Mint két tojás...
2010. november 16. 17:45
hát csak egy kicsit hasonlítanak és amúgy is Nina szimpatikussab!
2010. november 16. 17:54
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Szerintem csak bizonyos képeken hasonlítanak
2010. november 16. 18:03
Nagyon szeretem Victoriat Ninával együtt,de szerintem is csak a karakterük hasonlít...
Külsőleg?Csak néhány képen,egyébként szerintem nem...
Külsőleg?Csak néhány képen,egyébként szerintem nem...
2010. november 16. 18:12
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
nina szebb
2010. november 16. 18:12
úgy alapjába véve tényleg elég hasonlók...de ha részletesebben kezdjük őket nézni, akkor teljesen mások
2010. november 16. 18:33
amúgy meg ez a vámpírnaplók úgy fel van fújva mostanába
2010. november 16. 18:40
mind a ketten szépek és télleg hasonlítanak egymásra.
2010. november 16. 18:50
|
|
kiskutyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 864 Azonosító: 111495 offline
|
Így a két képen tényleg hasonlítanak ,de én néztem nyáron a Victorious-t és a TVD-t is nézem,és nem tűnt fel
De most hogy látom,tényleg van hasonlóság : ))
2010. november 16. 18:55
Hát szóval... kicsit hasonlítanak de ahogy így megnézem, szerintem sok a különbség is... Talán a hajuk megtévesztő, hogy ennyire hasonlít, de a szájuk is teljesen más, az arcformájukról nem is beszélve, a szemöldökük, és az orruk sem egyforma. De ettől függetlenül Victoria szerencsés, hogy Ninára hasonlít.
(Nina
) Köszi a cikket!
2010. november 16. 18:56
Szerintem csak ezen a képen hozták jól össze, mert pont olyan az arckifejezésük. Lehet hogy néha hasonlít a mimikájuk, de amúgy szerintem nem hasonlítanak igazán. Nina szebb:D
2010. november 16. 19:18
Idézet (tinkerbell798 @ 2010.11.16. 18:33)
amúgy meg ez a vámpírnaplók úgy fel van fújva mostanába
Nem véletlenül...
2010. november 16. 19:22
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Én Victoriát ismerem a Zack és Codyól ott még kislányként mutatkozott be de Ninát nem ismerem mert én nem szoktam nézni ezeket a vámpíros izzéket :S valahogy ez a vámpír őrület nem jön be...már az egész mindent felfújják :S
AZ Alkonyat az jó film megnézem de sosem lesz a kedvencem...én inkább a zenés filmekre bukok és ilyen nem csak DC-s van!!!
De a lényeg...Téll nagyon hasonlítanak de lehet az is hogy egy picit "megcsinálták" a képet...
AZ Alkonyat az jó film megnézem de sosem lesz a kedvencem...én inkább a zenés filmekre bukok és ilyen nem csak DC-s van!!!
De a lényeg...Téll nagyon hasonlítanak de lehet az is hogy egy picit "megcsinálták" a képet...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: