Lehet, hogy a Twilight csak egy másolat?
2012. január 18. 05:48
biztos nem koppintás a vámpirnaplókba is van szerelmi háromszög meg képességek de ezek tipikus film részletek
2012. január 18. 06:42
|
|
ChrisEdwardFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.11. Hozzászólás: 477 Csatolások: 3 Azonosító: 163673 offline
|
Hát szerintem nem másolat,de ha igen, akkor eddig jól eltudták titkolni XDD
2012. január 19. 14:42
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
A vámpírnaplók és hamarabb megvolt mint a Twilight. Ennyi erővelazt is rálehetne fogni Meyerre. Az egyetlen magyarázat ezekre a tényekre hogy általános tényeket merített ezekbők. De ő azt állítja hogy mindezt megálmodta...Ki tudja.? Én azt tudom hogy aki a Midnight Sunt elkobozta az azt állítj ahogy a történetet még a középiskolábna találták ki ketten. Mindenki mást mást álllít, de eléggé hiteleseket. Elképzelhető hogy tényleg még a középiskolában találták ki a sztorit majd Stephenie egykét ötletet merített más mővekből és összerakta az egészet, de lehet hogy ezel mind csak elég jó kitalációk és Meyeré csakis de csakis a könyv anyaga.
2012. március 01. 20:41
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Érdekesség: Meyer azt nyilatkozta, hogy a Vámpírnaplókból merített ötleteket. Most meg a sajátjaként állítja be... Nem tudom, mi az igazság, így nem is ítélkezhetek felette. Ahogy előttem már mondták, tényleg egyfajta általánosság övezi az ilyen sztorikat: szerelmi háromszöget, vámpírok, uralkodók, vérfarkasok, néha még a Van Helsing-féle vámpírvadászok is benéznek egy kicsit. Én már láttam olyan könyveket, ahol a vámpírokat és a tündéreket állították szembe egymással, szóval, van miből válogatni
2012. október 24. 18:19
|
|
TwiŁightúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.08. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 185655 offline
|
Na persze! Lassan már minden könyvet meg kell gyanúsítani azért mert egy két ellem hasonlít bennük!
És ha másolta is valamennyire?
Akkor is aki eddig szerette az még most is szeretni fogja a Twilight-ot aki meg nem az nem!
Én megint nem hiszek ennek a hülyeségnek!
És ha másolta is valamennyire?
Akkor is aki eddig szerette az még most is szeretni fogja a Twilight-ot aki meg nem az nem!
Én megint nem hiszek ennek a hülyeségnek!
2012. december 15. 08:40
Jó lehet, hogy abból merítette az ötletet, de ki nem tette ezt?
2013. december 03. 13:24
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
nem hinném
amugy nagyon jók
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: