Sebastian Vettel a 2010-es világbajnok!
2010. november 15. 14:11
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
eeeeeeeeeezzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzz!!!!
végig izgultam a futamot.....és meglett az eredménye(L)nagyon örülök h nem z Alonso vagy Hamilton nyert
végig izgultam a futamot.....és meglett az eredménye(L)nagyon örülök h nem z Alonso vagy Hamilton nyert
2010. november 15. 14:52
|
|
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 767 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline
|
Na, na mit mondtam??? De előbb: Imádlak kicsicsillag!!!! Nagyon nagyon nagyon büszke vagyok rád, végig szorítottam neked a szezon alatt, és megcsináltad!!!! Rettenetesen jó vagy!!!! Juhhhééééééééé!!!!!!!!!!!!!! annyira édes volt, amikor elpityeregte magát az autóban és a himnusz alatt is, vele együtt bőgtem én is rendesen...Nagyon nagyon megérdemelte, jobb helyre nem is kerülhetett volna a díj, még 47-et kívánok neki...Bravúros futam volt, olyan kézremegésem volt végig, hogy az valami szörnyű...Imádlak Sebastian!!!♥♥♥♥♥♥♥♥ wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif :wub wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Úristen, milyen buli lehet most a Red Bullnál...szívesen ott lennék, valszeg még a bugyimban is pezsgő lenne...:)Am az szemétség volt, hogy nem pezsgő volt az üvegben...Gratulálok neked édesem, jövőre ugyanilyen jól, márciustól várunk vissza a képernyőre. És most a kárörvendés: nem megmondtam ,hogy Alonso égni fog mint a rongy??? És még az sem kellett hozzá, hogy összeakadjon Webberrrel, ahogy akartam, elcseszték ők maguknak is a versenyt...Meg Webbernek egy szava nem lehet mostmár, ha lesz is le lesz ugatbva: ő világbajnok öcsi, te pedig nem! Am Vitalij Petrov lett a szívem másik csücske, amilyen szépen elautókázott Alonso előtt...Kérem szépen, öröm volt nézni...Hát így jártak...Na holnap...holnap a suliban osztás lesz...én osztom majd az osztályomat egyedüli Vettelesként a sok Alonsos között, basszus olyan vagyok lassan , mint a hegylakó, a végén csak egy maradhat....XDXDXDXD:WUB: wub.gifwub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif SEBASTIAN VETTEL 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
cseszt én is ugyanúgy voltam ahogy te
cseszt én is ugyanúgy voltam ahogy te
2010. november 15. 14:54
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
annyira de annyira örülök neki!! igazán megérdemelte!!
izgalmas futam volt azért
Gratula Sebnek
izgalmas futam volt azért
Gratula Sebnek
2010. november 15. 14:58
Én végig neki drukkortam. Apum az Alonso-nak nem csoda hisz Ferrari-s.
De szerintem nagyon nagyon megérdemelte nagyon jó évet futott. Gratulálok.
2010. november 15. 16:53
én is gratulálok cuki Vettelnek, annyira cuki volt a pódiumon, meg mikor sírt, áááá <3 Igazából én is Alonsos vok de lehet hogy egy picivel jobban örülök Vettelnek, hisz Alonsot úgyis mindenki csak támadta volna, hogy nem jogos a VB címe (és valljuk be ha 8 pontnál kevesebbel nyert vna VB-t igaz is lett vna)na mind1 majd jövőre bár jövőre azt szeretném ha Nico (Rosberg) nyerne <3 GRATULÁLOK VETTEL
2010. november 15. 17:20
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
kár h nem Alonso nyert sajna ez a hülye németh nyert
2010. november 15. 19:00
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
gratula nekiiii!!!!!!!!!! nem vagyok Forma-1-es rajongó de azt tom hogy télleg megérdemelte és azt is hogy nagyon cukii!!
2010. november 15. 19:28
Örülök nekí hogy ő lett a világbajnok!! Megérdemelte
2010. november 16. 22:29
|
|
sz.fannie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 607 Csatolások: 242 Azonosító: 121776 offline
|
hajrá úgy kell neki
örülök azt figyelem mit csinál mióta elsőnek dobogóra állt emlékszem mert tesóm meg is jegyezte h ha tudta volna h ma dobogós lesz biztos meg borotválkozik
HAJRÁ VETTEL!!
HAJRÁ VETTEL!!
2010. november 18. 16:24
|
|
Viktoriiaaobsessed with FOB and P!ATD ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.22. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 1946 Azonosító: 88094 offline
|
Gratulálok Neki! Nagyon megérdemelte!
Alonsót sajnáltam, de nem igazán lett volna igazságos ha ő nyer, így Petrov "megoldotta".
Sebastian igazán tehetséges, tudtam, hogy egyszer világbajnok lesz, de nem gondoltam, hogy ilyen fiatalon. Hamiltonnak sokkal jobban örültem volna, de neki sajnos most nem volt már esélye, így majd jövőre. Go Lewis!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: