Elment Justin Bieber hangja?
2010. november 14. 17:29
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Istenem már vártam ezt a pillanatot!!
A természet csodákra képes! És ha elveszi a hangját az lesz a legcsodásabb! ^^ Hahh imádom a bioszt!

Bocs Bieber fanok...
Bocs Bieber fanok...
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. november 14. 17:31
Szerintem annyira nem ment el a hangja,de azért hallani,hogy elkezdett mutálni.
2010. november 14. 17:37
Mé eddig vt. hangja?? xDDDD am 2 hete röhögve vártam h mutáljon és végre bekövetkezett!!! XDDDDDDDD
2010. november 14. 17:39
Hát én ezt nem hiszem el. Komolyan....Mért kell mindig magamat ismételnem? És vajon még meddig? Mikor bírjátok már felfogni azt a kicsi, de el semmiképp sem hanyagolható tényt, kedves felhábodorott fanok, hogy nem csak imádni lehet egy sztárt? Mért nem jut el a csöpp agyatokig, hogy bárki írhat ezen a fórumon, és le merem fogadni hogy ti sem csak olyan cikkekhez írtok, amik a kedvenceitekhez kapcsolódnak, de azért még elvárjátok, hogy Justint isten módjára ne vegye a szájára az, aki nem tud róla jót mondani, vagy mi a jó ég?? Értsétek már meg, hogy nem fogja mindenki maradéktalanul szeretni, és nem is kényszeríthettek rá senkit, hogy szeresse, vagy hogy magában tartsa, ha nem szereti! Mit olyan nehéz ebben felfogni? Magyarázzátok már el, legyetek szívesek!! És igen, tudom hogy unalmas, hogy mindig ezzel jövök, de istenem, ha nem fogjátok fel....
2010. november 14. 17:41
Komolyan mondom, erre a kérdésemre még senki sem tudott érdemben választ adni, úgyhogy nagyon várom.
2010. november 14. 17:46
|
|
kbrigitta96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.03. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 121716 offline
|
én úgy gondolom,hogy a legtöbb rajongó nem a tehetségéért szereti hanem ahogy ki néz meg stb. meg azt nem értem,hogy lehet valaki olyan emberbe szerelmes akit nem is ismer személyesen és főleg nem Ő ismeri és még a létezéséről sem tud!
2010. november 14. 17:48
|
|
kbrigitta96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.03. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 121716 offline
|
UI.: mélyül a hangja mint a legtöbb tízen évesnek (fiúknak)
2010. november 14. 18:16
|
|
sellySelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 339 Csatolások: 49 Azonosító: 133506 offline
|
Amúgy me akarom nyugtatni a fanokat,hogy pl:Joe Jonasnak is már rég mutált a hangja és még is szuperul tud énekelni
2010. november 14. 18:28
|
|
dodoka5visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 422 Csatolások: 0 Azonosító: 133060 offline
|
télleg mutálodik de igy nekem jobban tetszik és megigérte hogy nem hagyja abba <3 :-)
like
Really mutates but me better and promised that no let stop <3<3 (L)(L)(K)(K)
<3
like
Really mutates but me better and promised that no let stop <3<3 (L)(L)(K)(K)
2010. november 14. 18:31
|
|
dodoka5visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 422 Csatolások: 0 Azonosító: 133060 offline
|
(jah és akik utálják vagy nem szeretik justint azok miért irnak kommentet már nem azért de ez nekik gáz és ha szerintetek nem jó akkor nyugodtan megprobálhatja utána meghallgatom
2010. november 14. 18:38
Idézet (dodoka5 @ 2010.11.14. 18:31)
(jah és akik utálják vagy nem szeretik justint azok miért irnak kommentet már nem azért de ez nekik gáz és ha szerintetek nem jó akkor nyugodtan megprobálhatja utána meghallgatom

Nem akarok pejoratívan megnyilvánulni, de olvasd már el a 17:39-kor kilőtt kommentemet, és utána sírjon a kicsi szád.
2010. november 14. 18:42
nekem jobban tetszik ez a hangja ugymond "férfiasabb" és aki azt mondja h Jusnak nincs hangja az menjen el orvoshoz mert nem jó a füle.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.