már nem azért de van borsóleves borsó nélkül???
ennyit a sorozat részéről...
a második feléről pedig annyit, hogy a Disney több pénzt köszönhet Deminek, mint amennyit belefektetett...És ha Mileyval kibírták a dolgoztást, annak ellenére, hogy róla más hírek terjengtek, akkor Demivel sem lehet egy csepp szem bajuk sem.
Demi nem tér vissza a műsorába
2010. november 15. 16:28
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
Ezt nem várnám a Disneytől! Amúgy melyikünk ne menne rehabilitációra?? Komolyan nem értem hogy üldözheti valaki ennyire a pénzt! Ez már abnormális! Szegény Demi! Ha én elmegyek a suliból két hónapra rehabilitációra kicsapnak???Na ez a ZÉRO TOLERANCIA!
2010. november 15. 16:32
„A folytatás attól függ, hogyan állnak majd az emberek Demihez, miután kijön a kórházból. A Disney ugyanis általában nem fektet pénzt olyan sztárokba, akiknek a hírét megtépázta az élet."
Nekem nem így tűnik.
Nekem nem így tűnik.
2010. november 15. 16:34
Ezt nem vártam, hogy a Disney Channel ilyen szemét lesz Demi-val! Remélem Demi 1 rajongót sem veszít!
2010. november 15. 16:35
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
1. Kevesebb pénzt fektettek Demibe, mint amennyit nyertek vele
2. Ha ezért, márpedig ezért fogják kitenni, akkor ez rossz fényt vet majd rájuk. Így pedig kevesebben vagy kevesebbet fogjuk nézni a Disneyt! Ezzel erősen megcsappan a nézettség. Kevesebb bevétel lesz... Akkor majd nézhetnek!
2. Ha ezért, márpedig ezért fogják kitenni, akkor ez rossz fényt vet majd rájuk. Így pedig kevesebben vagy kevesebbet fogjuk nézni a Disneyt! Ezzel erősen megcsappan a nézettség. Kevesebb bevétel lesz... Akkor majd nézhetnek!
2010. november 15. 16:36
1.szerintem ez kamu
2.Deivel nemrég beszéltem és alérdeztem hogy van azt mondta még nem jol de ne aggódjak jol lessz
3.a főszereplő Sonny (Demi) és a műsor neve is az ő neve szóval nem lenne értelmes Sonny a sztárjelölt nevet adni a sorozatnak ha nincsen benne Sony
2.Deivel nemrég beszéltem és alérdeztem hogy van azt mondta még nem jol de ne aggódjak jol lessz
3.a főszereplő Sonny (Demi) és a műsor neve is az ő neve szóval nem lenne értelmes Sonny a sztárjelölt nevet adni a sorozatnak ha nincsen benne Sony
2010. november 15. 16:40
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
najó! nagyon remélem h ez nemigaz! Demi nélkül a Sonny? ki volt az a hülye aki ezt kitalálta?
2010. november 15. 16:42
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Neee.
Ő a legjobb a sorozatban.
2010. november 15. 16:44
1. nem lehet, hanem biztos kamu!
2. Ha Demi nincs benne, akkor az nem "sony wich a chance" , hanem mit tudom én, "Tawni wich a chance"!
Igaz sokan nem hiszik el, mert sok adatot tudok, de nem nézem a Disney-t, töröltem az adásprogramból, de mint pl. A WoWP-ot és a Sony a sztárjelöltöt néztem a neten! jah, és:
3.Demi egyáltalán azt mondta, hogy szeretne visszatérni minnél hamarabb a sorzatba! Az egyikk cikben van is erről szó, bár nem tudom melyikban!
2. Ha Demi nincs benne, akkor az nem "sony wich a chance" , hanem mit tudom én, "Tawni wich a chance"!
Igaz sokan nem hiszik el, mert sok adatot tudok, de nem nézem a Disney-t, töröltem az adásprogramból, de mint pl. A WoWP-ot és a Sony a sztárjelöltöt néztem a neten! jah, és:
3.Demi egyáltalán azt mondta, hogy szeretne visszatérni minnél hamarabb a sorzatba! Az egyikk cikben van is erről szó, bár nem tudom melyikban!
2010. november 15. 16:48
"A Disney ugyanis általában nem fektet pénzt olyan sztárokba, akiknek a hírét megtépázta az élet."
-Nah ha ilyet mondana egy Disney-s akkor arról nem tom hogy mit higyek és ezzel sztem sokan vannak. Egyáltalán hogy juthat eszükbe ilyent mondani!? Ez biztosan kamu! (ez nem a cikk írójának szólt Ő/te csak leírta/d.
-Nah ha ilyet mondana egy Disney-s akkor arról nem tom hogy mit higyek és ezzel sztem sokan vannak. Egyáltalán hogy juthat eszükbe ilyent mondani!? Ez biztosan kamu! (ez nem a cikk írójának szólt Ő/te csak leírta/d.
2010. november 15. 16:50
|
|
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline
|
nekem ebből valamiért az jött le, hogy a Disney egy konkrét sztárgyár, ami a tökéletességre törekszik és Demit "selejtként" félreteszik...
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. november 15. 16:52
Deminek szerintem nem kellene visszaszereznie az emberek bizalmát hiszen el sem vesztette! Örüljenek neki, hogy időben elment orvoshoz! Szemét a Disney!
2010. november 15. 16:58
de demi nem is kokainos se nem szeszgyáros
) akkor meg nem tudom mi baja van egy pár rajongónak nem olvasták nerégi cikket minden kamu volt és Demi szóvivje tisztázott mindent
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.