Kedves Barby5.. Honnan veszed h Joe fájdalmat okoz majd Ashleynek??!..pff
és mellesleg Joe nagyon jól néz ki, egyáltalán nem ronda..!!!
Joe Jonas megnősül?
2010. november 18. 21:23
|
|
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline
|
Barby5:
Elég elfogult vagy, nem gondolod? Nem vagyok Jonas rajongó, sőt a múltkori "megdobták Joe-t egy óvszerrel" cikk is nagyon tetszett, de Joe az elmúlt pár évben igen sokat változott és szerintem előnyére. Sajnálom, ha te úgy látod, hogy Demi Lovatot nem kell sajnálni, nem tudom miből kiindulva különbözteted meg, hogy melyik ember érdemli meg a sajnálatot és melyik nem.
Azért kösz, hogy megosztottad velünk.
Elég elfogult vagy, nem gondolod? Nem vagyok Jonas rajongó, sőt a múltkori "megdobták Joe-t egy óvszerrel" cikk is nagyon tetszett, de Joe az elmúlt pár évben igen sokat változott és szerintem előnyére. Sajnálom, ha te úgy látod, hogy Demi Lovatot nem kell sajnálni, nem tudom miből kiindulva különbözteted meg, hogy melyik ember érdemli meg a sajnálatot és melyik nem.
Azért kösz, hogy megosztottad velünk.
2010. november 18. 22:09
|
|
LalaLolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 482 Csatolások: 94 Azonosító: 80745 offline
|
Csilli:
Elmondtam a véleményem.....Ugyan...ez igy megy...pár hónap és eljegyzés..a csaj szereti,igent mond,de egy idő után rézi h. ez igy nemjó és otthagyja...vagy összeházasodik vele,aztán meg elválnak.sablon.....Annyir anem illenek összem,h. megöregedésükig együtt maradjanak =) Majd sztészedi őket a média vagy bármi/bárki más.
DE EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM,NEM SZÓLTAM LE SENKIT....
Elmondtam a véleményem.....Ugyan...ez igy megy...pár hónap és eljegyzés..a csaj szereti,igent mond,de egy idő után rézi h. ez igy nemjó és otthagyja...vagy összeházasodik vele,aztán meg elválnak.sablon.....Annyir anem illenek összem,h. megöregedésükig együtt maradjanak =) Majd sztészedi őket a média vagy bármi/bárki más.
DE EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM,NEM SZÓLTAM LE SENKIT....
2010. november 18. 22:27
|
|
Csillivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.29. Hozzászólás: 414 Csatolások: 0 Azonosító: 118852 offline
|
LalaLola
tudom h nem szóltál le senkit.
csak nekem ez egy kicsit olyan rosszindulatúnak tűnt h úgyis elválnak! :/ inkább drukkolni kéne nekik h ha tényleg szeretik egymást akkor ez úgy maradjon amíg megöregednek!
)
tudom h nem szóltál le senkit.
2010. november 18. 22:45
|
|
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline
|
Nahát...ha ez igaz.. akkor gratulálok nekik, sok boldogságot
Bár valóban Ashley jobbat érdemelne sztem is..de ha neki így jó =)
2010. november 18. 23:34
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2010.11.18. 15:35)
Gratula! Konfetti helyett óvszert szórnak majd rá? 
Amúgy nem értem, hogy Ash mit eszik azon a gyereken.
De ezt az egészet furcsának találom. Nemrég még Jacksonra volt féltékeny, most meg nősülni akar?
2010. november 19. 08:22
zsoka30 írta:
ja demi majd ki jön a szanatóriumból aztán mehet vissza mert joe össze törte a szívét és így ashley miatt se joe-nak se demi-nek nem lesz hírneve......
Teljesen egyetértek, nem elég Deminek az , hogy ünnepekre se mehet haza, meg ott van + még ez a hülye és rárak, hát mondhatom jó barát :S
ja demi majd ki jön a szanatóriumból aztán mehet vissza mert joe össze törte a szívét és így ashley miatt se joe-nak se demi-nek nem lesz hírneve......
Teljesen egyetértek, nem elég Deminek az , hogy ünnepekre se mehet haza, meg ott van + még ez a hülye és rárak, hát mondhatom jó barát :S
2010. november 19. 09:51
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
pff... :S
Sok boldogságot!
Sok boldogságot!
2010. november 19. 10:06
|
|
Schönherrkingaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 138198 offline
|
Én nagyon szeretem Joe Jonas-t!!ha őt választotta akkor legyen boldog vele!!!!!!
Sok Boldogságot Joe!!!
Sok Boldogságot Joe!!!
2010. november 19. 12:46
hát lehet hogy pletyka manapság már minden az szóval nem kell mindent elhinni
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: