Azthiszem mostmár nekem is ideje kifejtenem a véleményem. Előszőr is,nem értem a nézőket...rossz a hallásuk? Nikolas és a Non-Stop? Ez kész vicc. Egyáltalán hogy küldhették őket oda?
A Non-Stop egy olyan csapat amiben ott a kreativitás,a tehetség és nem utolsó sorban a kitartás. Mondjuk azon én is gondolkoztam hogy milyen lemezük lenne,elvégre ez a stílus nem gyakori. De az is lehet hogy össze tudnának hozni egyet.
Nikolas is nagyon tehetséges,nem értek azzal egyet hogy mindig ugyanolyan mert abban van igazság hogy sok előadó van aki nem mondható változatosnak,mégis népszerű.
Én Tomit,Wolf Katit vagy Norbit küldtem volna párbajra,ők voltak talán a leggyengébbek.Egyiküket sem tartom olyan kimagaslónak a többiekhez képest. Ez a csapat az egyik szívfájdalmam,nagyon remélem hogy hallok még felőlük.
Kiesett a Non Stop az X-Faktorból
2010. november 14. 09:38
valóban gyengék voltak most,de én inkább Nikolast ejtettem vna ki :$
2010. november 14. 09:43
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Én nagyon örültem, hogy a Non-stop megy, de az lett volna a legjobb, ha Nikolas is megy velük a levesbe. Nem tudom, de engem úgy idegesít, hogy az nem igaz. Felőlem énekelhet szuperül, de akkor is antipatikus személy.
2010. november 14. 09:50
|
|
csenii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.03. Hozzászólás: 504 Csatolások: 43 Azonosító: 134262 offline
|
nikolas unszimpatikus.nem tehetek róla,de a megjelenése,a beszéde,az elejétől nem volt szimpi,amikor ő volt az egyetlen aki eltudta éénekelni a halleluját.a nonstop sem volt kedvencem,de úgy lett volna igazszágos ha ők maradnak,hiszen ildike is bírta volna,ha kiesik egy vkije,és mikinek is maradt volna csapata.
2010. november 14. 09:53
egyetértek! nekem is olyan unszimpatikus Nikolasz(bocsi a fanoktól).
2010. november 14. 10:05
én örülök hogy nem nikolas eset ki.a non stop is jó de most gyengék voltak
2010. november 14. 10:05
|
|
Dorchyka98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 128943 offline
|
teljesen igazad van xxxddd
én is UTÁLOM Nikolast
a Non Stop-nak kellett volna tovább menni
sztem a Non Stpo egy egyedi együttes volt
én is UTÁLOM Nikolast
a Non Stop-nak kellett volna tovább menni
sztem a Non Stpo egy egyedi együttes volt
2010. november 14. 10:09
|
|
Leighannevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.24. Hozzászólás: 347 Csatolások: 1242 Azonosító: 18148 offline
|
Nikolas: Iszonyat tehetséget, nem is értem, hogy-hogy őt küldték párbajozni, az igaz, hogy nagyon egyformán adja elő a dalokat, de akkor is nagy tehetség, aki külföldön is megállná a helyét! Nekem szimpatikus, aranyos srác.
Non Stop: Sajnálom, hogy ők párbajoztak Nikolassal, de én is inkább őket küldtem volna haza. De ők is mindig érdekes, színvonalas műsort adtak elő. De még fogunk róluk hallani, az biztos!
Akit én már rég kiejtettem volna, de be sem raktam volna az élő műsorba (előre is bocsánat a rajongóknak), az Norbi. Igaz egy egyéniség, de semmi hangja nincs, és azért ide kellene az is.
Dorka ás Tomi, most nagyon felhozta magát, jó volt az előadásuk.
Non Stop: Sajnálom, hogy ők párbajoztak Nikolassal, de én is inkább őket küldtem volna haza. De ők is mindig érdekes, színvonalas műsort adtak elő. De még fogunk róluk hallani, az biztos!
Akit én már rég kiejtettem volna, de be sem raktam volna az élő műsorba (előre is bocsánat a rajongóknak), az Norbi. Igaz egy egyéniség, de semmi hangja nincs, és azért ide kellene az is.
Dorka ás Tomi, most nagyon felhozta magát, jó volt az előadásuk.
2010. november 14. 10:12
xxxddd.:
Anyukámnak is meg nekem is unszinpatikus
Anyukámnak is meg nekem is unszinpatikus
2010. november 14. 10:13
|
|
kriszty_14♫Zac Efron♫addict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 442 Azonosító: 130680 offline
|
sajnálom,de az élet ien..de nem gondoltam volna,hogy ők párbajoznak..azért jó,hogy nikolas tovább jutott...huhh...
2010. november 14. 10:21
|
|
gabicyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.21. Hozzászólás: 251 Csatolások: 22 Azonosító: 61509 offline
|
Szerintem nem nekük kellett volna kiesniük, és persze nem Nikolasnak, és a Non Stop-nak kellett volna párbajozniuk sem. Dorka, és Wolf Kati volt a leggyengébb, és csupán azért nem párbajoztak ők, mert minden ötpercben elmondták, hogy a szavazzanak a lányokra, holott ők voltak a leggyengébbek.
Nagyon sajnálom, hogy a Non Stop esett ki!
Nagyon sajnálom, hogy a Non Stop esett ki!
2010. november 14. 10:24
Nem hiszem el, hogy tényleg őket ejtették ki, habár azt sem gondoltam volna, hogy ők és Nikolas fognak párbajozni, mert mind a kettőbe ott van a tehetség, bár nekem a Non Stop jobban bejött. Viszont számukra ez a kiesés nem a végét jelenti mindennek, hanem a kezdetét.
Tuti, hogy rengeteget fogunk még hallani róluk. Csak, így tovább fiúk.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.