Starity

Gary Oldman

44 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. március 15. 17:23 #281
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2760
Csatolások: 5176
Azonosító: 22484
Másnak is van gondja a képfeltöltéssel?
Mert van pár, a kicsinél valamivel nagyobb, Red Riding Hood sajtótájékoztatós fotóm, de hibaüzenetet ír ki napok óta mad.gif
2011. március 15. 18:59 #282
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.03.15. 17:23)
Másnak is van gondja a képfeltöltéssel?
Mert van pár, a kicsinél valamivel nagyobb, Red Riding Hood sajtótájékoztatós fotóm, de hibaüzenetet ír ki napok óta  mad.gif

Napok óta nem jó. Töltsd fel egy online fotóalbumba és az IMG-s kezdetű/végű linket szúrd be, akkor mutatja majd a képet smileeee.gif
2011. március 15. 19:40 #283
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
Idézet (kateblock @ 2011.03.15. 18:59)
Napok óta nem jó. Töltsd fel egy online fotóalbumba és az IMG-s kezdetű/végű linket szúrd be, akkor mutatja majd a képet  smileeee.gif

Egy külön topikot szeretnék a képes részlegen smileeee.gif
Megvárom míg megjavítják.

Mennyit csúszott Gary a ranglistán... két hete még olyan 310-320 körül volt... sad.gif
2011. március 15. 20:04 #284
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.03.15. 19:40)
Egy külön topikot szeretnék a képes részlegen  smileeee.gif 
Mennyit csúszott Gary a ranglistán... két hete még olyan 310-320 körül volt... sad.gif

Milyen ranglistán?
2011. március 15. 20:06 #285
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.03.15. 19:40)
Egy külön topikot szeretnék a képes részlegen  smileeee.gif 

A starity ranglistáján? Hát igen tele van bohócokkal. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. március 15. 20:50 #286
- törölt felhasználó -    
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.03.15. 20:06)
A starity ranglistáján? Hát igen tele van bohócokkal. dry.gif

Ja, azt hittem az IMDB listára gondol. Szégyen és gyalázat mellow.gif
2011. március 15. 21:09 #287
susurrus
susurrus
Rickrolled

Ja, igen, az itteni fórumra gondoltam. Nem voltam valami túl aktív az utóbbi időben, aztán most tűnt fel.
2011. március 16. 02:11 #288
susurrus
susurrus
Rickrolled

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

http://i51.tinypic.com/2m79642.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, s.t.a.r., RoseAnn
2011. március 16. 07:47 #289
- törölt felhasználó -    
Örömmel látom, hogy Gary főoldalon van végre smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: s.t.a.r., susurrus, RoseAnn
2011. március 16. 13:44 #290
- törölt felhasználó -    
Micsoda mimika rohog.gif
Ezt is megértük Gary Oldman a nap sztárja! good.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, susurrus, RoseAnn
2011. március 16. 16:49 #291
susurrus
susurrus
Rickrolled

pompom.gif pompom.gif pompom.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, s.t.a.r.
2011. március 16. 19:44 #292
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

StátuszA Mardekárban több a rosszindulat, mint egy orosz bárban, amikor elfogy a vodka.
Hozzászólás: 5216
Csatolások: 18506
Azonosító: 16930
Remek a profilképe Gary-nek! Amikor megnyitottam a főoldalon és visszanézett rám! Hmmm! wub.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, s.t.a.r., susurrus
2011. március 17. 20:53 #293
- törölt felhasználó -    
Tegnap megnéztem az Éli könyvét.Annyira nem tetszett.Többet is kihozhattak volna a filmből.Gary alakítása viszont remek volt.Egyszer olyan kis aranyos,gondoskodó,máskor meg egy pszihopata állat rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: susurrus
2011. március 19. 01:18 #294
- törölt felhasználó -    
Remélem ez még nem volt rohog.gif GO interjú Colin Firthről, pénzről, Oscarról ( ! ), ügynökökről, pénzről, iPhoneról, rendezésről, családról biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: RoseAnn, susurrus, s.t.a.r.
2011. március 20. 17:16 #295
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (kateblock @ 2011.03.19. 01:18)
Remélem ez még nem volt  rohog.gif GO interjú Colin Firthről, pénzről, Oscarról ( ! ), ügynökökről, pénzről, iPhoneról, rendezésről, családról  biggrin.gif

Azt hiszem, semmi kétség nem lehet afelől, hogy a bíróság jó döntést hozott, mikor Garynek ítélték a két gyereket wub.gif
Amúgy csak én érzem úgy, kicsit kezd frusztráló lenni számára, hogy folyton azzal jönnek (több interjúban is), hogy még nem jelölték Oscarra?
Azért azt lássuk be, hogy a 40-es évei, mikor egy színész általában a legtermékenyebb filmek és alakítások szempontjából, az nála nagyjából ki is maradt magánéleti okok miatt.
Mindenesetre rossz látni, hogy színészek, akikkel már együtt dolgozott, sorra kapják a jó szerepeket, amikért elismeréseket gyűjtenek be, neki meg még a Red Riding Hood-dal is pechje van annak ellenére, hogy a forgatókönyv fenn volt a "feketelistán" (Blacklist), ahová a "legjobban tetsző" irományok kerülnek (The Social Network, King's Speech, Wettest County in the World stb.)

Ja, nekem tetszett a Book of Eli. Nem lesz ugyan a kedvenc filmem, de jól "szórakoztam" rajta cool.gif
2011. március 20. 17:53 #296
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.03.20. 17:16)

Amúgy csak én érzem úgy, kicsit kezd frusztráló lenni számára, hogy folyton azzal jönnek (több interjúban is), hogy még nem jelölték Oscarra?
Azért azt  lássuk be, hogy a 40-es évei, mikor egy színész általában a legtermékenyebb filmek és alakítások szempontjából, az nála nagyjából ki is maradt magánéleti okok miatt.
Mindenesetre rossz látni, hogy színészek, akikkel már együtt dolgozott, sorra kapják a jó szerepeket, amikért elismeréseket gyűjtenek be, neki meg még a Red Riding Hood-dal is pechje van annak ellenére, hogy a forgatókönyv fenn volt a "feketelistán" (Blacklist), ahová a "legjobban tetsző" irományok kerülnek (The Social Network, King's Speech, Wettest County in the World stb.) 

Az élet nagy kérdése, hogy olyan szuper és tehetséges színészeket miért nem díjaznak, akiket kellene? Ez költői kérdés és nagyon idegesítő, hogy x és y néhány éve futott be, modell volt meg ez és az, szerepel 2 nagyobb amerikai filmben, aztán mindenki szereti és sorra kapja a díjakat. Mint tudjuk, Hollywood amúgy is pikkel a nem amerikai színészekre és nem szereti őket annyira (persze vannak kivételek) pedig ha tudnák, hogy egy francia, svéd vagy angol színésznek mennyivel nehezebb dolga van. Sok hülye majom megköveteli tőlük az amerikai akcentust is a filmekben, neki meg meg kell tanulni, aztán vagy kiválasztják a szerepre, vagy nem. Egy amerikainak sokkal könnyebb. Jó persze, Gary vállalta ezt, de akkor is tessék azt jutalmazni aki nem csak annyit csinál, hogy a saját akcentusával beszél a tévében, beül mondjuk bírót alakít, heti 3 napot forgat, vasárnaponként 45 perces műsorban jár neki 10-15 perc és semmit nem csinál, csak elmondja az ítéletet, néha drámázik meg papol hogy így meg az, arcon semmi érzelem és kész. Erre vagyok nagyon mérges. mad.gif
Garynak pedig igaza van, Oscart kapni publicist nélkül ... mondjuk kell, hogy legyen publicistje, csak akkor úgy tűnik, hogy amerikai nincs neki .. rolleyes.gif
2011. március 20. 21:19 #297
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (kateblock @ 2011.03.20. 17:53)
Az élet nagy kérdése, hogy olyan szuper és tehetséges színészeket miért nem díjaznak, akiket kellene? Ez költői kérdés és nagyon idegesítő, hogy x és y néhány éve futott be, modell volt meg ez és az, szerepel 2 nagyobb amerikai filmben, aztán mindenki szereti és sorra kapja a díjakat. Mint tudjuk, Hollywood amúgy is pikkel a nem amerikai színészekre és nem szereti őket annyira (persze vannak kivételek) pedig ha tudnák, hogy egy francia, svéd vagy angol színésznek mennyivel nehezebb dolga van. Sok hülye majom megköveteli tőlük az amerikai akcentust is a filmekben, neki meg meg kell tanulni, aztán vagy kiválasztják a szerepre, vagy nem. Egy amerikainak sokkal könnyebb. Jó persze, Gary vállalta ezt, de akkor is tessék azt jutalmazni aki nem csak annyit csinál, hogy a saját akcentusával beszél a tévében, beül mondjuk bírót alakít, heti 3 napot forgat, vasárnaponként 45 perces műsorban jár neki 10-15 perc és semmit nem csinál, csak elmondja az ítéletet, néha drámázik meg papol hogy így meg az, arcon semmi érzelem és kész. Erre vagyok nagyon mérges. mad.gif 
Garynak pedig igaza van, Oscart kapni publicist nélkül ... mondjuk kell, hogy legyen publicistje, csak akkor úgy tűnik, hogy amerikai nincs neki ..  rolleyes.gif

Ezek szerint továbbra sincs publicistája, mikor A manipulátorért akarták jelölni, felfogadott egyet, de hamarosan meg is szabadult tőle mondván nem csinálja tovább ezt az őrületet, ami ezzel jár. De azért remélem, ha még egyszer az életben jelölés közelébe kerül, végigcsinálja, 10 évben egyszer néhány hónapig csak kibírja biggrin.gif
Egyébként egy IMDb-s szavazás szerint mintegy 90%-ban gondolták úgy, hogy ő érdemelte volna a jelölést Jeff Bridges helyett a filmből, csak sajnos a politika beleszólt és Gary is inkább befogta volna a száját... (még ha igaza is volt)
2011. március 20. 22:15 #298
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.03.20. 21:19)
Ezek szerint továbbra sincs publicistája, mikor A manipulátorért akarták jelölni, felfogadott egyet, de hamarosan meg is szabadult tőle mondván nem csinálja tovább ezt az őrületet, ami ezzel jár.

TE JÓ ÉGG blink.gif
Tudod, soha nem értettem én ezt a dolgot, nem vagyok jártas a filmszakmában de mégis mi a fenének kell egy színésznek ekkora felhajtás, hogy egyáltalán jelöljék vagy díjazzák? Megértem hogy legyen amerikai ügynöke is, de publicist és hasonlók? blink.gif Jó színész, tessék díjazni, senkit nem érdekel, hogy van-e publicistja van nem. mad.gif Minek a felhajtás is? Adjon egy interjút előtte (díjátadó) meg egyet utána aztán kész. Épp elég gáz amikor jó színészek rossz színészekkel együtt ülnek a 'nagy asztalnál' ami az Oscar, Golden Globe, Emmy, NTA előtt is van, faggatják őket hülyeségekről, elmennek a premierekre meg díjátadókra, a ruháikról kérdezik meg a sablon kérdések (ki fog nyerni, kinek szurkolsz stb) és nem annak a díjat, aki megérdemli. dry.gif
2011. március 20. 23:35 #299
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (kateblock @ 2011.03.20. 22:15)
TE JÓ ÉGG  blink.gif 
Tudod, soha nem értettem én ezt a dolgot, nem vagyok jártas a filmszakmában de mégis mi a fenének kell egy színésznek ekkora felhajtás, hogy egyáltalán jelöljék vagy díjazzák? Megértem hogy legyen amerikai ügynöke is, de publicist és hasonlók?  blink.gif Jó színész, tessék díjazni, senkit nem érdekel, hogy van-e publicistja van nem.  mad.gif Minek a felhajtás is? Adjon egy interjút előtte (díjátadó) meg egyet utána aztán kész. Épp elég gáz amikor jó színészek rossz színészekkel együtt ülnek a 'nagy asztalnál' ami az Oscar, Golden Globe, Emmy, NTA előtt is van, faggatják őket hülyeségekről, elmennek a premierekre meg díjátadókra, a ruháikról kérdezik meg a sablon kérdések (ki fog nyerni, kinek szurkolsz stb) és nem annak a díjat, aki megérdemli.  dry.gif

Gondolom iszonyú nagy a kampány a stúdiók részéről, mindegyik a saját potenciális jelöltjét nyomja mindenhová, hiszen valahogy "meg kell nyerni" az akadémia szavazóit. Jónak lenni nem elég, dolgozni kell az elismerésért. Ahogy mondod, interjúk, tévéshow-k, premierek stb. Mondjuk nyilván eleve több esélye van annak, aki sorra söpri be a kritikusi díjakat, ezzel elindítva a "hype"-ot, de ezen felül mindezt végig kell csinálni.
Őszintén szólva elég nevetségesnek tartom, hogy jóformán már a téma és a szerep alapján is meg lehet jósolni a lehetséges befutókat, mikor még el sem kezdődött a forgatás. Ebből is látszik, hogy nem elég jónak lenni, tipikus oscaros szerepnek és filmnek kell lennie. Persze kivételek mindig vannak, de bombabiztos Oscar-receptek is.
2011. március 20. 23:44 #300
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.03.20. 23:35)
Gondolom iszonyú nagy a kampány a stúdiók részéről, mindegyik a saját potenciális jelöltjét nyomja mindenhová, hiszen valahogy "meg kell nyerni" az akadémia szavazóit. Jónak lenni nem elég, dolgozni kell az elismerésért. Ahogy mondod, interjúk, tévéshow-k, premierek stb. Mondjuk nyilván eleve több esélye van annak, aki sorra söpri be a kritikusi díjakat, ezzel elindítva a "hype"-ot, de ezen felül mindezt végig kell csinálni.
Őszintén szólva elég nevetségesnek tartom, hogy jóformán már a téma és a szerep alapján is meg lehet jósolni a lehetséges befutókat, mikor még el sem kezdődött a forgatás. Ebből is látszik, hogy nem elég jónak lenni, tipikus oscaros szerepnek és filmnek kell lennie. Persze kivételek mindig vannak, de bombabiztos Oscar-receptek is.

Igen. Ezt én is tudom, de akkor is, ez nem fair. Elég szörnyű, hogy olyan világot élünk, ahol ennyi felfordulással jár egy Oscar díj. DE!! Ha Gary azt mondja, hogy nem éri meg a szenvedést, akkor elhiszem neki, hogy nem éri meg. Végül is, az 'csak egy szobor'. Nyomtatványboltban is lehet 'olyat' venni 25000Ft-ért, de csináltathatna is magának, aranyból, biztosan lenne rá elég pénze, ha annyira kellene neki. Ebből is látszik, hogy Gary nem a díjakra hajt és nem is kell neki a díj, ilyen feltételekkel. Gondolom, attól is tart, hogy utána a média rátapadna még jobban vagy meg próbálnák semmit nem jelentő szerepekbe befűzni, kereshete milliókat és az utcára sem mehetne ki anélkül, hogy ne támadna rá valaki, és ebből nem kér. Ez tiszteletreméltó. wub.gif
44 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok