Thalía – Baby, I'm in Love
2010. november 14. 22:41
Spanyol változat (Alguien real):
2010. november 20. 18:15
Idézet (dave095 @ 2010.11.20. 18:09)
Nem állnak neki jól az angol dalok. Olyan furcsa az egész.
Csak maradjon a Spanyolnál.
Csak egy próbálkozás volt 2003-ban az angol albuma... nem is ment vele sokra. Persze gondolhatod, hogy ennek a bemutató single-je (I Want You) volt az egyetlen dal, melyet valaha is játszottak tőle a VIVA TV-n, ill. egy-két kereskedelmi rádióadón (és asszem egész jó helyezést is ért el annak idején a VIVA Chart Show-ban).
De ez megint megtévesztő, ugyanis az embereknek nem tetszett, 1000 példány nem kelt el az albumból nálunk (innen is látszik, hogy csak azért volt felkapva, mert angolul énekelt).
2010. november 20. 18:17
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.11.20. 18:15)
Csak egy próbálkozás volt 2003-ban az angol albuma... nem is ment vele sokra. Persze gondolhatod, hogy ennek a bemutató single-je (I Want You) volt az egyetlen dal, melyet valaha játszottak a Viván és még egy-két kereskedelmi adón (és asszem egész jó helyezést is ért el annak idejéna Chart Show-ban). De ez megint megtévesztő, ugyanis az embereknek nem tetszett, 1000 példány nem kelt el az albumból nálunk (innen is látszik, hogy csak azért volt felkapva, mert angolul énekelt).
Nos, értem. Szerintem az I Want U nem olyan rossz. Valamelyik nap ment is a viván estefelé.
2010. november 20. 18:23
Idézet (dave095 @ 2010.11.20. 18:17)
Nos, értem. Szerintem az I Want U nem olyan rossz. Valamelyik nap ment is a viván estefelé.
Hát pedig kapott érte fűt-fát rendesen... az Allmusic is csak közepesre (2,5 *) értékelte az albumot, és J. Lo-utánzatnak nevezték (mondjuk az igaz, hogy a videoklipjét J. Lo rendezője csinálta).
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

2 felhasználónak tetszik: