Demi Lovato nem függőségben szenved
2010. november 14. 16:57
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Szeretünk Demi! Gyógyulj fel mihamarabb!
2010. november 14. 17:29
Azt mondják, hogy a vér szerinti apja nyilatkozta, hogy amikor felhívták telefonon, és beszámoltak Demi állapotáról neki, azt mondták, hogy alkoholt és drogot találtak a szervezetében,és teljesen meglepödött.. igen..nem függő, de ezek szerint drogozott és ivott :S:S Én sajnálom nagyon
2010. november 14. 19:05
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
jobbulást Demi
2010. november 14. 19:39
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
Jobbulást!!
2010. november 14. 20:51
|
|
marcusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 209 Csatolások: 3 Azonosító: 129894 offline
|
ha drogozna biztos rosszabb lenne
a cigire is azt mondják hogy nyugtat,de én úgy nem fogok megnyugodni hogy tudom hogy tönkre megy a tüdőm
a cigire is azt mondják hogy nyugtat,de én úgy nem fogok megnyugodni hogy tudom hogy tönkre megy a tüdőm
1 felhasználónak tetszik:
Riley13
2010. november 15. 09:04
tudtam, hogy nem drogozik! 
Jobbulást Demi!!!!!!!!!
Jobbulást Demi!!!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.