Úgy tűnik, a mexikói sztár hadilábon áll a műszaki eszközökkel. Nem olyan régen az iPhone-ját sikerült tönkretennie, most pedig már két hete kedvenc számítógépe nélkül él.
A teljes cikkhez kattints ide!
Thalía számítógép nélkül maradt
2010. november 16. 21:39
2010. november 16. 22:30
Idézet (Rileah @ 2010.11.16. 22:16)
Hogy meg ne sajnáljam...
Egy olyan sztárnak, aki foglalkozik a rajongókkal és nyitott személyiség, fontos hogy legyen gépe. Twittereznek, facebookoznak de ha 2 napig nem jelentkeznek fel, nem írnak semmit, már a halálhírük terjeng vagy csak elkezdenek arról beszélni hogy mi történt velük. Tudván hogy mennyi jószándékú ember van a világon, mindenki mond minden hülyeséget. Arról pedig nem is beszéltünk hogy ha szeret válaszolni a rajongóknak, képeket megosztani facebookon, az talán rossz lehet neki. Legutolsó sorban pedig, egy olyan világban élünk ahol az embernek (majdnem mindig) kell hogy legyen gépe. Akár sztár az illető akár nem. Ha sztár az illető, akkor nagyobb a baj, mert sokszor már a színészeknek/énekeseknek is kell a gép, a munkájukhoz.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2010. november 16. 23:15
Mintha nem lenne pénze másikra... nekem alapból legalább 2-3 lenne a helyében... Ha pedig az iPhone-ját már "meggyógyították", arról is tudna tweetelni.
Szerintem meg nekem fontosabb egy gép, hogy mindig el tudjam küldeni a házimat és a munkáimat időben, minthogy egy sztárocska el tudja tweetelni, hogy épp a jacuzzijában ücsörög. Ennyi.
Szerintem meg nekem fontosabb egy gép, hogy mindig el tudjam küldeni a házimat és a munkáimat időben, minthogy egy sztárocska el tudja tweetelni, hogy épp a jacuzzijában ücsörög. Ennyi.
2010. november 17. 01:19
Aranyos történet...
Mexicano, mondd meg neki, hogy villantson egy keveset azokból a bizonyos idomokból, és talán utánanézek, mit lehet tenni a "halott számítógépe" érdekében!
Tudom, nagyon mocsok vagyok, de valamit valamiért!
Ami pedig azt illeti, mondták előttem egy páran, hogy miért nem vesz másikat, mikor gazdag. Én nem látok bele a kasszájába, (és nem is érdekel) de azt gondolom, hogy egy kisgyermekes anyának az első mindig a család, meg hogy kaja legyen az asztalon. Nem hiszem, hogy az éhezéstől kellene tartania, de szerintem azért ezek a tehetősebb hírességek is ismerik a takarékoskodás fogalmát... : )
Civilben persze magam is duzzognék, mert nehezen vagyok meg gép nélkül, de most, hogy már nekem is vagy saját jövedelmem, azért átértékelődnek bennem is a dolgok.
Ami pedig azt illeti, mondták előttem egy páran, hogy miért nem vesz másikat, mikor gazdag. Én nem látok bele a kasszájába, (és nem is érdekel) de azt gondolom, hogy egy kisgyermekes anyának az első mindig a család, meg hogy kaja legyen az asztalon. Nem hiszem, hogy az éhezéstől kellene tartania, de szerintem azért ezek a tehetősebb hírességek is ismerik a takarékoskodás fogalmát... : )
Civilben persze magam is duzzognék, mert nehezen vagyok meg gép nélkül, de most, hogy már nekem is vagy saját jövedelmem, azért átértékelődnek bennem is a dolgok.
El Mexicano
2010. november 17. 07:35
Hát igaz tudna venni másikat, de ha az a gép a szívéhez nőtt és ahogy mondta a kedvence, akkor inkább vár, hogy megjavítsák:)
2010. november 17. 07:56
Idézet (Levente1991 @ 2010.11.17. 01:19)
Aranyos történet...
Mexicano, mondd meg neki, hogy villantson egy keveset azokból a bizonyos idomokból, és talán utánanézek, mit lehet tenni a "halott számítógépe" érdekében!
Vannak olyan emberek akik nehezen tudnak megválni attól ami az övék. Vagy tényleg annyira nem ért hozzá hogy nem akar másik gépet venni. Nekem van pár ilyen ismerősöm. El sem tudnám ket cibálni a boltba mert úgy gondolják új gépet venni hosszú folyamat és ahogyan szokták mondani: 'akkor mindent kezdhetek a legeslegelejéről'
Sally Sparrow
2010. november 17. 08:07
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ha meg lehet javítani a gépet, minek vegyek újat, főleg, ha van is mit a tejbe aprítani? Inkább becsülendő, hogy nem bánik úgy a holmijaival, mint egy darab ronggyal. Összekoszolódott? Nem dobom ki, inkább kimosom, jó lesz később is! Úgyhogy erről ennyit...
Szerk.: Még kiegészíteném annyival, hogy manapság már tényleg az a divat, a "csóró pórnép nemsztár" lakosság körében is, hogy egyfolytában cserélgeti a cuccait, függetlenül attól, hogy elromlott-e az adott technikai eszköz, vagy sem. Hány olyan telefonb*zi van (már bocsánat), aki csak azért cserélgeti a mobiljait, mert bejött egy új modell és az neki kell, mert az több mindent tud, stb... És pár havonta új mobilt szerez be.
Ehhez képest Thalía nem újat vásárol, hanem próbálja menteni a menthetőt... És ez szerintem tök jó dolog.
Szerk.: Még kiegészíteném annyival, hogy manapság már tényleg az a divat, a "csóró pórnép nemsztár" lakosság körében is, hogy egyfolytában cserélgeti a cuccait, függetlenül attól, hogy elromlott-e az adott technikai eszköz, vagy sem. Hány olyan telefonb*zi van (már bocsánat), aki csak azért cserélgeti a mobiljait, mert bejött egy új modell és az neki kell, mert az több mindent tud, stb... És pár havonta új mobilt szerez be.
Ehhez képest Thalía nem újat vásárol, hanem próbálja menteni a menthetőt... És ez szerintem tök jó dolog.
kateblock
2010. november 17. 08:21
majd megjavitják, ez csak egy gép
vagy pedig vesz jobb gépet, ugyis megteheti
mint mindenki mondta, gazdag
2010. november 17. 08:27
Én csak azon röhögök ebben az egész történetben, hogy mi tart nekik két hétig egy számítógép megjavításában, amikor egy ismerősömnek (aki nem sztár!), Magyarországon, VIDÉKEN (tehát még csak nem is a fővárosban) 2 nap alatt megcsinálták, amikor hasonló problémákkal küszködött. 
A többi dologban egyetértek mindannyiótokkal, más-más szempontokból.
A többi dologban egyetértek mindannyiótokkal, más-más szempontokból.
2010. november 17. 13:41
|
|
Zsanett.ZsüliettBritney Spears addict* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 5274 Csatolások: 263 Azonosító: 130471 offline
|
Ó,szegényke!
Biztos rossz lehet!
Biztos rossz lehet!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.