Elment Justin Bieber hangja?
2010. november 15. 15:23
Hát ez...szerintem jobb lenne ha nem is jönne vissza a hangja hogy meg ne süketüljön tőle valaki. Mondjuk legalább most hogy mélyebb a hangja legalább nem tévesztik össze egy hegesztővel.
2010. november 15. 15:24
Én nagyon "szeretem" amikor valaki ,akinek a kedvencét leszólják,azzal jön,hogy aki ilyet mondd az irigy... Én megértem, hogy megvéditek a kedvenceteket,mert én is ezt teszem az enyémekkel,de kérlek titeket tanuljatok már meg érvelni,és intelligensen vitatkozni,ne csak dobálózzatok olyan szavakkal mint az irigy és féltékeny.
Igazán ostobán hangzik,be kell látnotok. Inkább ne kezdeményezzetek vitát,amíg nem tudtok érvelni,mert csak magatokat égetitek.
Amúgy meg,nem tudom miért kell ekkora szenzációt csinálni még abból is hogy mutál ez a kisgyerek.
Teljesen normális,nem is hiszem hogy sok mindenkit érdekel. Egy biztos: felőlem akármennyit mélyülhet a hangja,soha nem fogom elismerni a munkásságát,mert nem tartom annyira tehetségesnek,mint amilyennek beállították. Egyszerűen nem ér annyit,amennyire sztárolják. Eddig nem tett le semmit az asztalra,mégis díjakat kap. Mire fel? Aki pedig keményen küzd a sikerért,mert nincs ott Usher,aki felkarolja és betuszkolja a sztárvilágba,nem kap elismerést... Sajnálom ,de ezt nem tudom elfogadni.
Tehát kedves gyerekek,Justin -rajongó kislányok: minden jogotok megvan szeretni és hallgatni Justin,de kérlek ne tegyetek úgy mintha Justin több lenne annál ami. Justin egy átlagos fiú,átlagos hanggal,átlagos személyiséggel. Adok neki kb még 2 évet a zeneszakmában,aztán jönnek újabb kisfiúk,de arra már nagyok lesztek és fejlődik a zenei ízlésetek.
További szép napot mindenkinek!
Amúgy meg,nem tudom miért kell ekkora szenzációt csinálni még abból is hogy mutál ez a kisgyerek.
Tehát kedves gyerekek,Justin -rajongó kislányok: minden jogotok megvan szeretni és hallgatni Justin,de kérlek ne tegyetek úgy mintha Justin több lenne annál ami. Justin egy átlagos fiú,átlagos hanggal,átlagos személyiséggel. Adok neki kb még 2 évet a zeneszakmában,aztán jönnek újabb kisfiúk,de arra már nagyok lesztek és fejlődik a zenei ízlésetek.
További szép napot mindenkinek!
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. november 15. 15:32
Na, végre nem csak az elvakult kis fanlánykák kommentálnak. Ezt is megértük, gyermekeim az úrban:D
2010. november 15. 16:37
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
szegény
2010. november 15. 17:17
"Bieber producerei nem riadnak vissza a mutálástól, hiszen a legtöbb rajongója nem a hangjáért szereti annyira."
Ú ezt am sem értem....mit esznek ezen a kis..hogy is mondjam...férgen
Ú ezt am sem értem....mit esznek ezen a kis..hogy is mondjam...férgen
2010. november 15. 17:27
tejjóég pedig már meg voltam róla győződve h láány!!!!XDXD
2010. november 15. 18:21
|
|
LIlla323visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 262 Csatolások: 6 Azonosító: 138796 offline
|
Brittany Bryers : Ez nem ebben a korban megszokott hanem 13-14 évesen már bocs:)
Ja és a hangját illetően így mélyebben jobb! Bár nem hiszem hogy ez az ő hangja.
Ja és a hangját illetően így mélyebben jobb! Bár nem hiszem hogy ez az ő hangja.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.