Mint két tojás...
2011. április 30. 21:43
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
O.o....s hasonlóság nagyon ott van....O.o...
2011. április 30. 21:47
|
|
emilycody69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 429 Csatolások: 53 Azonosító: 141288 offline
|
Idézet (anna21 @ 2011.04.30. 21:43)
Wáó!Nagyon hasolítanak!
ja sztem is
2011. május 07. 14:41
Igazából ténylegesen hasonlít a két tehetség egymásra.Viszont,ha jobban megnéztétek volna képeket rájöttök,hogy nem is hasonlítanak igazából.Lehet,hogy az arcvonásaik igen,de nézzük csak meg a mosolyukat egyáltalán nem közelítik meg egymást ezzel a
pofival.
2011. május 07. 20:54
csak azért látják őket hasonlónak mert egyforma a hajuk
legalábbis ha nem egyforma lenne nem látnám őket hasonlónak
2011. május 17. 19:55
Idézet (LULUPeas @ 2010.11.16. 10:03)
Először is szerintem meg Nina az aki hasonlít rá. De nem értem hogy miért azt mondják hogy NináRA hasonlít. Hát igen az ismertebbelhasonlítgatnak össze mindenkit. Ez akkora..fúú nem is mondok semmit. Nem tom egyesek mit látnak abban a Ninában. Egy színésznő. Ennyi. Attól hogy még egy vámpíros filmben szerepel, nem értem hogy mi benne olyan nagy szám...? Egy átlagos kinézetű csajszi aki egy sorozatban játszik és azt hiszi máris övé a világ. Amúgy meg Vuictoria, helyesebb. És tényleg bocsánatot kérek a rajongóktól nem akarok senkit sem megbántani. Remélem nincs harag. 
Szerintem csak néhány képen hasonlítanak,de amúgy nem.Ennyi erővel Victoria is csak egy színésznő,aki egy sorozatban játszik.És szerintem Nina nem átlagos,hanem egyszerűen gyönyörű.Nem azt mondom,hogy Victoria nem szép.És Nina egyszerre két karaktert is játszik.A továbbiakban pedig egyetértek nOmiee-val.
2011. május 17. 21:45
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
Aha.igaz..De Victoria Ezerszer szebb.
2011. május 29. 19:10
Nina szebb szerintem. De csak egy kicsit hasonlitanak egymásra!
2011. június 23. 17:08
Hasonlítanak, de ha közeli képeken megnézitek vagy zoomoltok a szemükre, Victoriáé sötétebb, mint Nináé, meg Nina valahogy kicsit egzotikusabb külsejű, nyilván a sötétebb bőre miatt, hááát, nem si tudom, annyira nem DURVA a hasonlóság, de mondjuk elhinném Victoriáról, hogy Nina kishúga. Inkább csak mint a tesók.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: