Demi Lovato nem függőségben szenved
2010. november 15. 17:41
szerintem csak próbálják eltussolni a drogos ügyet. mert akkor minek mondták volna, hogy alkohol és drogproblémákban szenved?? oké, hogy nem akarta nyílvánosságra hozni, hogy rossz helyzetben a lelki állapota, de képes volt ezért inkább azt hazudni, hogy drogos? itt valami sántít, már megbocsássatok. amúgy nekem semmi bajom nincs vele, ez csak egy vélemény.
2010. november 17. 18:31
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
én meg mondtam, hogy nem igaz
De kíváncsi vagyok már az igazi okra. Persze Deminek most idő kell ezt meg is értem, de remélem hamar jobban lesz
2010. november 17. 21:21
|
|
vagi.szandraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 137295 offline
|
Szegényke! Remélem hamar rendbe jön!
2010. november 18. 16:44
|
|
Demithebestúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.08. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 138296 offline
|
az en szememben eddig sem volt függő vagy drogos
2010. november 20. 12:44
Na végre,itt a bizonyíték!
Nem hittem el,hogy Demi drogos,ő nem olyan fajta lány,aki csak úgy "beszív".Azt sokkal inkább el tudom képzelni,hogy érzelmileg padlón van,és emiatt vonult be a klinikára. Remélem hamarosan kiengedik;WE LOVE YOU,DEMI!
Nem hittem el,hogy Demi drogos,ő nem olyan fajta lány,aki csak úgy "beszív".Azt sokkal inkább el tudom képzelni,hogy érzelmileg padlón van,és emiatt vonult be a klinikára. Remélem hamarosan kiengedik;WE LOVE YOU,DEMI!
2010. november 20. 14:02
|
|
absolutely_me_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 137055 offline
|
dehogyisnem :'D kicsit csal a látszat... az igazság meg fáj(na)
2010. november 20. 16:23
|
|
franciihLLúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 137485 offline
|
@absolutely_me_ :
bazd+.:@ most akkor pl elhinnéd joe jonasról, hogy nem szűz???
na. most ez ugyanaz.
én sem hiszem el Demi♥ -ről, h drogos.-.-"
na.
"az igazság fájna, mii?
bazd+.:@ most akkor pl elhinnéd joe jonasról, hogy nem szűz???
na. most ez ugyanaz.
én sem hiszem el Demi♥ -ről, h drogos.-.-"
na.
"az igazság fájna, mii?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: