Ezen nem kell változtatni
Lady Gaga irányítja Stefanit
2010. november 18. 08:51
Tetszik.... 
Szeretem ezt a csajt akárki és akárminek mutatja magát
Szeretem ezt a csajt akárki és akárminek mutatja magát
2010. november 18. 11:52
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (rideawhitehorse @ 2010.11.17. 22:53)
_ToTo_
Úgy mérik,hogy valamilyen "szavazás" van,a TIME magazin is csinált egyszer ilyet és ott lehetett minősíteni a celebeket,hogy ki-mennyire befolyásos.Am. amikor én voltam a koncerten,minden korosztályt láttam,volt egészen kicsi és öreg is.
Úgy mérik,hogy valamilyen "szavazás" van,a TIME magazin is csinált egyszer ilyet és ott lehetett minősíteni a celebeket,hogy ki-mennyire befolyásos.Am. amikor én voltam a koncerten,minden korosztályt láttam,volt egészen kicsi és öreg is.
rideawhitehorse:
'Valamilyen szavazás'? Remek. Tehát ha az újságban szerepel 10 név, hogy szerinted ki a legbefolyásosabb, majd Gagára nyomsz egy szavazatot, akkor az valósággá válik és tényleg befolyásos lesz tőle? Ekkora ökörséget. Nem azért szavaznál rá, mert tényleg befolyásos, mert hát ugye honnan is tudhatnád, hogy így van-e vagy sem, csak azért szavaznál rá, mert ismered és szereted. Lehet, hogy a listán nem szereplők sokkal befolyásosabbak nála, akkor mi van? Az egyszeri rajongó, honnan a sunyiból tudná, hogy ki és hol, mennyire befolyásos. Azért mert neked vagy másnak bejön a zenéje, még nem fogja megváltani a világot a nem létező befolyásosságával.
sewenteen
Senki nem állította, hogy tinisztár, azt írtam hogy a 10 és 14 éves rajongóira rossz hatással van pl a húscafatos ruháival, az idősebbekre már nincs hatással egy ilyen ruha, mert benőtt a fejük lágya.
2010. november 18. 13:36
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
HÁNYSZOR ÍRJAM HOGY NEM 24 HANEM 27 ÉVES GAGA???????????????????????????????????????????????????????????????WÁÁÁ
2010. november 18. 13:48
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Imádom!Olyan őszinte!És ő tényleg ... nem tudok mit mondani IMÁDOM <3 (L)
2010. november 18. 14:26
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
szimpi, amit mond ♥
2010. november 18. 14:58
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Ez aztán az őszinteség! Amúgy mindig is gondoltam, hogy amikor otthon van, vagy a barátaival van valahol, tutira nem olyan, mint a színpadon. De miért is lenne olyan? Az csak egy show! Persze a szeretete felénk, és a mondatai, amiket elmond ott nekünk, azok mind valódiak! Viszont maga a szereplés csak egy show, és az teljes mértékben nem is ő. Nagyon szeretem, amikor őszintén beszél hozzánk, és elmondja, hogyan érez. Ezért nem értettem sosem, hogy mit kell annyira kiakadni egy-egy showja után...
Az csak egy szereplés, nem kell komolyan venni!
Én úgy szeretem, ahogy van, azzal együtt, amiket csinál, és tudom, hogy miket kell igazán komolyan venni!
Úgyhogy vele kapcsolatban sosem hüledeztem, hogy Úristen, meg hasonlók...
2010. november 18. 15:12
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (sewenteen @ 2010.11.17. 22:42)
_ToTo_
Lady Gaga NEM tinisztár..
Én láttam a magyar rajongókat, de sztem 15 év alatt nem nagyon volt ott senki
Lady Gaga NEM tinisztár..
Én láttam a magyar rajongókat, de sztem 15 év alatt nem nagyon volt ott senki
Így igaz! Amikor körbenéztem huszonévesek voltak ott a legtöbben! Alig voltak 14, 15 évesek... Inkább mi, huszonévesek vagyunk Gaga korosztályai, nem is a 12, 13 évesek...
2010. november 18. 15:30
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Fan-ily6889 @ 2010.11.18. 15:12)
Így igaz! Amikor körbenéztem huszonévesek voltak ott a legtöbben! Alig voltak 14, 15 évesek... Inkább mi, huszonévesek vagyunk Gaga korosztályai, nem is a 12, 13 évesek... 
Evvel részben egyetértek, de az okát nem abban látom hogy kik voltak a koncerten és kik nem. Ha belegondolsz a 10, 11, 12 és 13 éveseket nem is igen engedik el még ilyen koncertre ... ha meg el is engedik, pénze nincs rá, mert az iskolapadhoz nem jár zsebpénz ... Szóval így nem lehet lemérni, hogy kik vannak többen 12 évesek vagy 22 évesek. Nézd meg itt a starityn kik jelölték kedvencnek és mennyi az átlagéletkoruk. A közel 3000 rajongóból jó ha 100 ott volt a koncerten, de lehet hogy sokat mondtam.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: