Miley Cyrus összeomlott
2010. november 18. 14:36
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
szegény 
2010. november 18. 14:44
|
|
krisztike955visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.28. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 103158 offline
|
sajnálom,hogy ez a helyzet, de azért nem kellene így viselkednie!!!
2010. november 18. 15:19
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
már ez is ? -.-" de komolyan.. őszintén.. nekem is váltak a szüleim és nem éltem olyan pompában mint ő, mégis túléltem. nehogy már valaki a szülei válása miatt lesz r*banc, meg bunkó,lekezelő..stb.
2010. november 18. 15:24
|
|
funnybunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.06. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 134393 offline
|
basszus ne hogy már. az én szüleim is válófélben vannak 17 év házzasság és 20 együtt töltött év után mégse vagyok senkival se bunkó tisztelet a kivételnek és mégse vagyok r*banc meg Liam és Miley már nincsenek is együtt
2010. november 18. 15:36
Ezt eddig is tudtuk. Jó cikk meg minden, nem azzal van a bajom, hanem hogy ez már az 1000. olyan miley-szülei-válnak-cikk, amiből semmi újat nem tudunk meg...
2010. november 18. 15:41
nagyon nagyon sajnálom!!
most neki nagon sok szeretetre van szüksége!!!
most neki nagon sok szeretetre van szüksége!!!
2010. november 18. 15:58
nekem má két éve elváltak és egy két ismerősömnek fel se tünt mert nem lettem másabb. miley meg mindent megkap amit csak akar mégis egy ku**a lett belőle!
2010. november 18. 16:06
|
|
kbrigitta96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.03. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 121716 offline
|
"mesélte a tinisztár egyik közeli barátja"
ezt nagyon bírom amikor ezt írják mert az ilyen dolgok általában kamuk,de most az egyszer hiszek és sajnálom Miley-t
ezt nagyon bírom amikor ezt írják mert az ilyen dolgok általában kamuk,de most az egyszer hiszek és sajnálom Miley-t
2010. november 18. 16:20
Nem tisom, miért írta azt a cikk, hogy sok összezördülés van Liam és Miley közt, hisz egy másik cikk azt írta, szakítottak!!!! Amúgy erre az összeomlásra már lehetett számítani!!! Ez érthető...Viszont az nem ,hogy bunkó, meg kihívó, meg minden, ami rossz!!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: