Taylor Momsen elárulta miért viselkedik ilyen polgárpukkasztó és botrányos módon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Momsen vallomása
2010. november 17. 18:14
ezt már tudtam. De nem volt erőm megírni. De visszatérve: teljes mértékben el tudom fogadni a viselkedését. Az okot pedig csak sajnálni tudom
2010. november 17. 18:18
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
És nem ő az egyetlen, akinek a szülei nem törődnek a gyerek érzéseivel és életével. Nem egy olyan embert ismerek, akinek ugyanez a baja, és így próbálja felhívni a szülei figyelmét arra, hogy vegyék már észre, hogy ő is ember.
Meg tudom érteni Taylort, és persze sajnálom, de mindebből nagyszerű dalok születtek, amiért nagy köszönet jár neki.
Meg tudom érteni Taylort, és persze sajnálom, de mindebből nagyszerű dalok születtek, amiért nagy köszönet jár neki.
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. november 17. 18:21
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Nem ő az egyetlen 17 éves aki így viselkedik, csak hát ő ugye sztár ezért van róla hír ha iszik vagy ha akármit nyilatkozik. Pár évig csinálja még, de után majdcsak lenyugszik.
Nekem nincs vele problémám, akinek nem tetszik nem kell nézni és ennyi.
A zene amit a bandájával játszik, az viszont nagyon is, hogy jó!
Nekem nincs vele problémám, akinek nem tetszik nem kell nézni és ennyi.
A zene amit a bandájával játszik, az viszont nagyon is, hogy jó!
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. november 17. 18:22
Ez szomorú
Mármint az, ahogy sok szülő kihasználja a gyermeke tehetségét, fiatalságát.
Sajnálom Taylort, ha így történt.
2010. november 17. 18:25
Hát igen, így már azért biztosan mindenki máshogy látja Taylort. Ezzel a kijelentésével nálam is szerzett egy jó pontot.
2010. november 17. 18:31
|
|
The World Of Dreamsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 86 Csatolások: 1 Azonosító: 138865 offline
|
Először isez a cikk teljesen ÁTMÁSOLT!polgárpukkasztásáról híres, alkoholizáló, káromkodó, aktívan dugó kamasz?? na akinek Ő a példaképe, most gondolkozzon el...Nagyon tetszik Taylor zenéje, meg minden, de hát akik nem értik meg hogy ő nem akar példakép lenni, és a rajongóknak mégis az, akkor szerintem ezz...nem tudok rá mit mondani.Azért sajnálom őt, de mindig van lehetőség a változásra, amit ki kell használni
2010. november 17. 18:33
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (The World Of Dreams @ 2010.11.17. 18:31)
Először isez a cikk teljesen ÁTMÁSOLT!polgárpukkasztásáról híres, alkoholizáló, káromkodó, aktívan dugó kamasz?? na akinek Ő a példaképe, most gondolkozzon el...Nagyon tetszik Taylor zenéje, meg minden, de hát akik nem értik meg hogy ő nem akar példakép lenni, és a rajongóknak mégis az, akkor szerintem ezz...nem tudok rá mit mondani.Azért sajnálom őt, de mindig van lehetőség a változásra, amit ki kell használni 
Te ezt a cikket olvastad?
2010. november 17. 18:35
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Ez a cikk, egyáltalán nem átmásolt, igaz, a Velveten fent van, de nem szó szerint. Amúgy meg, a Forrásban benne van, hogy velvet.hu. Nem fogadok el olyan cikkeket, amelyekről tudom, hogy copycat, mert utánanézek...
2010. november 17. 18:43
Szerintem sem a botrány a megoldás. Az még eszébe se jutott, hogy leüljön és őszintén beszéljen a szüleivel? Ha pedig ez nem működik, akkor az efféle viselkedés sem ér semmit.
2010. november 17. 18:45
Idézet (Dancsy @ 2010.11.17. 18:43)
Szerintem sem a botrány a megoldás. Az még eszébe se jutott, hogy leüljön és őszintén beszéljen a szüleivel? Ha pedig ez nem működik, akkor az efféle viselkedés sem ér semmit.
ha 2 évesen nem volt választása nem hiszem, hogy most lehetne
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.