Demi nem tér vissza a műsorába
2010. november 15. 21:07
óóóó az nagy baj lenne ha otthagyná a sorozatot
2010. november 15. 21:52
|
|
manocska17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.15. Hozzászólás: 130 Csatolások: 7 Azonosító: 122869 offline
|
remélem nem valami hülye picsa veszi át kkor majd a heyéttttttttttttttttttt gyere visza
2010. november 15. 22:42
első szempont legyen a felépülése és utána, hogy mi lesz a 'visszatéréssel'.
2010. november 15. 23:09
|
|
marisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 123313 offline
|
én akkor is ugyanugy szeretném, miután kijött. ez egy akkora hülyeség amit ez az emberke állítot..????? akik tényleg szeretik demit, azokat szerintem nem kell félteni, hogy ez után is szeretik e.. szerintem legalább is..
2010. november 16. 10:12
|
|
Okamivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.14. Hozzászólás: 189 Csatolások: 90 Azonosító: 284 offline
|
Nemtom, hogy a hír igaz-e, de ha igen, akkor le a kalappal a Disney előtt.
A család után az ő dolguk lenne minden erejükkel és hatalmukkal védeni a saját sztárjaikat. Az én olvasatomban ez a minimális elvárás feléjük. Különösen a fiatalokat kellene védeniük, mert nyilvánvalóan jóval sérülékenyebbek, mint felnőtt társaik.
Erre kinyomnak egy ilyen nyilatkozatot egy olyan lányról, aki éppen érzelmi és lelki konfliktusokkal küszködik. Ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy Demi Lovatóról, vagy bárki másról van szó.
Ez egy igazán szép, emberi, példamutató viselkedés egy olyan csatorna részéről, amely elsősorban a gyerekek és a családok számára készít műsorokat.
Őszintén gratulálok.
(természetesen, amennyiben ez a hír szimpla kacsa, elnézést kérek a Disney csatornától)
A család után az ő dolguk lenne minden erejükkel és hatalmukkal védeni a saját sztárjaikat. Az én olvasatomban ez a minimális elvárás feléjük. Különösen a fiatalokat kellene védeniük, mert nyilvánvalóan jóval sérülékenyebbek, mint felnőtt társaik.
Erre kinyomnak egy ilyen nyilatkozatot egy olyan lányról, aki éppen érzelmi és lelki konfliktusokkal küszködik. Ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy Demi Lovatóról, vagy bárki másról van szó.
Ez egy igazán szép, emberi, példamutató viselkedés egy olyan csatorna részéről, amely elsősorban a gyerekek és a családok számára készít műsorokat.
Őszintén gratulálok.
(természetesen, amennyiben ez a hír szimpla kacsa, elnézést kérek a Disney csatornától)
2010. november 16. 13:42
Persze Sonny a sztárjelölt Sonny nélkül! Majd ha malacok potyognak az égből. Chad személyisége rögtön uralná a sorozatot. Én mondom, ha nem jön vissza megbukik a sorozat! Szegény Disney már így is kardjába dőlt volna ezt a csatornát látva. XD
2010. november 16. 14:40
|
|
egy reménytelen esetvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 129713 offline
|
film főszereplő nélkül
remélem nem így van
remélem nem így van
2010. november 16. 14:57
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Ne már...
2010. november 16. 16:17
ha demi nem lesz benne akkor nics is értelme nézni
2010. november 16. 16:57
NE!!! Demi nélkül semmit sem ér a sorozat! Egyetértek Natura5-tel
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: