Ki milyen nyelvet tanul?
2013. augusztus 24. 12:26
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
angolt és franciát:)
1 felhasználónak tetszik:
SaadeGirl16
2013. augusztus 24. 12:28
Angol, Francia, Spanyol és később Olasz.
YoubaFelix
2013. augusztus 24. 12:38
|
|
SaadeGirl16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 206602 offline
|
Angolt tanulok általános első óta. Abból nyolcadikban meglett a teljes középfok,most leszek 10-es,kilencedik tavaszán meglett a szóbeli felső.Most készülök írásbelire.
Amúgy kedvelem az angolt,szerintem elég szép nyelv,meg sokféle "stílusa" van.Most ez lehet hülyén fog hangzani,de szerintem egyszerre tud szép,vicces,menő,laza is lenni.
Második nyelvem gimiben francia. Dicséretes voltam tavaly belőle
Szerintem szép nyelv,nekem tetszik.Nem tűnik eddig olyan nehéznek számomra.Se a kiejtése,se nyelvtanja.
Oroszt tanultam anyukámmal itthon (nyelvtanár és tud segíteni 2 nyelvben is),egy ideig vele tanultam.Volt mikor egyedül tanultam kifejezéseket,meg nyelvtant is.Az orosz egyébként cirill betűket használ,azt egyedül tanultam meg mikor általánosban hatodikos voltam.Szóval nekem már kicsi korom óta tetszik az orosz meg a francia is.
Ja,és apukám is tud beszélni oroszul
A negyedik nyelv amit szeretnék tanulni,az a svéd.Szerintem egy nagyon érdekes,szép nyelv.Tetszik az ország is.És nekem tökéletes negyedik nyelvnek.Ezt viszont teljesen egyedül tanulom,illetve kell tanulnom,mert nálunk se tanfolyam,se magántanár.És ebbe a szüleim se tudnak segíteni.De ez nem tántorít el
Most egy regényt írtam,de én tényleg imádom a nyelveket.
Nagyon sokszor külföldi zenéket hallgatok,így is ismerkedek a nyelvek hangzásával.Vannak nyelvek amiket írásból is fel tudok ismerni. Pl. lengyel,török,finn,olasz,spanyol,görög,horvát.
Most egy ideig nem kezdek több nyelvet tanulni,de az előbb felsoroltak is eléggé tetszenek.
Amúgy kedvelem az angolt,szerintem elég szép nyelv,meg sokféle "stílusa" van.Most ez lehet hülyén fog hangzani,de szerintem egyszerre tud szép,vicces,menő,laza is lenni.
Második nyelvem gimiben francia. Dicséretes voltam tavaly belőle
Oroszt tanultam anyukámmal itthon (nyelvtanár és tud segíteni 2 nyelvben is),egy ideig vele tanultam.Volt mikor egyedül tanultam kifejezéseket,meg nyelvtant is.Az orosz egyébként cirill betűket használ,azt egyedül tanultam meg mikor általánosban hatodikos voltam.Szóval nekem már kicsi korom óta tetszik az orosz meg a francia is.
Ja,és apukám is tud beszélni oroszul
A negyedik nyelv amit szeretnék tanulni,az a svéd.Szerintem egy nagyon érdekes,szép nyelv.Tetszik az ország is.És nekem tökéletes negyedik nyelvnek.Ezt viszont teljesen egyedül tanulom,illetve kell tanulnom,mert nálunk se tanfolyam,se magántanár.És ebbe a szüleim se tudnak segíteni.De ez nem tántorít el
Most egy regényt írtam,de én tényleg imádom a nyelveket.
Nagyon sokszor külföldi zenéket hallgatok,így is ismerkedek a nyelvek hangzásával.Vannak nyelvek amiket írásból is fel tudok ismerni. Pl. lengyel,török,finn,olasz,spanyol,görög,horvát.
Most egy ideig nem kezdek több nyelvet tanulni,de az előbb felsoroltak is eléggé tetszenek.
2013. augusztus 24. 13:03
|
YoubaFelixvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 208621 offline
|
Angol (Ami faja)
Német (Ami sz@r)
Német (Ami sz@r)
2013. augusztus 24. 13:14
|
|
Elekes_Emesevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 176 Csatolások: 62 Azonosító: 155106 offline
|
Angol,német és román
2013. augusztus 24. 13:45
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Angol, német és szlovák.
(Az utóbbit nagyon utálom!)
2013. augusztus 27. 11:44
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Angol és német,de a németet nem szeretem
2013. augusztus 27. 23:04
Angol, német szlovák-egyszerre.
De nagyon tetszik a francia és a spanyol.
De nagyon tetszik a francia és a spanyol.
2013. augusztus 29. 09:50
Németül és franciául tanulok.
2013. augusztus 29. 09:51
Kínait. Remélem, az idén sikerül nyelvvizsgát tennem belőle.
SaadeGirl16
2013. augusztus 29. 15:12
|
|
ByeeThe raven |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.08. Hozzászólás: 1384 Csatolások: 85 Azonosító: 148914 offline
|
Angolt (már 9 éve), szeptembertől oroszt is, és emellett hobbi szinten törököt.
SaadeGirl16
2013. augusztus 29. 15:29
Már 7.éve tanulom az angolt.
Középiskolában meg az oroszt kezdem el.
Középiskolában meg az oroszt kezdem el.
2013. augusztus 29. 15:30
|
|
asheyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 130061 offline
|
Angol , szertenék még olaszul
SaadeGirl16
2013. augusztus 29. 18:48
Én angolul tanulok, de most fogom kezdeni a németet. + szeretnék egyszer megtanulni spanyolul is.
SaadeGirl16
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.