Miley Cyrus összeomlott
2010. november 18. 21:09
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Neki sokkal nehezebb mint a többi válófélben lévő szülők gyerekeinek, a rajongók előtt is magabiztosnak kell tűnnie, nem lehet könnyű
2010. november 18. 21:58
Idézet (FuNkYpUnKy27 @ 2010.11.18. 21:09)
Neki sokkal nehezebb mint a többi válófélben lévő szülők gyerekeinek, a rajongók előtt is magabiztosnak kell tűnnie, nem lehet könnyű
Nem értek egyet! Ugyanolyan nehéz lehet bármelyik civil embernek, főleg a kisebbeknek. Az, hogy a magánéletét darabokra cincálják, a hírnévvel jár, ő választotta ezt az életet és meg kell tanulnia a média előtt normálisan kezelni a helyzetet. Persze rossz dolog, ha az embernek válnak a szülei, a saját bőrömön tapasztaltam, ráadásul én sokkal kisebb voltam, mikor az egész történt, magyarán szinte sosem élhettem "rendes" családban, de én például mindig úgy fogtam fel az egészet, hogy ha a szüleim együtt maradnak, úgy, hogy utálják egymást, csak nekem és a testvéreimnek lesz rosszabb. Biztosra veszem, ha megromlott a Cyrus szülők kapcsolata, a gyerekeknek sem tenne jót, ha együtt maradnának.
2010. november 19. 11:36
|
|
Schönherrkingaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 138198 offline
|
szegény:(
2010. november 19. 13:49
|
|
dorcika 96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 100 Csatolások: 8 Azonosító: 132384 offline
|
Nagyon sajnálom!!!!!Biztos rossz lehet neki!!!!!!
2010. november 19. 14:48
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
szegény!
(
2010. november 19. 14:52
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Esszy
FuNkYpUnKy27 írta:
Nem értek egyet! Ugyanolyan nehéz lehet bármelyik civil embernek, főleg a kisebbeknek. Az, hogy a magánéletét darabokra cincálják, a hírnévvel jár, ő választotta ezt az életet és meg kell tanulnia a média előtt normálisan kezelni a helyzetet. Persze rossz dolog, ha az embernek válnak a szülei, a saját bőrömön tapasztaltam, ráadásul én sokkal kisebb voltam, mikor az egész történt, magyarán szinte sosem élhettem "rendes" családban, de én például mindig úgy fogtam fel az egészet, hogy ha a szüleim együtt maradnak, úgy, hogy utálják egymást, csak nekem és a testvéreimnek lesz rosszabb. Biztosra veszem, ha megromlott a Cyrus szülők kapcsolata, a gyerekeknek sem tenne jót, ha együtt maradnának.
én viszont egyetértek vele, mert egy ilyen sztárnak, mint ő, teljesen más az élete mint pl Neked, így nem tudhatod, milyen most neki! de biztos rossz, hiszen látszik is rajta!!
FuNkYpUnKy27 írta:
én viszont egyetértek vele, mert egy ilyen sztárnak, mint ő, teljesen más az élete mint pl Neked, így nem tudhatod, milyen most neki! de biztos rossz, hiszen látszik is rajta!!
2010. november 19. 15:13
|
|
Lyeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 132620 offline
|
Más is túl élte a szülei válását biztos Miley is túl éli majd! Én egyébként nem sajnálom!! A rajongói előtt ribiskedik. Ugyebár többnyire 10 éven aluliak a rajongói. És ez undorító példa mutatás...
2010. november 19. 17:07
|
csajok3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.19. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 135008 offline
|
Őt mégis miért sajnálják ennyire, miért más embereknek nem válnak a szülei? Dehogynem. és más nem omolhat össze? Amúgy meg megértem Mileyt, de szerintem nem a szülei válása miatt ilyen már amilyen. Inkább visszahúzódónak kellene lennie.
2010. november 19. 17:16
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
en sajnalom es megertem, nem lehet jo erzes!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: