Starity

Gary Oldman

44 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. január 20. 18:50 #181
- törölt felhasználó -    
Áhh rajtam múlna volna,akkor Gary Oscar díjjal lenne gazdagabb az tuti! cool.gif Anyukája pedig még büszkébb lenne rá blush.gif
1 felhasználónak tetszik: susurrus
2011. január 23. 15:16 #182
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2760
Csatolások: 5176
Azonosító: 22484
Miért nem látszik Gary profilján a "legújabb videónál" a dokufilm? Már vagy 4 napja csatoltam... 110.gif
2011. január 23. 15:35 #183
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.01.23. 15:16)
Miért nem látszik Gary profilján a "legújabb videónál" a dokufilm? Már vagy 4 napja csatoltam... 110.gif

Nemtudom..nálam is csak a Red Riding Hood jelenik meg unsure.gif
2011. január 23. 16:57 #184
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
Egyébként megnéztétek a dokut? Csak félve kérdem, mert tudom, hogy hosszú, és csak ilyen fanatikusok mint én nézik meg (igaz, most már 5-ödször rohog.gif rohog.gif )
2011. január 23. 17:43 #185
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.01.23. 16:57)
Egyébként megnéztétek a dokut? Csak félve kérdem, mert tudom, hogy hosszú, és csak ilyen fanatikusok mint én nézik meg (igaz, most már 5-ödször  rohog.gif  rohog.gif )

Igen unokatesómmal megnéztem,mert én nemtudok olyan jól angolul és kellett egy kis segitség.De nagyon jó volt smileeee.gif
2011. január 23. 18:57 #186
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.01.23. 16:57)
Egyébként megnéztétek a dokut? Csak félve kérdem, mert tudom, hogy hosszú, és csak ilyen fanatikusok mint én nézik meg (igaz, most már 5-ödször  rohog.gif  rohog.gif )

Meg, de nem sok új infót tartalmazott számomra.
2011. január 23. 20:31 #187
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (s.t.a.r. @ 2011.01.23. 17:43)
Igen unokatesómmal megnéztem,mert én nemtudok olyan jól angolul és kellett egy kis segitség.De nagyon jó volt smileeee.gif

Az jó, hogy van, aki segítsen. Nekem is mondjuk azért kellett párszor nekifutni, meg visszapörgetni, mert elsőre nem mindent értettem rolleyes.gif
2011. január 23. 20:33 #188
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (kateblock @ 2011.01.23. 18:57)
Meg, de nem sok új infót tartalmazott számomra.

Azért szerintem jobb látni is, mint csak olvasni róla valahol unsure.gif
Az anyukájával pedig még nem láttam interjút. Nekem nagy élmény volt legalábbis wub.gif wub.gif
2011. január 24. 09:47 #189
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.01.23. 20:33)
Azért szerintem jobb látni is, mint csak olvasni róla valahol  unsure.gif 
Az anyukájával pedig még nem láttam interjút. Nekem nagy élmény volt legalábbis  wub.gif  wub.gif

Az biztos, hogy jobb látni, ez igaz, aláírom Csak mondtam, hogy nekem nem sok újat adott de nem baj, mert én ebből csak egy részletet láttam régebben de köszönhetően neked meghajolo.gif meghajolo.gif már láthattam az egészet smileeee.gif
Anyukájával nem láttál még interjút? Van egy műsor a briteknél, aminek az a címe, hogy Almost famous. Abban benne volt Gary és az édesanyja is, bár csak pár perc interjú. Olyan sztárokról volt szó, akik szerepeltek a Dramamama sorozatban és sokra vitték. Nem is hivatalosan került fel, hanem fan videó formájában. Dramamama fan videó volt, zene ment alatta, csak beszéd közben nem ment hang alatta. Mutatták Garyt és az édesanyját illetve David Tennantot és az apját. Azóta levették róla a hangot, a youtube letiltatta, majd később magát a videót is törölték reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif
2011. január 24. 23:41 #190
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (kateblock @ 2011.01.24. 09:47)
Az biztos, hogy jobb látni, ez igaz, aláírom Csak mondtam, hogy nekem nem sok újat adott de nem baj, mert én ebből csak egy részletet láttam régebben de köszönhetően neked  meghajolo.gif  meghajolo.gif már láthattam az egészet  smileeee.gif 
Anyukájával nem láttál még interjút? Van egy műsor a briteknél, aminek az a címe, hogy Almost famous. Abban benne volt Gary és az édesanyja is, bár csak pár perc interjú. Olyan sztárokról volt szó, akik szerepeltek a Dramamama sorozatban és sokra vitték. Nem is hivatalosan került fel, hanem fan videó formájában. Dramamama fan videó volt, zene ment alatta, csak beszéd közben nem ment hang alatta. Mutatták Garyt és az édesanyját illetve David Tennantot és az apját. Azóta levették róla a hangot, a youtube letiltatta, majd később magát a videót is törölték  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif

ohmy.gif Nem láttam, még arról sem hallottam, hogy voltak ebben a műsorban, pedig a külföldi fórumon elég sok infót felkutattunk, még ha nem is láttuk magukat a videókat... az a baj, hogy sok helyen nincs is feltüntetve Gary neve... az ősszel is felbukkant egy Elton John műsorban (igaz, csak pár szó erejéig), de ha nem jegyzi meg csak úgy valaki mellékesen a Twitteren, lehet, hogy arról se tudnánk...
Sajna a külföldi fórumon alig van olyan brit rajongó, aki ennyire képben van, pedig az ember tőlük várná, hogy szállítsák az infókat meg a cuccokat... dry.gif ezt a South Bank Showt se látta ott senki, csak áhítoztunk utána laugh.gif
De akkor megpróbálok utánajárni ennek a műsornak (is), meg feldobom "odaát". Azt esetleg be tudod határolni, hogy mikori lehetett?
Amúgy köszi a tippet meghajolo.gif meghajolo.gif
2011. január 25. 00:21 #191
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.01.24. 23:41)
ohmy.gif Nem láttam, még arról sem hallottam, hogy voltak ebben a műsorban, pedig a külföldi fórumon elég sok infót felkutattunk, még ha nem is láttuk magukat a videókat... az a baj, hogy sok helyen nincs is feltüntetve Gary neve... az ősszel is felbukkant egy Elton John műsorban (igaz, csak pár szó erejéig), de ha nem jegyzi meg csak úgy valaki mellékesen a Twitteren, lehet, hogy arról se tudnánk...
Sajna a külföldi fórumon alig van olyan brit rajongó, aki ennyire képben van, pedig az ember tőlük várná, hogy szállítsák az infókat meg a cuccokat... dry.gif  ezt a South Bank Showt se látta ott senki, csak áhítoztunk utána  laugh.gif 
De akkor megpróbálok utánajárni ennek a műsornak (is), meg feldobom "odaát". Azt esetleg be tudod határolni, hogy mikori lehetett?
Amúgy köszi a tippet  meghajolo.gif  meghajolo.gif

A dobozon nincs fent sajnos az a rész, már kerestem. sad.gif
Régebben én is rájuk voltam mérges, amiért nem 'segítettek' de hidd el, hogy ők is annyira tudatlanok, mint mi. Főleg brit sztároknál volt úgy, hogy kiskorukban játszottak valamiben és max a család rögzítette videóval és senki más. Az, hogy Gary sokra vitte azóta, nem igazán eredményezi a régebbi műsorok netre kerülését mert a műsorok már nem léteznek ergo nincs joguk megjelentetni a részeket vagy csak simán nincs rá pénzük ami furán hangzik, de tényleg úgy van, hogy Gary lehetne a világ közepe is, akkor sem foglalkoznak a dologgal. És ilyen esetben sokszor az angolok, főleg a fiatalabbak is meg vannak lőve, ha csak nem mesélnek nekik arról, amit a szülők/nagyszülők láttak a tévében, ami sajnos még mindig nem elég.
Sajnos nem tudom mikor készülhetett, nem volt kiírva és a hozzászólásokat is hiába keresem, azokat is törölték youtubeon reklamalo.gif reklamalo.gif
Úgy látom, hogy azért majdnem minden brit színész aki most 40 körül van, körbejárta ugyanazokat a műsorokat, mivel más nem nagyon volt (ők 20 éve tartottak ott, ahol mi vagyunk dry.gif ), tökre meglepetés, mikor keresel a kedvenc színészedről valamit, találsz, fel sem ismered benne, vagy esetleg felismered, végignézed és a stáblista végén ott látod kiírva x és y nevét is WOW laugh.gif
És ha már itt tartunk, Jason Isaacs videókon keresztül jutottam el ide. Múltkor azt mondtad Garynek nincs kisfilmje, amit én furálltam, minden nagyobb brit sztárnak van. Az IMDB ugyan felhozza a nevet, de ebből is több kisfilm van, szóval érthető hogy senki ??? nem találta meg. Remélem nem láttad még, ha volt már akkor bocs biggrin.gif
2011. január 25. 18:21 #192
S-tella
S-tella
Hozzászólás: 530
Csatolások: 0
Azonosító: 120938
Idézet (susurrus @ 2011.01.18. 00:48)
thumbsup.gif  thumbsup.gif  thumbsup.gif Így teljesüljön minden kívánságom! thumbsup.gif  thumbsup.gif  thumbsup.gif 
A teljes, közel egy órás dokumentumfilm, a The South Bank Show (amiről tegnap beszéltem), felkerült a Youtube-ra wub2.gif  wub2.gif  wub2.gif

Közben meg holnap korán kelek, és most nem tudom megnézni, csak elmenteni... de azért végigpörgettem... Oh.My.Gary. heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif

A hétvégén megnéztem! Fantasztikus volt!
wub.gif wub.gif Köszönöm! meghajolo.gif
2011. január 26. 22:18 #193
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (kateblock @ 2011.01.25. 00:21)
A dobozon nincs fent sajnos az a rész, már kerestem.  sad.gif 
Régebben én is rájuk voltam mérges, amiért nem 'segítettek' de hidd el, hogy ők is annyira tudatlanok, mint mi. Főleg brit sztároknál volt úgy, hogy kiskorukban játszottak valamiben és max a család rögzítette videóval és senki más. Az, hogy Gary sokra vitte azóta, nem igazán eredményezi a régebbi műsorok netre kerülését mert a műsorok már nem léteznek ergo nincs joguk megjelentetni a részeket vagy csak simán nincs rá pénzük ami furán hangzik, de tényleg úgy van, hogy Gary lehetne a világ közepe is, akkor sem foglalkoznak a dologgal. És ilyen esetben sokszor az angolok, főleg a fiatalabbak is meg vannak lőve, ha csak nem mesélnek nekik arról, amit a szülők/nagyszülők láttak a tévében, ami sajnos még mindig nem elég. 
Sajnos nem tudom mikor készülhetett, nem volt kiírva és a hozzászólásokat is hiába keresem, azokat is törölték youtubeon  reklamalo.gif  reklamalo.gif 
Úgy látom, hogy azért majdnem minden brit színész aki most 40 körül van, körbejárta ugyanazokat a műsorokat, mivel más nem nagyon volt (ők 20 éve tartottak ott, ahol mi vagyunk  dry.gif ), tökre meglepetés, mikor keresel a kedvenc színészedről valamit, találsz, fel sem ismered benne, vagy esetleg felismered, végignézed és a stáblista végén ott látod kiírva x és y nevét is WOW  laugh.gif 
És ha már itt tartunk, Jason Isaacs videókon keresztül jutottam el ide. Múltkor azt mondtad Garynek nincs kisfilmje, amit én furálltam, minden nagyobb brit sztárnak van. Az IMDB ugyan felhozza a nevet, de ebből is több kisfilm van, szóval érthető hogy senki ??? nem találta meg. Remélem nem láttad még, ha volt már akkor bocs  biggrin.gif

Érthető, hogy ezek a régebbi videók ennyire nehezen fellelhetők, és legtöbbször nem is rajongó féltve őrzött archívumából kerülnek elő, hanem mondjuk az illető gyűjtötte a műsorok epizódjait. Meg aztán a legtöbb rajongó a Harry Potter 3 időszakából származik, így elég nehéz lenne pont rajtuk keresni. Jó lenne megint egy Nil By Mouth-hoz hasonló ajnározott periódus, a mai technikával már szinte mindent be lehetne gyűjteni rolleyes.gif

Nem tudtam, hogy konkrétan milyen kisfilmekre gondoltál, de persze ezt ismerem. Gary mint Devil biggrin.gif Nyolc ilyen BMW promóciós rövidfilm készült, természetesen ez a kedvencem, meg a Madonnás rohog.gif rohog.gif
2011. január 26. 22:19 #194
susurrus
susurrus
Rickrolled

Idézet (S-tella @ 2011.01.25. 18:21)
A hétvégén megnéztem! Fantasztikus volt! 
wub.gif  wub.gif Köszönöm!  meghajolo.gif

Örülök, hogy tetszett! thumbsup.gif
2011. január 26. 22:25 #195
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.01.26. 22:18)

Nyolc ilyen BMW promóciós rövidfilm készült, természetesen ez a kedvencem, meg a Madonnás  rohog.gif  rohog.gif

laugh.gif laugh.gif
2011. január 26. 22:49 #196
susurrus
susurrus
Rickrolled

ohmy.gif Valami életrajzi könyv jelenik meg Garyről, de nem tűnik hivatalos verziónak...

http://www.amazon.co.uk/Gary-Oldman-Darkness-Anthony-Bunko/dp/2923865243

A szerző neve sem tetszik _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: RoseAnn
2011. január 26. 22:56 #197
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

StátuszA Mardekárban több a rosszindulat, mint egy orosz bárban, amikor elfogy a vodka.
Hozzászólás: 5216
Csatolások: 18506
Azonosító: 16930
Idézet (susurrus @ 2011.01.26. 22:49)
ohmy.gif  Valami életrajzi könyv jelenik meg Garyről, de nem tűnik hivatalos verziónak...
A szerző neve sem tetszik  _nevet.gif

Ez jó!

Egyébként annyira nem értem mi értelme van ezeknek a nem hivatalos önéletrajzi könyveknek... Úgy is hazugság az egész... : ( Alan Rickman-ről is mindenféle hülyeséget összehordott egy nő...
2011. január 26. 22:58 #198
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.01.26. 22:49)
ohmy.gif  Valami életrajzi könyv jelenik meg Garyről, de nem tűnik hivatalos verziónak...
A szerző neve sem tetszik  _nevet.gif

Több színésznek is van nem hivatalos önéletrajzi könyve, ami nem feltétlenül rossz dolog, ha az illető jól válogatta össze az információkat. Szerintem vannak olyan sztárok, akik nem írnának könyvet magukról és valamiért Garyt én ilyennek képzelem mellow.gif
2011. január 26. 23:23 #199
susurrus
susurrus
Rickrolled

Mit ne mondjak, nem a legjobb időzítés most, hogy kezd helyreállni az élete, és végre esélye lehet elismerésekre a "Tinker, Tailor" filmmel. Gondolom tele lesz a korábbi alkoholelvonóival, partizással, ittas vezetéssel, letartóztatással, a nőügyeivel, és a viharos válásával blink.gif

Amúgy Gary szerintem se az, aki írna magáról. Ő még Twittert meg hasonló nyilvános oldalakat sem akar. Amit el szeretne mondani magáról, azt úgyis megteszi interjúkban, vagy a rendezése által.
2011. január 26. 23:38 #200
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2011.01.26. 23:23)
Mit ne mondjak, nem a legjobb időzítés most, hogy kezd helyreállni az élete, és végre esélye lehet elismerésekre a "Tinker, Tailor" filmmel. Gondolom tele lesz a korábbi alkoholelvonóival, partizással, ittas vezetéssel, letartóztatással, a nőügyeivel, és a viharos válásával  blink.gif 
Amúgy Gary szerintem se az, aki írna magáról. Ő még Twittert meg hasonló nyilvános oldalakat sem akar. Amit el szeretne mondani magáról, azt úgyis megteszi interjúkban, vagy a rendezése által.

Lehet, hogy az illető pont erre az időpontra időzített. dry.gif Várd csak ki, amíg a könyv tartalma olvasható lesz a borsonline jobb sávjában és az újságban is. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif

Gary Drinkman

Nem sokan tudják, de a Harry Potterből ismert színész régebben nem vetette meg az alkoholt, falta az életet és még is, Hollywood A-listás sztárjai között van.

Ismerje meg az egész történetet a HIVATALOS önéletrajzi könyvből, csak itt, csak náluk.

dry.gif mellow.gif
44 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok