Lehet, hogy a Twilight csak egy másolat?
2010. november 16. 20:25
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
jahj már...
2010. november 16. 20:26
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
meg h Bella egy hallottal fekszik le stb.stb. emberek!! ez fantasy!!!!
2010. november 16. 22:56
teljesen más a kettő. true blood 1000x morbidabb és jobb mint a ***twilight.
2010. november 17. 14:44
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
én szeretem mind a kettőt, amúgy lehet csak a véletlen műve nem?. . .
2010. november 17. 16:14
Egy olyan hosszú,és jó regényt,mint a Twilight,nem csak úgy 'lekoppintanak'. Nem lenne semmi értelme. Gondoljunk csak bele: 4 több száz oldalas kötet egyetlen koppintásból?! Elég valószerűlten...-.-"
2010. november 17. 18:11
|
|
DzsinusHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 118981 offline
|
ez baromság -.-" én mind2t olvastam és mind2 nagyon jó!persze Twilight az favorit! lehet,h. csak véletlen,lehet,h. nem!nem mind1?mindkettőt kiadták..és mindeki a számára kedvesebbet olvassa el!ENNYI!
2010. november 17. 18:40
|
|
Nóri96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 132625 offline
|
Ennyi erővel a Vámpírnaplók is lehet egy másolat,abban is van jó/gonosz vámpír,farkas féle,Elena szülei meghaltak....(ezt nem a vp ellen írtam,nagyon imádom,úgy mint a Twilightot)
Annyira hülyeség,hogy mindenbe belekötnek-.-"
2010. november 17. 21:24
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
nem tudom de ha koppintott is akkors is szeretem a könyveket
Nóri96
Ennyi erővel a Vámpírnaplók is lehet egy másolat,abban is van jó/gonosz vámpír,farkas féle,Elena szülei meghaltak....(ezt nem a vp ellen írtam,nagyon imádom,úgy mint a Twilightot)
Stephenie azt mondta egyszer, hogy a TVD adott neki ihletet
csak mondom
Nóri96
Stephenie azt mondta egyszer, hogy a TVD adott neki ihletet
2010. november 18. 14:18
nos van még egy hasonló könyv is az evermore mibe a főszereplő lány olvas mások gondolatába.......
2010. november 18. 16:00
|
vyvyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 138977 offline
|
Ez hülyeség....
Ennyi erővel akár más filmekre is lehetne mondani hogy ez az xy film leutánozta zy filmet.
Ezek a dolgok fantázia kérdések.pl. a mítoszok alátámasztják ezeket az elenségekedéseket
én hülyeségnek tartom az egészet és ez csak a filmek lehuzásának a lényege
Ennyi lenne
Ennyi erővel akár más filmekre is lehetne mondani hogy ez az xy film leutánozta zy filmet.
Ezek a dolgok fantázia kérdések.pl. a mítoszok alátámasztják ezeket az elenségekedéseket
én hülyeségnek tartom az egészet és ez csak a filmek lehuzásának a lényege
Ennyi lenne
2010. november 20. 17:22
|
|
funnybunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.06. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 134393 offline
|
és mivan ha nem igazán érdekel és attól még szeretjük őket
2010. november 20. 19:12
|
|
cassy*új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.01. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 86035 offline
|
hát szerintem ez nagyon erőltetett... Most akkor egy csomó film egy nagy koppintás lenne? Ugyan már. Ennyire keresni a hasonlóságokat már beteges. Ez a 2 történet teljesen más, szerintem... :| vyvy-vel értek egyet..
2010. november 20. 21:08
|
|
Glambert95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 217 Csatolások: 2 Azonosító: 134035 offline
|
hát nem is tudom
igazából a vámpíros történetből nem lehet mást kihozni, mint ember-vámpír-vérfarkas(mert alap h a vámpíroknak a vérfarkas az ősellensége) szerelmi 3szöget
ráadásul csak így lehet meggubancolni a szálakat
h választás
és a szerelmre midenki éhezik
lehet h csak másolat
de akkor ennyi erővel Az inni és élni hagyni pedig a Vámpírnaplőók másolata
szal sztem nem, mert nem lehet(!) szinte más cselekmény sorral felruházni egy ilyen sztorit
igazából a vámpíros történetből nem lehet mást kihozni, mint ember-vámpír-vérfarkas(mert alap h a vámpíroknak a vérfarkas az ősellensége) szerelmi 3szöget
ráadásul csak így lehet meggubancolni a szálakat
h választás
és a szerelmre midenki éhezik
lehet h csak másolat
de akkor ennyi erővel Az inni és élni hagyni pedig a Vámpírnaplőók másolata
szal sztem nem, mert nem lehet(!) szinte más cselekmény sorral felruházni egy ilyen sztorit
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: