Taylor Momsen vallomása
2010. november 17. 18:57
|
|
nyunyooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.05. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 128856 offline
|
száánalmaas.?! Oo ezek hülyék.?
Taylor attól egyedi ahogy kínéz. Mien lenne ha mindenki ugyanúgy nézzne kii.? Szeretem Taylor-t, és sajnálom ami vele történt.
De ezek a szavak hogy száánalmas meg botráányos meg mit tudom én, azért sztem ez sook. : D mert valaki más, miért kell ezért 'csesztetni'... Mondjuk szerintem Taylor leszarja. ;P
Taylor attól egyedi ahogy kínéz. Mien lenne ha mindenki ugyanúgy nézzne kii.? Szeretem Taylor-t, és sajnálom ami vele történt.
De ezek a szavak hogy száánalmas meg botráányos meg mit tudom én, azért sztem ez sook. : D mert valaki más, miért kell ezért 'csesztetni'... Mondjuk szerintem Taylor leszarja. ;P
2010. november 17. 19:01
|
|
nyunyooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.05. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 128856 offline
|
ezaz aktívan dugó... xD na ez a száánalmaas. honnan veszii valaki hogy valaki "aktívan dúg". Lehet hogy csakk.... na mind1.... nem akarok kis előadást csinálni. de őő azt mondta hogy tudjáátok mit használ... xD naa.... mind1. nem akarok oktatni. főleg ha kissebek is vannak 12-nél. : D
2010. november 17. 19:08
Taylor egyedi,az biztos!Mondjuk ezt nem gondoltam volna...
2010. november 17. 19:26
Most őszintén a szülei nem gondolták, hogy nekik kéne eltartani a gyereket, nem pedig fordítva? Az ilyeneknek kéne egyszer egy jó kis "punch in the face".
Szeretünk Taylor
Szeretünk Taylor
2010. november 17. 19:26
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
istenem.. úgy ezért nagyon sajnálom.. de szerintem egy egyedi és jó zenész/színész lett belőle(a cikk szövege hát azért durva de nekem tetszik hogy ilyen )
2010. november 17. 20:08
|
|
Beliebersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 137892 offline
|
Én mindenhogyan szeretem. Amit eddig csinált (itt a munkáira gondolok), az tetszett. Szóval nem érdekel, hogy hogyan éli az életét, a lényeg, hogy a munkájában tökéletes:)
2010. november 17. 20:09
|
|
Beliebersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 137892 offline
|
Am az "aktívan dugó" rész tök hülyeség. Mivel ezt sosem mondta. Azt nyilatkozta, hogy a vibrátor a legjobb barátja, de mint tudjuk, a vibrátorral nem lehet dugni, csak...
2010. november 17. 20:20
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Olyan szép ez a lány, de ez a viselkedés meg ez az erős fekete szem nem áll jól neki. :S:S
sajnálom,hogy ilyenek a szülei.
sajnálom,hogy ilyenek a szülei.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

4 felhasználónak tetszik: