Starity

Gary Oldman

44 oldal 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. április 02. 14:34 #321
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.04.02. 14:05)
Ha véletlenül Angliában jársz szeptemberben, akkor megnézheted  biggrin.gif

Nem visz arra az utam, szóval marad a magyar premier biggrin.gif
2011. április 02. 20:31 #322
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2760
Csatolások: 5176
Azonosító: 22484
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.04.02. 14:17)
Magyarországon mikor fog megjelenni?

Egyelőre nincs infó. Az IMDb is csak 4 ország dátumát mutatja: http://www.imdb.com/title/tt1340800/releaseinfo
Az USA-ban október-decemberi bemutatót terveznek, lehet, hogy hozzánk már csak jövőre jut el unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: RoseAnn
2011. április 02. 21:22 #323
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.04.02. 20:31)
Egyelőre nincs infó. Az IMDb is csak 4 ország dátumát mutatja: http://www.imdb.com/title/tt1340800/releaseinfo
Az USA-ban október-decemberi bemutatót terveznek, lehet, hogy hozzánk már csak jövőre jut el unsure.gif

Ettől akadok ki teljesen.Annyira várom a filmeket.De tudni arról,hogy még várni kell hónapokat,éveket.Bosszantó dry.gif laugh.gif Még néhány hónap és HP7 thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: RoseAnn, susurrus
2011. április 03. 02:51 #324
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.04.02. 21:22)
Ettől akadok ki teljesen.Annyira várom a filmeket.De tudni arról,hogy még várni kell hónapokat,éveket.Bosszantó dry.gif  laugh.gif Még néhány hónap és HP7 thumbsup.gif

Sajnos ez már csak ilyen laugh.gif Pláne, ha a színész szinte mindig csak mellékszereplő... sad.gif Úgy tűnik, hogy a HP7-ben még a vártnál is kevesebb szerepe lesz... de azért remélem, hogy Gary kissé "túlzott" a "blink and miss" kommenttel...
2011. április 03. 10:58 #325
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.04.03. 02:51)
Sajnos ez már csak ilyen  laugh.gif Pláne, ha a színész szinte mindig csak mellékszereplő...  sad.gif  Úgy tűnik, hogy a HP7-ben még a vártnál is kevesebb szerepe lesz... de azért remélem, hogy Gary kissé "túlzott" a "blink and miss" kommenttel...

Szellem formájában visszatér Harryhez. biggrin.gif Én annak a pici szerepnek is tudok örülni.Igaz megnéznék egy Sirius Black életéről szóló filmet. thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: RoseAnn, kateblock
2011. április 03. 17:50 #326
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.04.03. 02:51)
Sajnos ez már csak ilyen  laugh.gif Pláne, ha a színész szinte mindig csak mellékszereplő...  sad.gif  Úgy tűnik, hogy a HP7-ben még a vártnál is kevesebb szerepe lesz... de azért remélem, hogy Gary kissé "túlzott" a "blink and miss" kommenttel...

Gary azt mondta, hogy 'blink and miss'. Pedig ha ezt ő mondta, akkor az úgy is van, attól tartok. sad.gif
2011. április 03. 18:13 #327
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (kateblock @ 2011.04.03. 17:50)
Gary azt mondta, hogy 'blink and miss'. Pedig ha ezt ő mondta, akkor az úgy is van, attól tartok.  sad.gif

Megkerestem az interjút, valahol 3 perc után:

http://www.snitchseeker.com/harry-potter-news/ss-exclusive-video-nick-moran-gary-oldman-and-tom-felton...llows-ii-80481/

Azért remélem, annyi lesz, mint a HP4-ben a kandallós jelenet, és hogy "emberibb" formában jelenik meg... unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. április 03. 18:22 #328
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.04.03. 18:13)
Megkerestem az interjút, valahol 3 perc után:
http://www.snitchseeker.com/harry-potter-news/ss-exclusive-video-nick-moran-gary-oldman-and-tom-felton...llows-ii-80481/
Azért remélem, annyi lesz, mint a HP4-ben a kandallós jelenet, és hogy "emberibb" formában jelenik meg... unsure.gif

Én tudom, hogy mit mondott, liveban néztem a közvetítést biggrin.gif
Csak reménykedni tudok ebben. Én egyénként azt hallottam, de lehet, nem volt jó a forrás, hogy a legutolsó film végén megjelentetik a film összes ??? fontosabb szereplőjét, valahogyan. Erről nem tudom, hogy igaz-e, de így akkor még egy jelenete lehetne ...
2011. április 03. 19:11 #329
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (kateblock @ 2011.04.03. 18:22)
Én tudom, hogy mit mondott, liveban néztem a közvetítést  biggrin.gif 
Csak reménykedni tudok ebben. Én egyénként azt hallottam, de lehet, nem volt jó a forrás, hogy a legutolsó film végén megjelentetik a film összes ???  fontosabb szereplőjét, valahogyan. Erről nem tudom, hogy igaz-e, de így akkor még egy jelenete lehetne ...

De s.t.a.r. esetleg nem látta smileeee.gif
Nem tudom, ilyet nem hallottam, talán a vége főcímben lesznek benne.
2 felhasználónak tetszik: kateblock, s.t.a.r.
2011. április 03. 19:13 #330
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.04.03. 19:11)
De s.t.a.r. esetleg nem látta  smileeee.gif 
Nem tudom, ilyet nem hallottam, talán a vége főcímben lesznek benne.

Csak úgy írtam, na. rohog.gif
Igazából, én nagyon haragszom a Warner Brosra amiért nem mindig jó jeleneteket vágnak ki. Ha a tükör benne marad az ötödik részben, a filmben összetettebb lenne a történet, de mindegy.

Gary barátunk most Londonban van vagy forgat manapság?
2011. április 03. 19:37 #331
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (kateblock @ 2011.04.03. 19:13)
Csak úgy írtam, na.  rohog.gif 
Igazából, én nagyon haragszom a Warner Brosra amiért nem mindig jó jeleneteket vágnak ki. Ha a tükör benne marad az ötödik részben, a filmben összetettebb lenne a történet, de mindegy. 
Gary barátunk most Londonban van vagy forgat manapság?

Igen, a WB valamit nagyon sz**ul csinált. Nem mindig tudom, hogy mit, de érzem rohog.gif

Tegnap valami szülinapi partin volt LA-ben, fotó egyelőre nincs. Hamarosan forgatja a Wettest County-t, de még nincs infó, hogy mikor, és csak pár napot. De a bajuszka már kész van hozzá biggrin.gif
2011. április 04. 12:53 #332
- törölt felhasználó -    
Az engem is zavar,hogy fontos eseményeket kivágnak a filmből.A port.hu-n láttam,hogy kivan írja Gary neve a szereplők között.Én innen szedtem le,hogy szerepelni fog az utolsó részben.Viszont a filmkatalogusba már nincs kiírva.A 7. első felében elvileg Jamie Campbell Bower is szerepelt.Hát nagyon keveset.Talán csak annyit,hogy az ablakon kiugrott.Ő volt Gellert Grindelwald.Mindegy nyáron kiderül mit várhatunk. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: RoseAnn, kateblock
2011. április 04. 23:25 #333
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (s.t.a.r. @ 2011.04.04. 12:53)
Az engem is zavar,hogy fontos eseményeket kivágnak a filmből.A port.hu-n láttam,hogy kivan írja Gary neve a szereplők között.Én innen szedtem le,hogy szerepelni fog az utolsó részben.Viszont a filmkatalogusba már nincs kiírva.A 7. első felében elvileg Jamie Campbell Bower is szerepelt.Hát nagyon keveset.Talán csak annyit,hogy az ablakon kiugrott.Ő volt Gellert Grindelwald.Mindegy nyáron kiderül mit várhatunk. smileeee.gif

Szerencsére IMDb-n kinn van a neve rolleyes.gif
Nem láttam a 7/1-et, de az alapján, amit írtál, nem túl biztatóak a kilátások blink.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, s.t.a.r.
2011. április 05. 10:09 #334
- törölt felhasználó -    
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.04.04. 12:53)

A port.hu és társai oldalakat inkább hagyjuk. Az ilyen magyar oldalak arra jók, hogy a nagyobb amerikai filmek előzeteseit betegyék, képeket és színészek nevét. Kisebb amerikai vagy nem amerikai filmekkel nem foglalkoznak, még annyira sem, hogy rendesen kiírják a stáblistát. Erről konkrétan annyit, hogy a HP filmek inkább tömeghisztériás filmek lettek, amolyan tömegtermeléses cucc de a filmszakma valamiért még mindig nem akarja elismerni. Nálunk végéppen nem, elvégre a magyarnak csak az jó, ami amerikai, aminek happy end a vége (tisztelet a kivételnek).Ilyen felfogás mellett az emberek nem fogják tudni beazonosítani olyan neveket mintpl Gary Oldman vagy David Thewlis, Stephen Fry, ergo nem is látják fontosnak kiírni.

Idézet (susurrus @ 2011.04.04. 23:25)

Nem láttam a 7/1-et, de az alapján, amit írtál, nem túl biztatóak a kilátások  blink.gif

A hetedik film talán az egyik legjobb. A harmadik film a kedvencem, nem csak Gary miatt, hanem a rendezés miatt is. A negyedik filmtől kezdve haragszom a filmkészítőkre, esküszöm az ötödik és hatodik film szenvedés volt, az ötben Gary feltűnése a legjobb dolog, a hatodik pedig olyan szánalmasra sikeredett, hogy arra nem is találok szavakat.
2 felhasználónak tetszik: s.t.a.r., runaway rainbow
2011. április 05. 15:25 #335
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.04.05. 10:09)

A hetedik film talán az egyik legjobb. A harmadik film a kedvencem, nem csak Gary miatt, hanem a rendezés miatt is. A negyedik filmtől kezdve haragszom a filmkészítőkre, esküszöm az ötödik és hatodik film szenvedés volt, az ötben Gary feltűnése a legjobb dolog, a hatodik pedig olyan szánalmasra sikeredett, hogy arra nem is találok szavakat.

Az 5.-ben tényeg Gary a legjobb.A 6.-tól kicsit több mindent vártam.Azt hittem megismerhetjük jobban Pitont.De tévedtem.A 7. résszel egyedül az a bajom,hogy leginkább csak Harryre koncentráltak.Piton is csak az elején szerepelt.Voldemortról se volt valami sok szó.A 7/2.részben remélem több lesz az akció. thumbsup.gif
2011. április 05. 15:52 #336
- törölt felhasználó -    
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.04.05. 15:25)
Az 5.-ben tényeg Gary a legjobb.A 6.-tól kicsit több mindent vártam.Azt hittem megismerhetjük jobban Pitont.De tévedtem.A 7. résszel egyedül az a bajom,hogy leginkább csak Harryre koncentráltak.Piton is csak az elején szerepelt.Voldemortról se volt valami sok szó.A 7/2.részben remélem több lesz az akció. thumbsup.gif

A film Harryről szól, valóban, de egy ideje már az átlagosnál is többet fókuszálnak rá, így a 'kevésbé' fontos szereplőkre sajnos kevesebb idő jut. Soha de soha nem bocsátom meg David Yatesnek, hogy nem került bele az ötödik filmbe az, amikor Sirius odaadja a tükröt Harrynek. Még is mennyi plusz idejébe tellett volna betenni azt a pár percet? reklamalo.gif Bezzeg a trió röhögése a kandallónál benne maradt pedig az be sem volt tervezve, az csak úgy jött és nem vágták ki. Nincs bajom a trióval de nem ártana egy fontossági sorrendet követni. mellow.gif
2011. április 05. 15:54 #337
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.04.05. 15:52)
A film Harryről szól, valóban, de egy ideje már az átlagosnál is többet fókuszálnak rá, így a 'kevésbé' fontos szereplőkre sajnos kevesebb idő jut. Soha de soha nem bocsátom meg David Yatesnek, hogy nem került bele az ötödik filmbe az, amikor Sirius odaadja a tükröt Harrynek. Még is mennyi plusz idejébe tellett volna betenni azt a pár percet?  reklamalo.gif Bezzeg a trió röhögése a kandallónál benne maradt pedig az be sem volt tervezve, az csak úgy jött és nem vágták ki. Nincs bajom a trióval de nem ártana egy fontossági sorrendet követni.  mellow.gif

Én a könyvet nem olvastam el.De képben vagyok a filmmel és lényegesebb infókat a neten olvasom el.De ez a tükrös dolog hogy van? Elmondanád? smileeee.gif
2011. április 05. 16:08 #338
- törölt felhasználó -    
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.04.05. 15:54)
Én a könyvet nem olvastam el.De képben vagyok a filmmel és lényegesebb infókat a neten olvasom el.De ez a tükrös dolog hogy van? Elmondanád? smileeee.gif

A Főnix Rendjében Sirius odaadja Harrynek a tükrét, ha jól emlékszem Sirius és Harry apja, James használták anno, kommunikálásra, ha messze voltak egymástól. Varázstükör, ha így jobban tetszik. Ez egy nagyon szép jelenet lett volna, bár szerintem valamiért a Harry - Sirius búcsúzkodó jelenet sem lett a legjobb. Túl rövid lett (én hosszabbra csináltam volna) és nálam valahogyan nem jött át az, amit a könyvben olvastam. Nem Daniel vagy Gary hibája, ahogyan mutatják az arcukat maga a rendezés valahogy nálam nem gyere be mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: s.t.a.r.
2011. április 05. 16:19 #339
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.04.05. 16:08)
A Főnix Rendjében Sirius odaadja Harrynek a tükrét, ha jól emlékszem Sirius és Harry apja, James használták anno, kommunikálásra, ha messze voltak egymástól. Varázstükör, ha így jobban tetszik. Ez egy nagyon szép jelenet lett volna, bár szerintem valamiért a Harry - Sirius búcsúzkodó jelenet sem lett a legjobb. Túl rövid lett (én hosszabbra csináltam volna) és nálam valahogyan nem jött át az, amit a könyvben olvastam. Nem Daniel vagy Gary hibája, ahogyan mutatják az arcukat maga a rendezés valahogy nálam nem gyere be  mellow.gif

Értem.Köszönöm.!
Sirius halála nekem se tetszik.Jó értem,hogy hamar meghalt az átok miatt.De úgy elönyösebb lett volna ha Bellatrixel harcolt volna.Szegény nemtudott arra is figyelni,hogy megmentse Harryt és magára is ügyeljen.Elhúzhatták volna még egy évaddal Sirius halálát,ha már megkell halnia. rolleyes.gif
Amúgy Sirius és Harry kapcsolatát nagyon szeretem.Talán ha két évig voltak úgy,mint egy család,de akkor tényleg úgy is viselkedtek. smileeee.gif Ez a tükrös jelenet jó lett volna a filmben.Több szerepet kap Gary és szó esik Jamesről is,és a barátságukról. A Főnix rendjáben nem bántam volna,ha Harry többet turkál Piton emlékeibe.Szegényt jól megleckéztették a tekergők. unsure.gif
2011. április 05. 23:11 #340
susurrus
susurrus
Rickrolled

Filmen a Főnix Rendje szinte mindenről szólt, csak a Rendről nem...
Sirius és Bella párbaját egy az egyben kivágták, pedig az így készült videókban elég sok jelenetük volt. Meg aztán mennyit gyakorolták a koreográfiát... ugráltatták a 40-es színészeket a pálcikáikkal hadonászva, mint valami hülyegyerekeket, aztán arra se voltak képesek, hogy benne hagyják... mad.gif

Amúgy az utolsó 2 könyvet nem olvastam, úgyhogy nekem is vannak fehér foltok unsure.gif
44 oldal 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok