Kiesett a Non Stop az X-Faktorból
2010. november 14. 08:32
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
ezek voltak a legszarabbak már rég ki kellet volna esniük nem az xfaktorba kellet volna jelentkezni hanem a csillag születikbe... az viszont meglepett hogy nikolassal párbajoztak de nikolas a párbajos dalt nagyon jól énekelte ilet hozzá az a dal. keresztes ildikó meg hát imádom azt a nőt! xD én nikolas helyett dorkát küldtem volna párbajozni mert dorka állandóan hamis és megcsuklik a hangja
2010. november 14. 08:38
|
|
IWantToBeBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.01. Hozzászólás: 278 Csatolások: 4 Azonosító: 135486 offline
|
Én Nikolast már unom. =/
Ildi legtöbbször unalmas, mittsem mondó dalokat választ neki, a Non Stop legalább színes volt, mindig tudtak újat mutatni, dehát ez van.
Ildi legtöbbször unalmas, mittsem mondó dalokat választ neki, a Non Stop legalább színes volt, mindig tudtak újat mutatni, dehát ez van.
2010. november 14. 08:39
|
|
DjDangervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 135452 offline
|
óó bammeg nagyon szerettem őket(most is szeretem)
jobban örültem volna ha nicolaska megy haza unalmas nagyon
jobban örültem volna ha nicolaska megy haza unalmas nagyon
1 felhasználónak tetszik:
IWantToBeBarbie
2010. november 14. 08:50
|
n.-r.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 138181 offline
|
Ez egyértelmű volt, hogy ők mennek, nem Nikolas. Viszont a műsorban van egy Dorka, és egy Norbi, akik nem oda valók. Norbi fergeteges figura, de amit éneklés címszó alatt előad...borzalmas. Ez tudtommal egy ÉNEK tehetségkutató, nem pedig egy humor műsor..
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. november 14. 08:57
|
|
agivagyokgossip girl maniac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.27. Hozzászólás: 1581 Csatolások: 705 Azonosító: 108674 offline
|
sajnálom őket,mert abszolút tehetségesek,bár szerintem nem voltak ide valók.de minden elismerésem az övék,hiszen tényleg minden héten nagyon jól teljesítettek.de tényleg egyértelmű volt hogy ők mennek,nem Nikolas...
Malek Mikit is sajnálom egyébként.. :S
Malek Mikit is sajnálom egyébként.. :S
2010. november 14. 08:57
sajnálom hogy kiestek, de én tudtam h előbb utóbb kiesnek mert oké h jó amit csinálnak de vmié nem illenek az x faktorba annyira :/
2010. november 14. 08:58
és nem semmi h maleknak nem maradt senkije, de tán legalább végre másokat is dicsérni fog nem csak a sajátjait
2010. november 14. 09:03
|
|
horipapavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 162 Azonosító: 129292 offline
|
Hihetetlenek vagytok... Egy ennyire jó produkció után, még mindig képesek vagytok kritizálni Dorkát??? Egyáltalán nem ő az, akinek már régen haza kellett volna mennie...
Ez a párbajozás meg hétről-hétre egyre idegesítőbb, mert olyanokat küld oda a nagyérdemű, akik simán tovább kellene, hogy jussanak. Feltenném a divatos kérdést: Hol van a fületek???
Sajnálom a srácokat, mert tényleg nagyon jók voltak, de amikor kiderült, hogy Norbi továbbjut, akkor egyúttal az is biztossá vált, hogy ők kiesnek, hiszen Nikolast semmiképpen sem küldték volna haza a mentorok.
Mindenesetre most egy rossz szavam sem lehet, mert Dorka és Veca "simán" továbbjutott - bár nem ismerjük a szavazás végeredményét. Remélem, hogy a későbbiekben is okosan fogtok voksolni!
HAJRÁ DORKA!!!!!!!!!!!!!
Ez a párbajozás meg hétről-hétre egyre idegesítőbb, mert olyanokat küld oda a nagyérdemű, akik simán tovább kellene, hogy jussanak. Feltenném a divatos kérdést: Hol van a fületek???
Sajnálom a srácokat, mert tényleg nagyon jók voltak, de amikor kiderült, hogy Norbi továbbjut, akkor egyúttal az is biztossá vált, hogy ők kiesnek, hiszen Nikolast semmiképpen sem küldték volna haza a mentorok.
Mindenesetre most egy rossz szavam sem lehet, mert Dorka és Veca "simán" továbbjutott - bár nem ismerjük a szavazás végeredményét. Remélem, hogy a későbbiekben is okosan fogtok voksolni!
HAJRÁ DORKA!!!!!!!!!!!!!
2010. november 14. 09:16
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
navégre kiestek. Már nagyon untam őket, ráadásul minden számot elrontottak. A Bad Romance is olyan sz*r volt, hogy Gaga a falba verte volna a fejét, Madonna és Timberlake 4 minutes-e sem volt jobb most meg ez a Please don't stop the music... Minden jó számot sikerült elb*szni.
Most hétvégén remélem a Király L. Norbi esik ki, és akkor teljes lesz az örömöm. xD Az is mit keres ott?! Nem fair a többiekkel szemben, hogy az még bent van, mert a többi egymilliárdszor tehetségesebb nála
Most hétvégén remélem a Király L. Norbi esik ki, és akkor teljes lesz az örömöm. xD Az is mit keres ott?! Nem fair a többiekkel szemben, hogy az még bent van, mert a többi egymilliárdszor tehetségesebb nála
2010. november 14. 09:23
Idézet (prézli @ 2010.11.13. 22:48)
Nikolas nem szimpatikus
A NonStop pedig olyan dalokkal rukkolt eddig elő, amelyek a generációnkat képviselik.
Teljesen egyet értek veled. Most ugyan egy rossz szavam sincs Dorkára mert a hangja teljesen jó volt bár Geszti egy, nagyon unalmas változatát választotta neki. Viszoszt most a hangsúly a JÓN lesz mert tényleg jó volt.
2010. november 14. 09:27
én is sajnáltam őket de hát valakinek ki kellett esni. én tudtam hogy a nikolast benn fogják tartani :S
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.