian Slater játszott a Tiszta Románcban is.Hirtelen nemtudtam hova tenni a pasit.De aztán rájöttem. biggrin.gif

Ez a 4. film, amiben Garyvel együtt játszanak wink.gif

Tiszta Románc
Az őrület fészke (Murder in the First)
A manipulátor (The Contender)
Guns, Girls and Gambling
2011. május 24. 22:12 #407
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.05.24. 22:10)
Ez a 4. film, amiben Garyvel együtt játszanak  wink.gif 
Tiszta Románc
Az őrület fészke (Murder in the First)
A manipulátor (The Contender)
Guns, Girls and Gambling

Hoppá! w00t.gif
A két középsőt nem láttam. unsure.gif
2011. május 24. 22:16 #408
- törölt felhasználó -    
Magyarországra mikorra várható a Guns, Girls and Gambling?
2011. május 25. 00:19 #409
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (s.t.a.r. @ 2011.05.24. 22:16)
Magyarországra mikorra várható a Guns, Girls and Gambling?

Még a külföldi bemutatók dátuma sem ismert. Néhány színész a twitterén nyarat emlegetett. Szerintem mi örülhetünk, ha megjelenik dvd-n (vagy egyáltalán letölthetjük). unsure.gif
2011. május 28. 00:16 #410
susurrus
susurrus
Rickrolled

Nézitek a Kung Fu Panda 2-t?
Nem tudom, hogy mennyire érdemese moziban, hiszen szinkronos lesz.
Még az első részt is meg kéne néznem rohog.gif
2011. május 28. 00:20 #411
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.05.28. 00:16)
Nézitek a Kung Fu Panda 2-t?
Nem tudom, hogy mennyire érdemese moziban, hiszen szinkronos lesz.
Még az első részt is meg kéne néznem  rohog.gif

Én is így vagyok vele.Az első részt sem láttam.De sokan dicsérték,úgy hogy bekéne hoznom a lemaradásom.Azután jöhet a második rész is. laugh.gif Még A lány és a farkast sem tudtam megnézni,pedig moziba akartam,de már csak marad az online. sad.gif
2011. május 28. 00:35 #412
- törölt felhasználó -    
http://www.ropeofsilicon.com/Images/stories/2011/may/tinkfl.jpg

First Look at Gary Oldman in 'Tinker, Tailor, Soldier, Spy'
2011. május 28. 00:35 #413
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (s.t.a.r. @ 2011.05.28. 00:20)
Én is így vagyok vele.Az első részt sem láttam.De sokan dicsérték,úgy hogy bekéne hoznom a lemaradásom.Azután jöhet  a második rész is. laugh.gif  Még A lány és a farkast sem tudtam megnézni,pedig moziba akartam,de már csak marad az online. sad.gif

Gary hangját nagyon dicsérik, Lord Shen egy badass, úgyhogy lehet, hogy várni fogok vele laugh.gif
A "Piroska" hamarosan megjelenik dvd-n, biztos lesz majd jó minőségben is letölthető verzió cool.gif
2011. május 28. 14:14 #414
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (kateblock @ 2011.05.28. 00:35)
http://www.ropeofsilicon.com/Images/stories/2011/may/tinkfl.jpg
First Look at Gary Oldman in 'Tinker, Tailor, Soldier, Spy'

Bírom, hogy már annyira szeretnének írni valamit a filmről infók hiányában, hogy már egy nagyobb képről is külön cikket írnak laugh.gif
2011. május 28. 14:18 #415
susurrus
susurrus
Rickrolled

Gary és John Hurt Londonban május 24-én rolleyes.gif

http://i55.tinypic.com/k3kqon.jpg

http://i51.tinypic.com/1znq2rm.jpg
2 felhasználónak tetszik: s.t.a.r., S-tella
2011. május 28. 21:11 #416
susurrus
susurrus
Rickrolled

Új hivatalos "Tinker, Tailor, Soldier, Spy" facebook oldal:

http://on.fb.me/js7oJ1

Twitteren még keddről cool.gif

In Soho meeting with the prod company releasing Tinker Tailor. Sounds like it's going to be a very brilliant film.
2011. május 30. 19:13 #417
S-tella
S-tella
Hozzászólás: 530
Csatolások: 0
Azonosító: 120938
Idézet (susurrus @ 2011.05.28. 14:18)
Gary és John Hurt Londonban május 24-én  rolleyes.gif 
http://i55.tinypic.com/k3kqon.jpg
http://i51.tinypic.com/1znq2rm.jpg

Ez Gary kedvenc sálja? Nekem úgy tűnik laugh.gif

A Kungfu Panda szerintem nagyon jó,várom már a 2. részt thumbsup.gif
2011. május 30. 20:07 #418
- törölt felhasználó -    
Valahányszor Gary eszembe jut, mindig elfut a méreg, amiért háttérbe kell szorulnia az olyan tehetségtelen sztárszerűségek miatt, mint például a Disney üdvöskék. És nem csak ő, hanem még számtalan tehetség. reklamalo.gif
Egyetlen egyszer csalódtam egy picit benne, amikor szerepet vállalt a Túlvilág szülötte című "film"-ben...De gond egy szál se, könnyen kompenzál a rengeteg színvonalas alakítása! thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: susurrus, s.t.a.r.
2011. május 30. 20:31 #419
- törölt felhasználó -    
És itt elsősorban arra gondolok, hogy miután az emberek végignéztek egy rakás olyan filmet, ahol minden rózsaszín szemüvegen át van megjelenítve (tipikus amerikai tucatfilmek:a jó mindig győz, happy end stb.), utána már nem tudják értékelni a komolyabb, sokkal mélyértelműbb és színvonalasabb filmeket, mint amilyenekben Gary-t is láthatjuk. mellow.gif
Ez a hatalmas különbség a brit és az amerikai filmipar közt, szerintem.
2 felhasználónak tetszik: susurrus, s.t.a.r.
2011. május 31. 13:25 #420
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (Mary Westmacott @ 2011.05.30. 20:07)
Valahányszor Gary eszembe jut, mindig elfut a méreg, amiért háttérbe kell szorulnia az olyan tehetségtelen sztárszerűségek miatt, mint például a Disney üdvöskék. És nem csak ő, hanem még számtalan tehetség. reklamalo.gif 
Egyetlen egyszer csalódtam egy picit benne, amikor szerepet vállalt a Túlvilág szülötte című "film"-ben...De gond egy szál se, könnyen kompenzál a rengeteg színvonalas alakítása! thumbsup.gif

Mentségére szóljon, a film író-rendezője David S. Goyer, aki a Batman-filmek társírója, így némi kapcsolat van Gary és ő közötte wink.gif Egyébként egy Goyerrel készült interjúból kiderül, hogy Garyt egyáltalán nem érdekelte a szerep, egyből nemet mondott, de az ügynökének tetszett a forgatókönyv... - ami nem kizárt, mert sokan megdöbbentek, hogy mennyire rossz film lett a jó forgatókönyvből...
Sokszor az ígéretes írások a rendezéskor futnak mellékvágányra...

Amúgy egyetértek, hogy Gary háttérbe szorul, és nem csak a Disney és egyéb tinisztárok tekintetében, hanem egyébként is. Ha már mellékszerepekkel kell beérnie, legalább tartalmasabbak lennének hosszabb jelenléttel a vásznon, mint A manipulátorban, vagy A pokol konyhájában, de legtöbbször csak pár perces, néhány jelenetes karakterszerepeket kap... pedig akik látták főszerepekben, tudják, hogy azokban is ragyog! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: s.t.a.r., Mary Westmacott
44 oldal 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok