Még tetszik a spanyol is, azt még csak szeretnék.
Ki milyen nyelvet tanul?
2012. április 20. 22:08
angol
de egy álmom megtanulni finnül (nyílván a BEST banda miatt és mert nyelvrokonság
)
majd olyan iskolába szeretnék járni ahol BIZTOSAN tudom tanulni a kedvenc nyelvem
tehát aki még eléggé kezdő szinten van dobhat rám egy levelet és tanulhatnánk akár együtt
2012. április 20. 22:10
5 éve az angolt, de még több nyelven is szeretnék!
2012. április 20. 22:28
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
7 éve tanulok angolt és 3 éve németet.De szeretnék még megtanulni spanyolul,olaszul és franciául is.
2012. április 21. 19:47
Nos 4. osztályos korom óta tanulom az angol nyelvet. Általános végén vagyis 7.-ben elvállaltam a német nyelvet is magántanárral. Jelenleg is ezt a két nyelvet tanulom, középiskolában elkezdtem oroszul tanulni is kb. 2 évig, de meguntam. Az egyetemen angolt tanulom és a koreai nyelvet. Viszont a koreai nyelvet magántanárral tanulom. Így azt jelenti, hogy négy nyelven tanulok. És személyes véleményem szerint egész jól mennek mindegyikből megvan a négyes. Így most szívesen megyek nyelvórákra, és külön tanárhoz is.
2012. április 21. 20:02
Németet, de jó lenne nyáron angolt tanulni, mert már tudok pár dolgot, de az szinte semmi:):( És, ha nem tanulom az angolt akkor az álmom, hogy válik valóra?:/
2012. április 22. 09:01
|
|
Zsanika 20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 548 Csatolások: 962 Azonosító: 167369 offline
|
Idézet (Zsanika 20 @ 2012.04.13. 18:13)
német
német
2012. április 22. 19:02
|
|
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1724 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline
|
Én elsőben keztem el a németet,de harmadikban egy félévem kimaradt!És Ez mind szakköri óra.Mos is tanuloma németet tavaly sikerült letennem a 4.-es záróvizsgát is!
És idén az 5-es is meglesz! Heti egy magánóra,és már az utolsó témát veszem!!
Harmadikban kezdtem el az angolt,heti két órával,negyedikben heti négy,és most ötödikben heti 5 óra meg szakkör.
Szerintem koromhoz képest( 12 vagyok) szerintem elég jól beszélek,talán az angol egy kicsit jobban megy,mert azt több óraszámban tanulom!
Nagyon tetszik még a spanyol nyelv is,azt is szeretnék majd tanulni!!(De aki megnézte az avatarom,meg a profilom,az talán biztos rájött hogy a spanyol származású Enrique Iglesias miatt szeretném beszélni ezt a nyelvet.
)
És ebből a három nyelvből le szeretném tenni a nyelv vizsgát!
Harmadikban kezdtem el az angolt,heti két órával,negyedikben heti négy,és most ötödikben heti 5 óra meg szakkör.
Szerintem koromhoz képest( 12 vagyok) szerintem elég jól beszélek,talán az angol egy kicsit jobban megy,mert azt több óraszámban tanulom!
Nagyon tetszik még a spanyol nyelv is,azt is szeretnék majd tanulni!!(De aki megnézte az avatarom,meg a profilom,az talán biztos rájött hogy a spanyol származású Enrique Iglesias miatt szeretném beszélni ezt a nyelvet.
És ebből a három nyelvből le szeretném tenni a nyelv vizsgát!
2012. május 02. 15:09
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Angol német francia
2012. május 06. 09:13
angolt,már 5. éve... szeptembertől pedig németet is
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: