Ne keverjük össze az ihlet merítést a lopással, mellesleg a történet más, szóval egyértelmű hogy ez nem másolás.
Twilight Saga 4ever!!!
Lehet, hogy a Twilight csak egy másolat?
2010. november 16. 13:59
nem szeretem a true blood-ot,inkább a twilightot választanám.
2010. november 16. 14:32
és ez scak most tűnik fel mindenkinek? -.-
ha ez tényleg anynira szemet szúró dolog,akkor az első mozinál is rá lehetett volna jönni -.-
ha ez tényleg anynira szemet szúró dolog,akkor az első mozinál is rá lehetett volna jönni -.-
2010. november 16. 14:44
|
|
Putnoki Andreaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 92375 offline
|
jókor tünnek fel..
így az utolsó rész előtt??
így az utolsó rész előtt??
2010. november 16. 14:44
(Najó, ki tanul itt irodalmat? Az ókori és későbbi irodalomban is vannak visszatérő motívumok, van olyan is, hogy egy eposzokban részek szerepelnek szószerint stb.)
Egyébkén ennyi erővel bármelyik 2 tinédzserkönyv között találok tucatnyi hasonlóságot, mert általában ugyan arról szólnak.
Ha én most teszem azt a Twilight-nak nem csak az alapötletét/helyzetét, de a szereplőit is ellopnám, és így Forksból kiindulva írnék egy történetet, tuti, hogy nem lenne sikere. Azért, mert valamit tudni kell ahhoz, hogy bármiből élvezhetőt alkosson valaki.
Egyébkén ennyi erővel bármelyik 2 tinédzserkönyv között találok tucatnyi hasonlóságot, mert általában ugyan arról szólnak.
Ha én most teszem azt a Twilight-nak nem csak az alapötletét/helyzetét, de a szereplőit is ellopnám, és így Forksból kiindulva írnék egy történetet, tuti, hogy nem lenne sikere. Azért, mert valamit tudni kell ahhoz, hogy bármiből élvezhetőt alkosson valaki.
1 felhasználónak tetszik:
Brittany
2010. november 16. 14:51
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én sem szeretem az Alkonyatot...
2010. november 16. 14:54
|
|
lilo33új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.20. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 125506 offline
|
mind a kettő jó... Szerintem nem koppintás mert a twilight alapból totál más irányba tart (a twilight egy romantikus tiniregény.)míg a true blood viszont felnőteknek szóló fantastikus sorozat
2010. november 16. 15:04
Jajj istenem,a vámpírvilágban a legtöbb a vérszívó-ember szerelemről szól,a különleges képességek nagy része pedig tud a gondolatokban olvasni...
2010. november 16. 15:11
|
SelGom1992új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 138797 offline
|
Másolók...Ez nem vita
2010. november 16. 15:12
|
SelGom1992új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 138797 offline
|
Idézet (SelGom1992 @ 2010.11.16. 15:11)
Másolók...Ez nem vita
Sorry my fan!!
2010. november 16. 15:25
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
ja vannak hasonlóságok de nem hiszem hogy másolat...vagy ha az is akkor miért egy teljesen más történetet írt meg....ennyi erővel a vámpírnaplók is hasonlít a Twilight-ra mert ott is van két pasi egy csaj és tiszta zavarodás meg minden...ha másolat is akkor is nagyobb siker lett...ez van, ideje elfogadni!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.