Idézet (kateblock @ 2011.03.20. 23:44)
Igen. Ezt én is tudom, de akkor is, ez nem fair. Elég szörnyű, hogy olyan világot élünk, ahol ennyi felfordulással jár egy Oscar díj. DE!! Ha Gary azt mondja, hogy nem éri meg a szenvedést, akkor elhiszem neki, hogy nem éri meg. Végül is, az 'csak egy szobor'. Nyomtatványboltban is lehet 'olyat' venni 25000Ft-ért, de csináltathatna is magának, aranyból, biztosan lenne rá elég pénze, ha annyira kellene neki. Ebből is látszik, hogy Gary nem a díjakra hajt és nem is kell neki a díj, ilyen feltételekkel. Gondolom, attól is tart, hogy utána a média rátapadna még jobban vagy meg próbálnák semmit nem jelentő szerepekbe befűzni, kereshete milliókat és az utcára sem mehetne ki anélkül, hogy ne támadna rá valaki, és ebből nem kér. Ez tiszteletreméltó. 
Valószínűleg nem is fog változni
De ha mégis úgy adódik, hogy egy kisebb felhajtással kiállhat egy számára sokat jelentő film mellett, akkor szerintem nem hátrálna meg. Majd meglátjuk
Igazából azért lenne jó neki egy kis elismerés végre (amellett, hogy az mindig jólesik a szakmától, színésztársaktól), hogy jobb szerepeket kaphasson, vagy legalább több közül válogathasson, és saját filmterveit is könnyebben megvalósíthassa

1 felhasználónak tetszik: