A Smallville című sorozat a CW egyik legnépszerűbb műsora. A produkció 200. epizódjára az USA-ban több mint 3 millióan voltak kíváncsiak, amely a csatorna átlagnézettségéhez képest kiváló eredménynek számít.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jubileum Smallville-ben
2010. november 17. 09:18
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Jajj régen nagyon szerettem ezt a sorozatot. Csak aztán valahogy elvesztettem a fonalat 
Csak ezt a sok csatolt sztárt nem értem. Ian Somerhalder mégis, hogy jön ide???
Csak ezt a sok csatolt sztárt nem értem. Ian Somerhalder mégis, hogy jön ide???
2010. november 17. 09:23
Nagyon imádtam ezt a sorozatot, csak valamiért leálltam vele... Majd lehet elkezdem megint.
2010. november 17. 09:25
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Úgy jön ide Ian Somerhalder, hogy ő is szerepelt benne. Amúgy csak olyanokat raktam csatolt sztárként, akik legalább egy epizódban benne voltak már. Persze, sokan így is kimaradtak, de talán a legfontosabbak mind itt vannak (kivéve Eric Johnsont, akiről nemrég készült cikk, ezért őt nem tudtam csatolni, bár az a bizonyos cikk /Jessica Simpsont eljegyezték/ nem is róla szól.)
2010. november 17. 09:26
az egyik évadban benne volt Ian Somerhalder,jó pár részen keresztül egy negatív figurát alakított!
a cikk szerzője gondolom úgy volt vele hogy csatol minden színészt aki valaha kapcsolatban állt vagy áll a Smallvillel!
remek sorozat egyébként, amiben Tom Wellingnek elmaradhatatlan érdemei vannak Welling tette már már kultikussá a sorozatot. zseniálisan alakítja Clarkot.
aza fajta sorozat ait tök jó lesz újranézni 5-6év múlva mert nem fog veszíteni semmit az értékéből!
a cikk szerzője gondolom úgy volt vele hogy csatol minden színészt aki valaha kapcsolatban állt vagy áll a Smallvillel!
remek sorozat egyébként, amiben Tom Wellingnek elmaradhatatlan érdemei vannak Welling tette már már kultikussá a sorozatot. zseniálisan alakítja Clarkot.
aza fajta sorozat ait tök jó lesz újranézni 5-6év múlva mert nem fog veszíteni semmit az értékéből!
2010. november 17. 15:43
bírom ezt a sorozatot, de sajna én még csak a 9. évadnál járok.
2010. november 17. 16:33
Régebben néztem pár epizódot,de már annyira nem érdekel.Az tény hogy jó sorozat de már engem nem köt le annyira.
2010. november 17. 19:46
|
|
katica_1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 1 Azonosító: 110655 offline
|
Én nagyon szeretem... szerintem nagyon érdekes. Bár néha nehezen követhető, de élvezem.
2010. november 18. 19:10
|
|
EdWestwickvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 172 Csatolások: 0 Azonosító: 138995 offline
|
Én még nem láttam belőle egy részt sem, de lehet hogy elkezdem nézni.
2011. június 14. 11:25
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Imádom, kedvencem!
Örülök, hogy megélt 10 évadot. Persze, minden rajongó örült volna a 11. évadnak, de én úgy érzem, kihozták a maximumot a sorozatból. Tökéletes
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: