Betiltották Beyoncé parfümreklámját
2010. november 18. 19:03
Jajj ezen most mi oylan nagy szám ebben csak tényleg egy pici erotika van. De annyi nincs hogy hogy egy zsülő ezen kiakadjo. Az ottani gyerekeknek úgyis megzápult már az agyuk a sok TV-től. Nem is beszélve a hamburgert meg ezeket a sz*rokat. Mit vannak úgy oda? xD
2010. november 18. 19:11
|
|
cinthyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 136527 offline
|
a reklám a parfüm erotikáját sugallja. most mi van ebben?
ha lady gaga klippjeit ledhatják vágatlnaul a zenecsatornák,a kkor egy egy perces reklámmal mi a bajuk? amúgy sztem ninc sjó illata, ha már itt tartunk. de Beyonce-t nagyon szeretem
2010. november 18. 19:16
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
Idézet (cinthyy @ 2010.11.18. 19:11)
a reklám a parfüm erotikáját sugallja. most mi van ebben?
ha lady gaga klippjeit ledhatják vágatlnaul a zenecsatornák,a kkor egy egy perces reklámmal mi a bajuk? amúgy sztem ninc sjó illata, ha már itt tartunk. de Beyonce-t nagyon szeretem 
hát jah..veled meg LULUPeas jah és picúr eggyetértek
jah és télleg...majd reklámozzom micimackót
és amúgy is miközük egy reklámhoz a piciknek?
ők úgyis a minimaxot nézik!
2010. november 18. 19:44
pedig dejóó reklám
nekem nagyon tecciik
az igaz, hogy egy kisgyerek biztos tátott szájjal nézné.. de hát naa, csukja be a szemét
az igaz, hogy egy kisgyerek biztos tátott szájjal nézné.. de hát naa, csukja be a szemét
2010. november 18. 19:45
|
|
paprikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.11. Hozzászólás: 145 Csatolások: 13 Azonosító: 52129 offline
|
jajjnemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar. az a reklam tutijo, semmi erotikus nincs benne, Beyonce nagyon dogos.
szvsz. nekem a parfum nem jott be, pedig nagyon vartam.
szvsz. nekem a parfum nem jott be, pedig nagyon vartam.
2010. november 18. 20:08
Lehet, ha Susan Boyle-lal készítenének hasonló reklámot akkor az angol, skót welszi és ír sörvedelő férfiak tiltatoznának ellene, és nem az üvegbúrás szülök. Érdemes lenne kiprobálni.
2010. november 18. 20:22
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
ez ...
2010. november 18. 20:25
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
egyetértek Esszy-vel
2010. november 18. 21:13
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Azt értem, hogy egy kissé erotikusra sikerült a reklám, csak azt nem, hogy ezen miért háborodnak fel a szülők? Ennél különbbet is láthat sajnos a gyerek filmből, esetleg az interneten. Vagy csak ők hiszik, hogy nem?
Nevetséges csak ezért betiltani.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: