Gary Oldman
2011. január 23. 17:43
Idézet (susurrus @ 2011.01.23. 16:57)
Egyébként megnéztétek a dokut? Csak félve kérdem, mert tudom, hogy hosszú, és csak ilyen fanatikusok mint én nézik meg (igaz, most már 5-ödször
)
Igen unokatesómmal megnéztem,mert én nemtudok olyan jól angolul és kellett egy kis segitség.De nagyon jó volt
2011. január 23. 18:57
Idézet (susurrus @ 2011.01.23. 16:57)
Egyébként megnéztétek a dokut? Csak félve kérdem, mert tudom, hogy hosszú, és csak ilyen fanatikusok mint én nézik meg (igaz, most már 5-ödször
)
Meg, de nem sok új infót tartalmazott számomra.
2011. január 23. 20:31
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.01.23. 17:43)
Igen unokatesómmal megnéztem,mert én nemtudok olyan jól angolul és kellett egy kis segitség.De nagyon jó volt 
Az jó, hogy van, aki segítsen. Nekem is mondjuk azért kellett párszor nekifutni, meg visszapörgetni, mert elsőre nem mindent értettem
2011. január 23. 20:33
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.23. 18:57)
Meg, de nem sok új infót tartalmazott számomra.
Azért szerintem jobb látni is, mint csak olvasni róla valahol
Az anyukájával pedig még nem láttam interjút. Nekem nagy élmény volt legalábbis
2011. január 24. 09:47
Idézet (susurrus @ 2011.01.23. 20:33)
Azért szerintem jobb látni is, mint csak olvasni róla valahol

Az biztos, hogy jobb látni, ez igaz, aláírom Csak mondtam, hogy nekem nem sok újat adott de nem baj, mert én ebből csak egy részletet láttam régebben de köszönhetően neked
Anyukájával nem láttál még interjút? Van egy műsor a briteknél, aminek az a címe, hogy Almost famous. Abban benne volt Gary és az édesanyja is, bár csak pár perc interjú. Olyan sztárokról volt szó, akik szerepeltek a Dramamama sorozatban és sokra vitték. Nem is hivatalosan került fel, hanem fan videó formájában. Dramamama fan videó volt, zene ment alatta, csak beszéd közben nem ment hang alatta. Mutatták Garyt és az édesanyját illetve David Tennantot és az apját. Azóta levették róla a hangot, a youtube letiltatta, majd később magát a videót is törölték
2011. január 24. 23:41
|
|
susurrusRickrolled |
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.24. 09:47)
Az biztos, hogy jobb látni, ez igaz, aláírom Csak mondtam, hogy nekem nem sok újat adott de nem baj, mert én ebből csak egy részletet láttam régebben de köszönhetően neked
már láthattam az egészet
Anyukájával nem láttál még interjút? Van egy műsor a briteknél, aminek az a címe, hogy Almost famous. Abban benne volt Gary és az édesanyja is, bár csak pár perc interjú. Olyan sztárokról volt szó, akik szerepeltek a Dramamama sorozatban és sokra vitték. Nem is hivatalosan került fel, hanem fan videó formájában. Dramamama fan videó volt, zene ment alatta, csak beszéd közben nem ment hang alatta. Mutatták Garyt és az édesanyját illetve David Tennantot és az apját. Azóta levették róla a hangot, a youtube letiltatta, majd később magát a videót is törölték

Sajna a külföldi fórumon alig van olyan brit rajongó, aki ennyire képben van, pedig az ember tőlük várná, hogy szállítsák az infókat meg a cuccokat...
De akkor megpróbálok utánajárni ennek a műsornak (is), meg feldobom "odaát". Azt esetleg be tudod határolni, hogy mikori lehetett?
Amúgy köszi a tippet
2011. január 25. 00:21
Idézet (susurrus @ 2011.01.24. 23:41)
Sajna a külföldi fórumon alig van olyan brit rajongó, aki ennyire képben van, pedig az ember tőlük várná, hogy szállítsák az infókat meg a cuccokat...
De akkor megpróbálok utánajárni ennek a műsornak (is), meg feldobom "odaát". Azt esetleg be tudod határolni, hogy mikori lehetett?
Amúgy köszi a tippet
A dobozon nincs fent sajnos az a rész, már kerestem.
Régebben én is rájuk voltam mérges, amiért nem 'segítettek' de hidd el, hogy ők is annyira tudatlanok, mint mi. Főleg brit sztároknál volt úgy, hogy kiskorukban játszottak valamiben és max a család rögzítette videóval és senki más. Az, hogy Gary sokra vitte azóta, nem igazán eredményezi a régebbi műsorok netre kerülését mert a műsorok már nem léteznek ergo nincs joguk megjelentetni a részeket vagy csak simán nincs rá pénzük ami furán hangzik, de tényleg úgy van, hogy Gary lehetne a világ közepe is, akkor sem foglalkoznak a dologgal. És ilyen esetben sokszor az angolok, főleg a fiatalabbak is meg vannak lőve, ha csak nem mesélnek nekik arról, amit a szülők/nagyszülők láttak a tévében, ami sajnos még mindig nem elég.
Sajnos nem tudom mikor készülhetett, nem volt kiírva és a hozzászólásokat is hiába keresem, azokat is törölték youtubeon
Úgy látom, hogy azért majdnem minden brit színész aki most 40 körül van, körbejárta ugyanazokat a műsorokat, mivel más nem nagyon volt (ők 20 éve tartottak ott, ahol mi vagyunk
És ha már itt tartunk, Jason Isaacs videókon keresztül jutottam el ide. Múltkor azt mondtad Garynek nincs kisfilmje, amit én furálltam, minden nagyobb brit sztárnak van. Az IMDB ugyan felhozza a nevet, de ebből is több kisfilm van, szóval érthető hogy senki ??? nem találta meg. Remélem nem láttad még, ha volt már akkor bocs
2011. január 25. 18:21
|
|
S-tella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.22. Hozzászólás: 530 Csatolások: 0 Azonosító: 120938 offline
|
Idézet (susurrus @ 2011.01.18. 00:48)
A teljes, közel egy órás dokumentumfilm, a The South Bank Show (amiről tegnap beszéltem), felkerült a Youtube-ra
Közben meg holnap korán kelek, és most nem tudom megnézni, csak elmenteni... de azért végigpörgettem... Oh.My.Gary.
A hétvégén megnéztem! Fantasztikus volt!
2011. január 26. 22:18
|
|
susurrusRickrolled |
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.25. 00:21)
A dobozon nincs fent sajnos az a rész, már kerestem.
Régebben én is rájuk voltam mérges, amiért nem 'segítettek' de hidd el, hogy ők is annyira tudatlanok, mint mi. Főleg brit sztároknál volt úgy, hogy kiskorukban játszottak valamiben és max a család rögzítette videóval és senki más. Az, hogy Gary sokra vitte azóta, nem igazán eredményezi a régebbi műsorok netre kerülését mert a műsorok már nem léteznek ergo nincs joguk megjelentetni a részeket vagy csak simán nincs rá pénzük ami furán hangzik, de tényleg úgy van, hogy Gary lehetne a világ közepe is, akkor sem foglalkoznak a dologgal. És ilyen esetben sokszor az angolok, főleg a fiatalabbak is meg vannak lőve, ha csak nem mesélnek nekik arról, amit a szülők/nagyszülők láttak a tévében, ami sajnos még mindig nem elég.
Sajnos nem tudom mikor készülhetett, nem volt kiírva és a hozzászólásokat is hiába keresem, azokat is törölték youtubeon
Úgy látom, hogy azért majdnem minden brit színész aki most 40 körül van, körbejárta ugyanazokat a műsorokat, mivel más nem nagyon volt (ők 20 éve tartottak ott, ahol mi vagyunk
), tökre meglepetés, mikor keresel a kedvenc színészedről valamit, találsz, fel sem ismered benne, vagy esetleg felismered, végignézed és a stáblista végén ott látod kiírva x és y nevét is WOW
És ha már itt tartunk, Jason Isaacs videókon keresztül jutottam el ide. Múltkor azt mondtad Garynek nincs kisfilmje, amit én furálltam, minden nagyobb brit sztárnak van. Az IMDB ugyan felhozza a nevet, de ebből is több kisfilm van, szóval érthető hogy senki ??? nem találta meg. Remélem nem láttad még, ha volt már akkor bocs
Érthető, hogy ezek a régebbi videók ennyire nehezen fellelhetők, és legtöbbször nem is rajongó féltve őrzött archívumából kerülnek elő, hanem mondjuk az illető gyűjtötte a műsorok epizódjait. Meg aztán a legtöbb rajongó a Harry Potter 3 időszakából származik, így elég nehéz lenne pont rajtuk keresni. Jó lenne megint egy Nil By Mouth-hoz hasonló ajnározott periódus, a mai technikával már szinte mindent be lehetne gyűjteni
Nem tudtam, hogy konkrétan milyen kisfilmekre gondoltál, de persze ezt ismerem. Gary mint Devil
2011. január 26. 22:25
Idézet (susurrus @ 2011.01.26. 22:18)
Nyolc ilyen BMW promóciós rövidfilm készült, természetesen ez a kedvencem, meg a Madonnás
2011. január 26. 22:49
|
|
susurrusRickrolled |
|
http://www.amazon.co.uk/Gary-Oldman-Darkness-Anthony-Bunko/dp/2923865243
A szerző neve sem tetszik
1 felhasználónak tetszik:
RoseAnn
2011. január 26. 22:56
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet (susurrus @ 2011.01.26. 22:49)
Ez jó!
Egyébként annyira nem értem mi értelme van ezeknek a nem hivatalos önéletrajzi könyveknek... Úgy is hazugság az egész... : ( Alan Rickman-ről is mindenféle hülyeséget összehordott egy nő...
susurrus
2011. január 26. 22:58
Idézet (susurrus @ 2011.01.26. 22:49)
Több színésznek is van nem hivatalos önéletrajzi könyve, ami nem feltétlenül rossz dolog, ha az illető jól válogatta össze az információkat. Szerintem vannak olyan sztárok, akik nem írnának könyvet magukról és valamiért Garyt én ilyennek képzelem
susurrus
2011. január 26. 23:23
|
|
susurrusRickrolled |
|
Mit ne mondjak, nem a legjobb időzítés most, hogy kezd helyreállni az élete, és végre esélye lehet elismerésekre a "Tinker, Tailor" filmmel. Gondolom tele lesz a korábbi alkoholelvonóival, partizással, ittas vezetéssel, letartóztatással, a nőügyeivel, és a viharos válásával
Amúgy Gary szerintem se az, aki írna magáról. Ő még Twittert meg hasonló nyilvános oldalakat sem akar. Amit el szeretne mondani magáról, azt úgyis megteszi interjúkban, vagy a rendezése által.
Amúgy Gary szerintem se az, aki írna magáról. Ő még Twittert meg hasonló nyilvános oldalakat sem akar. Amit el szeretne mondani magáról, azt úgyis megteszi interjúkban, vagy a rendezése által.
2011. január 26. 23:38
Idézet (susurrus @ 2011.01.26. 23:23)
Mit ne mondjak, nem a legjobb időzítés most, hogy kezd helyreállni az élete, és végre esélye lehet elismerésekre a "Tinker, Tailor" filmmel. Gondolom tele lesz a korábbi alkoholelvonóival, partizással, ittas vezetéssel, letartóztatással, a nőügyeivel, és a viharos válásával
Lehet, hogy az illető pont erre az időpontra időzített.
Gary Drinkman
Nem sokan tudják, de a Harry Potterből ismert színész régebben nem vetette meg az alkoholt, falta az életet és még is, Hollywood A-listás sztárjai között van.
Ismerje meg az egész történetet a HIVATALOS önéletrajzi könyvből, csak itt, csak náluk.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.