Mert van pár, a kicsinél valamivel nagyobb, Red Riding Hood sajtótájékoztatós fotóm, de hibaüzenetet ír ki napok óta
Gary Oldman
2011. március 15. 17:23
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Másnak is van gondja a képfeltöltéssel?
Mert van pár, a kicsinél valamivel nagyobb, Red Riding Hood sajtótájékoztatós fotóm, de hibaüzenetet ír ki napok óta
2011. március 15. 18:59
Idézet (susurrus @ 2011.03.15. 17:23)
Másnak is van gondja a képfeltöltéssel?
Napok óta nem jó. Töltsd fel egy online fotóalbumba és az IMG-s kezdetű/végű linket szúrd be, akkor mutatja majd a képet
2011. március 15. 19:40
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.03.15. 18:59)
Napok óta nem jó. Töltsd fel egy online fotóalbumba és az IMG-s kezdetű/végű linket szúrd be, akkor mutatja majd a képet 
Egy külön topikot szeretnék a képes részlegen
Megvárom míg megjavítják.
Mennyit csúszott Gary a ranglistán... két hete még olyan 310-320 körül volt...
2011. március 15. 20:04
Idézet (susurrus @ 2011.03.15. 19:40)
Milyen ranglistán?
2011. március 15. 20:06
Idézet (susurrus @ 2011.03.15. 19:40)
A starity ranglistáján? Hát igen tele van bohócokkal.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. március 15. 20:50
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.03.15. 20:06)
A starity ranglistáján? Hát igen tele van bohócokkal. 
Ja, azt hittem az IMDB listára gondol. Szégyen és gyalázat
2011. március 20. 17:16
|
|
susurrusRickrolled |
|
Idézet (kateblock @ 2011.03.19. 01:18)
Remélem ez még nem volt
GO interjú Colin Firthről, pénzről, Oscarról ( ! ), ügynökökről, pénzről, iPhoneról, rendezésről, családról 
Azt hiszem, semmi kétség nem lehet afelől, hogy a bíróság jó döntést hozott, mikor Garynek ítélték a két gyereket
Amúgy csak én érzem úgy, kicsit kezd frusztráló lenni számára, hogy folyton azzal jönnek (több interjúban is), hogy még nem jelölték Oscarra?
Azért azt lássuk be, hogy a 40-es évei, mikor egy színész általában a legtermékenyebb filmek és alakítások szempontjából, az nála nagyjából ki is maradt magánéleti okok miatt.
Mindenesetre rossz látni, hogy színészek, akikkel már együtt dolgozott, sorra kapják a jó szerepeket, amikért elismeréseket gyűjtenek be, neki meg még a Red Riding Hood-dal is pechje van annak ellenére, hogy a forgatókönyv fenn volt a "feketelistán" (Blacklist), ahová a "legjobban tetsző" irományok kerülnek (The Social Network, King's Speech, Wettest County in the World stb.)
Ja, nekem tetszett a Book of Eli. Nem lesz ugyan a kedvenc filmem, de jól "szórakoztam" rajta
kateblock
2011. március 20. 17:53
Idézet (susurrus @ 2011.03.20. 17:16)
Amúgy csak én érzem úgy, kicsit kezd frusztráló lenni számára, hogy folyton azzal jönnek (több interjúban is), hogy még nem jelölték Oscarra?
Azért azt lássuk be, hogy a 40-es évei, mikor egy színész általában a legtermékenyebb filmek és alakítások szempontjából, az nála nagyjából ki is maradt magánéleti okok miatt.
Mindenesetre rossz látni, hogy színészek, akikkel már együtt dolgozott, sorra kapják a jó szerepeket, amikért elismeréseket gyűjtenek be, neki meg még a Red Riding Hood-dal is pechje van annak ellenére, hogy a forgatókönyv fenn volt a "feketelistán" (Blacklist), ahová a "legjobban tetsző" irományok kerülnek (The Social Network, King's Speech, Wettest County in the World stb.)
Az élet nagy kérdése, hogy olyan szuper és tehetséges színészeket miért nem díjaznak, akiket kellene? Ez költői kérdés és nagyon idegesítő, hogy x és y néhány éve futott be, modell volt meg ez és az, szerepel 2 nagyobb amerikai filmben, aztán mindenki szereti és sorra kapja a díjakat. Mint tudjuk, Hollywood amúgy is pikkel a nem amerikai színészekre és nem szereti őket annyira (persze vannak kivételek) pedig ha tudnák, hogy egy francia, svéd vagy angol színésznek mennyivel nehezebb dolga van. Sok hülye majom megköveteli tőlük az amerikai akcentust is a filmekben, neki meg meg kell tanulni, aztán vagy kiválasztják a szerepre, vagy nem. Egy amerikainak sokkal könnyebb. Jó persze, Gary vállalta ezt, de akkor is tessék azt jutalmazni aki nem csak annyit csinál, hogy a saját akcentusával beszél a tévében, beül mondjuk bírót alakít, heti 3 napot forgat, vasárnaponként 45 perces műsorban jár neki 10-15 perc és semmit nem csinál, csak elmondja az ítéletet, néha drámázik meg papol hogy így meg az, arcon semmi érzelem és kész. Erre vagyok nagyon mérges.
Garynak pedig igaza van, Oscart kapni publicist nélkül ... mondjuk kell, hogy legyen publicistje, csak akkor úgy tűnik, hogy amerikai nincs neki ..
susurrus
2011. március 20. 21:19
|
|
susurrusRickrolled |
|
Idézet (kateblock @ 2011.03.20. 17:53)
Az élet nagy kérdése, hogy olyan szuper és tehetséges színészeket miért nem díjaznak, akiket kellene? Ez költői kérdés és nagyon idegesítő, hogy x és y néhány éve futott be, modell volt meg ez és az, szerepel 2 nagyobb amerikai filmben, aztán mindenki szereti és sorra kapja a díjakat. Mint tudjuk, Hollywood amúgy is pikkel a nem amerikai színészekre és nem szereti őket annyira (persze vannak kivételek) pedig ha tudnák, hogy egy francia, svéd vagy angol színésznek mennyivel nehezebb dolga van. Sok hülye majom megköveteli tőlük az amerikai akcentust is a filmekben, neki meg meg kell tanulni, aztán vagy kiválasztják a szerepre, vagy nem. Egy amerikainak sokkal könnyebb. Jó persze, Gary vállalta ezt, de akkor is tessék azt jutalmazni aki nem csak annyit csinál, hogy a saját akcentusával beszél a tévében, beül mondjuk bírót alakít, heti 3 napot forgat, vasárnaponként 45 perces műsorban jár neki 10-15 perc és semmit nem csinál, csak elmondja az ítéletet, néha drámázik meg papol hogy így meg az, arcon semmi érzelem és kész. Erre vagyok nagyon mérges.
Garynak pedig igaza van, Oscart kapni publicist nélkül ... mondjuk kell, hogy legyen publicistje, csak akkor úgy tűnik, hogy amerikai nincs neki ..
Ezek szerint továbbra sincs publicistája, mikor A manipulátorért akarták jelölni, felfogadott egyet, de hamarosan meg is szabadult tőle mondván nem csinálja tovább ezt az őrületet, ami ezzel jár. De azért remélem, ha még egyszer az életben jelölés közelébe kerül, végigcsinálja, 10 évben egyszer néhány hónapig csak kibírja
Egyébként egy IMDb-s szavazás szerint mintegy 90%-ban gondolták úgy, hogy ő érdemelte volna a jelölést Jeff Bridges helyett a filmből, csak sajnos a politika beleszólt és Gary is inkább befogta volna a száját... (még ha igaza is volt)
2011. március 20. 22:15
Idézet (susurrus @ 2011.03.20. 21:19)
Ezek szerint továbbra sincs publicistája, mikor A manipulátorért akarták jelölni, felfogadott egyet, de hamarosan meg is szabadult tőle mondván nem csinálja tovább ezt az őrületet, ami ezzel jár.
TE JÓ ÉGG
Tudod, soha nem értettem én ezt a dolgot, nem vagyok jártas a filmszakmában de mégis mi a fenének kell egy színésznek ekkora felhajtás, hogy egyáltalán jelöljék vagy díjazzák? Megértem hogy legyen amerikai ügynöke is, de publicist és hasonlók?
susurrus
2011. március 20. 23:35
|
|
susurrusRickrolled |
|
Idézet (kateblock @ 2011.03.20. 22:15)
TE JÓ ÉGG
Tudod, soha nem értettem én ezt a dolgot, nem vagyok jártas a filmszakmában de mégis mi a fenének kell egy színésznek ekkora felhajtás, hogy egyáltalán jelöljék vagy díjazzák? Megértem hogy legyen amerikai ügynöke is, de publicist és hasonlók?
Jó színész, tessék díjazni, senkit nem érdekel, hogy van-e publicistja van nem.
Minek a felhajtás is? Adjon egy interjút előtte (díjátadó) meg egyet utána aztán kész. Épp elég gáz amikor jó színészek rossz színészekkel együtt ülnek a 'nagy asztalnál' ami az Oscar, Golden Globe, Emmy, NTA előtt is van, faggatják őket hülyeségekről, elmennek a premierekre meg díjátadókra, a ruháikról kérdezik meg a sablon kérdések (ki fog nyerni, kinek szurkolsz stb) és nem annak a díjat, aki megérdemli. 
Gondolom iszonyú nagy a kampány a stúdiók részéről, mindegyik a saját potenciális jelöltjét nyomja mindenhová, hiszen valahogy "meg kell nyerni" az akadémia szavazóit. Jónak lenni nem elég, dolgozni kell az elismerésért. Ahogy mondod, interjúk, tévéshow-k, premierek stb. Mondjuk nyilván eleve több esélye van annak, aki sorra söpri be a kritikusi díjakat, ezzel elindítva a "hype"-ot, de ezen felül mindezt végig kell csinálni.
Őszintén szólva elég nevetségesnek tartom, hogy jóformán már a téma és a szerep alapján is meg lehet jósolni a lehetséges befutókat, mikor még el sem kezdődött a forgatás. Ebből is látszik, hogy nem elég jónak lenni, tipikus oscaros szerepnek és filmnek kell lennie. Persze kivételek mindig vannak, de bombabiztos Oscar-receptek is.
kateblock
2011. március 20. 23:44
Idézet (susurrus @ 2011.03.20. 23:35)
Gondolom iszonyú nagy a kampány a stúdiók részéről, mindegyik a saját potenciális jelöltjét nyomja mindenhová, hiszen valahogy "meg kell nyerni" az akadémia szavazóit. Jónak lenni nem elég, dolgozni kell az elismerésért. Ahogy mondod, interjúk, tévéshow-k, premierek stb. Mondjuk nyilván eleve több esélye van annak, aki sorra söpri be a kritikusi díjakat, ezzel elindítva a "hype"-ot, de ezen felül mindezt végig kell csinálni.
Őszintén szólva elég nevetségesnek tartom, hogy jóformán már a téma és a szerep alapján is meg lehet jósolni a lehetséges befutókat, mikor még el sem kezdődött a forgatás. Ebből is látszik, hogy nem elég jónak lenni, tipikus oscaros szerepnek és filmnek kell lennie. Persze kivételek mindig vannak, de bombabiztos Oscar-receptek is.
Igen. Ezt én is tudom, de akkor is, ez nem fair. Elég szörnyű, hogy olyan világot élünk, ahol ennyi felfordulással jár egy Oscar díj. DE!! Ha Gary azt mondja, hogy nem éri meg a szenvedést, akkor elhiszem neki, hogy nem éri meg. Végül is, az 'csak egy szobor'. Nyomtatványboltban is lehet 'olyat' venni 25000Ft-ért, de csináltathatna is magának, aranyból, biztosan lenne rá elég pénze, ha annyira kellene neki. Ebből is látszik, hogy Gary nem a díjakra hajt és nem is kell neki a díj, ilyen feltételekkel. Gondolom, attól is tart, hogy utána a média rátapadna még jobban vagy meg próbálnák semmit nem jelentő szerepekbe befűzni, kereshete milliókat és az utcára sem mehetne ki anélkül, hogy ne támadna rá valaki, és ebből nem kér. Ez tiszteletreméltó.
susurrus
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.